Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim Ceyda bugün tartılıp kilomu yazarım sahurdan 12 - 13 saat sonra tartılmak gerekiyormuş . Bu arada ben Aysun
tamam canım bekliyorum sorun olmaz. çok memnun oldum Aysun.
Sağol canım aradım doktorumu da korkulacak birşey yokmuş şükür
oh nihayet güzel haber . böyle şeylerde mutlaka doktorunu ara aklında soru işareti kalmasın. geç saat falan dinleme

AppLesma eşim tebrik ederim birinci olmuşuz

Arrietty_ nerelerdesin, iyi misin canim?
asena87 canim nasilsin?
@MigiMadid bende donuyorum takima haydi beraber efsane bir donus yapalim :)
Arrietty_ nerelerdesin, iyi misin canim?
asena87 canim nasilsin?
Herkese selam,senin mesajin araciligiyla hepinizin anneler gununu kutlarim,eminim tarif edilemez bir duygudur
Ben iyiyim canim aslinda duzene girmem acisindan gelsem iyi olurdu bu hafta ama asiri yogunum eksiklik olmasin diye gelmeyeyim dedim.
Ama herkes icin burada olmak iyi bir arti,
izne cikip da kilo veren var mi,zor yani

Hepinizi cok opuyorum

Guzellik salonunda nasil bir islem yaptirdiniz canim

Benim pkosdan ötürü oldu evlenmeden önce yoktu ki

Amin inşeALLAH

cok teşekkür ederiz canim benim seninde anneler gunun kutlu olsun ❤ kaptanlarim ve grup arkadaşlarım gününüz kutlu olsun

Teşekkür ederiz kaptişim seninde kutlu olsun
Ah ah dertdaşım Allahtan eşim önemsemiyor yoksa benim psikolojim çok bozulurdu

iftarını çok karbonhidrtalı buldum onun dışında güzel.
tekrar hoşgeldin. bilgilerini kaydettim hayırlı olsun çok fazla değil kilon çabucacık verirsin.

aramıza hoşgeldin özgecim. gazan mübarek olsun. hemen 70,1 olarak başlangıç açıyorum sana hedef ne olacak

Canim oncelikle bu bir saglik sorunu, o sebeple hepimizin basina hersey gelebilir ama insallah tedaviyle gececek deyip, pozitif bir dusunceyle yoluna devam et.
Kilo verdikce pko sikayetleri azaliyor diye biliyorum.
Kil ,tuy sorunuda bircok sekilde cozuluyor gulum, canini uzme, sagligin olsun gerisi halledilir.
Aclik oruclari yasak canim ,takimimizda yapamazsin.
Ama duzenli ,saglikli yemekler yemelisin.
Yeme programin nasil?
Egzersizde hergun yapmaya calismalisin, egzersiz yapiyor musun yoksa ben senin icin egzersiz videolari paylasabilirim.

Canim ne guzel keyifli gecmis Tr ziyaretiniz.
Cok gecmis olsun varisten oturu, iyi misin simdi?
Gurbette tek basina 2 evlat gercekten zor oluyor ama ne kadar zorda olsa iyi ki kardesler diyorum.
Allah sizinde gonlunuze gore versin.
Aynen sorma 3 aydir karantinadayiz , surekli bir seyler pisiriyorum :)
Takima donme vakti geldi..

Iyiyim canim kesildi kanamam doktoru aradım da yumurta düzensiz çatlayınca kanama olmuştur dedi korkulacak birşey yokmuş şükür
Cok sevindim ne guzel haber canim :)

Tesekkur ederim kaptanim :)

Canim kendi adima guzel mesajina cok tesekkur ederim.
Izinden kilo verip donen cok az canim, izin insani yemeye tesvik ediyoru biraz :)
Iyi olmana cok sevindim.

Anneler gunumuz kutlu olsun
Seninde kutlu olsun canim.

lazer epilasyon yapıldı hala devam ediyordu. ama maşallah hiç eskisi gibi değil ağda yapardı eskiden her kıl kökünden kan fışkırırdı. içim acırdı.
teşekkür ederim canım seninde
Lazeri ben evde kendim yaptim hep ceydos, evde yapmaya uygun kucuk lazer cihazlari var.
Hem evin konforunda, hem istedigin zaman yapabiliyorsun, Turkiyede cok kullanan duymadim ama buyuk rahatlik :)
Hem maddi olarakta cok daha uygun oluyor, burada 10 seans lazere gitmekle ayni fiyat makinalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…