tamam canım bekliyorum sorun olmaz. çok memnun oldum Aysun.Teşekkür ederim Ceyda bugün tartılıp kilomu yazarım sahurdan 12 - 13 saat sonra tartılmak gerekiyormuş . Bu arada ben Aysun
oh nihayet güzel haber . böyle şeylerde mutlaka doktorunu ara aklında soru işareti kalmasın. geç saat falan dinlemeSağol canım aradım doktorumu da korkulacak birşey yokmuş şükür
TAKIM ICI ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. AppLesma & Melek Ada ===> % 2.33
2. Milana firuze & deniz diyette ===> % 1.49
3. @luges & @cokofesttt ===> % 1.46
4. @fyzanur & @erciyes111 ===> % 1.30
5.Aomine Daiki & B Beklenen2 ===> % 1.10
6.Birgaripanne & M Meryem1306 ===> % 0.90
7. @Aycaokurcan & @mifihafa ===> % 0.81
***Bu hafta elinizden geleni yaptiniz kizlar emeklerinize saglik hepinizin, 1. olan arkadaslarimizAppLesma ve Melek Ada sizleride ayrica tebrik ediyorum.Bir odul ogunu yapabilirsiniz.
***Dipnot: Bu hafta puanli spor yarismamiz var ve aramiza yeni katilan arkadaslarimiz da var, cumaya kadar es yarismamiza ara veriyoruz, cuma gunu yeniden grup ici eslesme yapacagim.
Arrietty_ nerelerdesin, iyi misin canim?
asena87 canim nasilsin?
@MigiMadid bende donuyorum takima haydi beraber efsane bir donus yapalim :)
Herkese selam,senin mesajin araciligiyla hepinizin anneler gununu kutlarim,eminim tarif edilemez bir duygudur
Guzellik salonunda nasil bir islem yaptirdiniz canimemeklerine sağlık kaptanım. kızlar hepinizi tebrik ederim.
böyle şeyler söyleme canım. önce kendini sevmen gerek ilerleme kaydedebilmek için. moralini yüksek tut. senin sonradan çıkmış. büyük kızım maymun olarak dünyaya geldi. bir bebekte bu kadar tüy olmamalı ama vardı. dökülür dediler dökülmedi. maşallah şimdi güzellik salonları sayesinde o kadar azaldı ki. yanında ben tüylü kaldım.
olsun alışkanlık olması iyi oluyor.
tebrikler canım
lazer epilasyon yapıldı hala devam ediyordu. ama maşallah hiç eskisi gibi değil ağda yapardı eskiden her kıl kökünden kan fışkırırdı. içim acırdı.Guzellik salonunda nasil bir islem yaptirdiniz canim
teşekkür ederim canım senindeAnneler gunumuz kutlu olsun
Ben dünyadan bir haberim ya, bide sporun puanını yazıyorum.
Bende seni tebrik ederim, birinci olamadık ama
Tebrik ederim esim 2 olmusuz .
Benim pkosdan ötürü oldu evlenmeden önce yoktu kiemeklerine sağlık kaptanım. kızlar hepinizi tebrik ederim.
böyle şeyler söyleme canım. önce kendini sevmen gerek ilerleme kaydedebilmek için. moralini yüksek tut. senin sonradan çıkmış. büyük kızım maymun olarak dünyaya geldi. bir bebekte bu kadar tüy olmamalı ama vardı. dökülür dediler dökülmedi. maşallah şimdi güzellik salonları sayesinde o kadar azaldı ki. yanında ben tüylü kaldım.
olsun alışkanlık olması iyi oluyor.
tebrikler canım
Amin inşeALLAHGecmis olsun canim uzan dinlen iyice
Istedigini canim
Ah aynisi bu hafta bende de oldu adetim gecikmisti biyiklarim daha bir gur cikmis gobek yumusamaya baslamis sallaniyor gibi
Allah hepimize kolaylik versin insAllah bu hastaligi def eder biz de zayiflariz
cok teşekkür ederiz canim benim seninde anneler gunun kutlu olsun ❤kaptanlarim ve grup arkadaşlarım gününüz kutlu olsun
Teşekkür ederiz kaptişim seninde kutlu olsun**Gunaydin guzel arkadaslarim, gununuz aydin olsun, mutlu bir pazar gunu olsun.
**Oncelikle hepinizi doguran, buyuten annelerinizin ellerinden oper ve hepsinin anneler gunlerini kutlarim, sonrasinda anne olan tum arkadaslarimin bu ozel gununu tebrik ederim ve anne olmak isteyen tum anne adayi arkadaslarimada en hayirli, en guzel zamanda evlatlarini kucaklarina almalarini dilerim.Bu gunde annesi yaninda olmayan, hayatta olmayan arkadaslarimada bas sagligi, annelerinede Allahtan rahmet dilerim..
