Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TAKIM ICI ES YARISMAMIZIN SONUCLARI

1. AppLesma & Melek Ada ===> % 2.33
2. Milana firuze & deniz diyette ===> % 1.49
3. luges & cokofesttt ===> % 1.46
4. fyzanur & erciyes111 ===> % 1.30
5. Aomine Daiki & B Beklenen2 ===> % 1.10
6. Birgaripanne & M Meryem1306 ===> % 0.90

7. A Aycaokurcan & mifihafa ===> % 0.81

***Bu hafta elinizden geleni yaptiniz kizlar emeklerinize saglik hepinizin, 1. olan arkadaslarimiz AppLesma ve Melek Ada sizleride ayrica tebrik ediyorum.Bir odul ogunu yapabilirsiniz.

***Dipnot: Bu hafta puanli spor yarismamiz var ve aramiza yeni katilan arkadaslarimiz da var, cumaya kadar es yarismamiza ara veriyoruz, cuma gunu yeniden grup ici eslesme yapacagim.

Verecegiz insallah canim, menulerini duzene oturtup, hayatina birazsa spor ekleyince ister istemez gidiyor kilolar :)
Neler yapmadım ki.. Pilates mi dersiniz spor salonları mı açlık oruçları mı olmadı olmuyor ne lanet olası bir hastalıkmış. Kendimden iğreniyorum artık. Resmen sakallarım çıkıyor göğüslerimde karnımda hep kıl tüy. Kendimden iğreniyorum

cokofesttt canim esim tebrik ederim 3. olmuşuz
liste icin sizede tşk ederiz kaptanlarim

Gecmis olsun canim uzan dinlen iyice
Bu spor hareketlerinin hepsini mi yapcaz CEYDOS
Istedigini canim
Ah aynisi bu hafta bende de oldu adetim gecikmisti biyiklarim daha bir gur cikmis gobek yumusamaya baslamis sallaniyor gibi
Allah hepimize kolaylik versin insAllah bu hastaligi def eder biz de zayiflariz

Teşekkür ederim Ceyda bugün tartılıp kilomu yazarım sahurdan 12 - 13 saat sonra tartılmak gerekiyormuş . Bu arada ben Aysun

Teşekkür ederiz Özge seninde ve tüm annelerin , içinde anne şefkati olan tüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun

tekrar hoş geldin aramıza :) bu kez hedefine ulaşırsın umarım .
Hoşbuldum Feyza inş bu sefer ulaşacağım hedefime. Senide tebrik ederim hedefine yaklaşmışsın sen nasılsın alıştın mı iyice çalışma hayatına
Canim hosgeldin aramiza, nasilsin?
Her sey yolunda mi?
Nasil gecti Tr ziyareti?
Bebis icinde hakkinizda hayirlisi olsun.
Merhaba Özge iyiyim canım sen nasılsın ? Çok şükür hersey yolunda canım. Türkiye çok güzel geçti , kısaydı 2 hafta kaldık tam zamanında gidip geldik ordan döndükten sonra küçük bir varis operasyonu geçirdim şimdi iyiyim şükür. Bebiş içinde allah nasip ederse çok istiyorum oğluma kardeş gurbette tek başına zor olacak ama oğluma arkadaş yoldaş olsun istiyorum çok , yaş da aldı başını geçiyor Sen de takıma dönmüşsün hayırlısı ile vereceğiz kilolarımızı Karantinada elim hamur leğeninden çıkmaz oldu

Bende tam bilmiyorum ama internette tehlikeli diyor bu saatte de doktorumu arayamam beklim acile giderim gecmezse
durumundan haberdar et canım bizide merak ettim.
Bu spor hareketlerinin hepsini mi yapcaz CEYDOS
yok canım rambo olman lazım hepsini yapabilmek için. aradan sana uygun olanları seçip yapabilirsin
Sahur

Çay biraz bal ve fındık o kadar.

Bir de bolca tarçınlı su
menülerini ayrı ayrı değilde günlük rapor gibi yazarsan takibimiz daha kolay olur.
sabah ......
ara.....
akşam ......
su....
spor.....
şimdiden kolay gelsin canım harika bir iş yapıyorsun. sen halledersin uçlarından tırtıklama yeterli.

Sahur
2 dilim ekmek
1 yagda yumurta
3 zeytin
1Dilim kaşar
1 avuc yesil erik

İftar
1 hurma
1 tabak kabak yemeği
1 porsiyon tavuk göğüs sote
Salata

Ara
1 avuc kuru kayisi
3 ceviz
1 avuc leblebi

Su 3 lt
Spor leslie 2mil
menün diğer günlere göre daha dolu ama güzel. afiyet olsun
Kızlarrr Hepimizin Anneler günü kutlu olsun
sağol canım seninde
abov çok olmuş bunlar eski cici eşim. hemen dengelemen lazım.
teşekkür ederim özgecim.seninde anneler günün kutlu olsun.

MERhaba canım içini ferah tut , inş şize ve komsuna birsey olmamıştır. KAç gün önce görüştüler bilmiyorum ama Sen Bağışıklığı güçlü tut bol C vitamini al. Annesine de allah şifa versin

Iyiyim canim kesildi kanamam doktoru aradım da yumurta düzensiz çatlayınca kanama olmuştur dedi korkulacak birşey yokmuş şükür

Sağol canım aradım doktorumu da korkulacak birşey yokmuş şükür

emeklerine sağlık kaptanım. kızlar hepinizi tebrik ederim.
böyle şeyler söyleme canım. önce kendini sevmen gerek ilerleme kaydedebilmek için. moralini yüksek tut. senin sonradan çıkmış. büyük kızım maymun olarak dünyaya geldi. bir bebekte bu kadar tüy olmamalı ama vardı. dökülür dediler dökülmedi. maşallah şimdi güzellik salonları sayesinde o kadar azaldı ki. yanında ben tüylü kaldım.
Ben dünyadan bir haberim ya, bide sporun puanını yazıyorum.
olsun alışkanlık olması iyi oluyor.
cokofesttt canim esim tebrik ederim 3. olmuşuz
liste icin sizede tşk ederiz kaptanlarim
tebrikler canım

CEYDOS doktoru aradım canım korkulacak birşey yok yumurta düzensiz bir şekilde çatlayınca kanama oluyormuş şuan geçti zaten şükür gerçekten birşey yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…