Eki Görüntüle 2632927
Ah ah dertdaşımNeler yapmadım ki.. Pilates mi dersiniz spor salonları mı açlık oruçları mıolmadı olmuyor ne lanet olası bir hastalıkmış. Kendimden iğreniyorum artık. Resmen sakallarım çıkıyor göğüslerimde karnımda hep kıl tüy. Kendimden iğreniyorum
iftarını çok karbonhidrtalı buldum onun dışında güzel.
tekrar hoşgeldin. bilgilerini kaydettim hayırlı olsun çok fazla değil kilon çabucacık verirsin.Tekrar merhaba herkese . Grupta çok fazla yeni olduğu için kendimi tanıtayımBen Aysun, 35 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var, Almanya da yaşıyorum. CEYDOS bilgileride buraya ekliyorum boy: 159 kilo: 69.2 ilk hedef 62
aramıza hoşgeldin özgecim. gazan mübarek olsun. hemen 70,1 olarak başlangıç açıyorum sana hedef ne olacakSelamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Bugunden itibaren bende menumu yazacagim, az evvel tartildim kilo 70.1.
Hedefim 60kg , acelem yok , yolum uzun :)
Regliyim , kuzularimla kendime kahvalti hazirlayacagim birazdan, alintilarimi yazip kaciyorum simdilik.
Gorusmek uzere.
Canim oncelikle bu bir saglik sorunu, o sebeple hepimizin basina hersey gelebilir ama insallah tedaviyle gececek deyip, pozitif bir dusunceyle yoluna devam et.Neler yapmadım ki.. Pilates mi dersiniz spor salonları mı açlık oruçları mıolmadı olmuyor ne lanet olası bir hastalıkmış. Kendimden iğreniyorum artık. Resmen sakallarım çıkıyor göğüslerimde karnımda hep kıl tüy. Kendimden iğreniyorum
Canim ne guzel keyifli gecmis Tr ziyaretiniz.Hoşbuldum Feyzainş bu sefer ulaşacağım hedefime. Senide tebrik ederim hedefine yaklaşmışsın sen nasılsın alıştın mı iyice çalışma hayatına
Merhaba Özge iyiyim canım sen nasılsın ? Çok şükür hersey yolunda canım. Türkiye çok güzel geçti , kısaydı 2 hafta kaldık tam zamanında gidip geldikordan döndükten sonra küçük bir varis operasyonu geçirdim şimdi iyiyim şükür. Bebiş içinde allah nasip ederse çok istiyorum oğluma kardeş gurbette tek başına zor olacak ama oğluma arkadaş yoldaş olsun istiyorum çok , yaş da aldı başını geçiyor ☺ Sen de takıma dönmüşsün hayırlısı ile vereceğiz kilolarımızı Karantinada elim hamur leğeninden çıkmaz oldu
Cok sevindim ne guzel haber canim :)Iyiyim canim kesildi kanamam doktoru aradım da yumurta düzensiz çatlayınca kanama olmuştur dedi korkulacak birşey yokmuş şükür
Tesekkur ederim kaptanim :)Anne olan,Anne olmaya aday olan ve geleceğin anneleri olan tüm 4. takım kadınlarının anneler gününü kutluyorum.
beni 7 yaşımda da, günümüzde de çok duygulandıran Zeki Müren'in şarkısını sizlerle dinlemek istiyorum.
Canim kendi adima guzel mesajina cok tesekkur ederim.Herkese selam,senin mesajin araciligiyla hepinizin anneler gununu kutlarim,eminim tarif edilemez bir duygudur
Ben iyiyim canim aslinda duzene girmem acisindan gelsem iyi olurdu bu hafta ama asiri yogunum eksiklik olmasin diye gelmeyeyim dedim.
Ama herkes icin burada olmak iyi bir arti,
izne cikip da kilo veren var mi,zor yani
Hepinizi cok opuyorum
Seninde kutlu olsun canim.Anneler gunumuz kutlu olsun
Lazeri ben evde kendim yaptim hep ceydos, evde yapmaya uygun kucuk lazer cihazlari var.lazer epilasyon yapıldı hala devam ediyordu. ama maşallah hiç eskisi gibi değil ağda yapardı eskiden her kıl kökünden kan fışkırırdı. içim acırdı.
teşekkür ederim canım seninde
Hedefte 60 canim..aramıza hoşgeldin özgecim. gazan mübarek olsun. hemen 70,1 olarak başlangıç açıyorum sana hedef ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?