bizde aldık o cihazlardan ama o kadar köklüydü ki kalın saç gibi başa çıkamadı. mecbur salona başlattık. tatil dönemlerinde onu kullanıyor okul döneminde lazere gidiyordu. şimdi ikinci lazer tedavisine başladı artık çok az diyebilirim.Lazeri ben evde kendim yaptim hep ceydos, evde yapmaya uygun kucuk lazer cihazlari var.
Hem evin konforunda, hem istedigin zaman yapabiliyorsun, Turkiyede cok kullanan duymadim ama buyuk rahatlik :)
Hem maddi olarakta cok daha uygun oluyor, burada 10 seans lazere gitmekle ayni fiyat makinalar..
İyi gidiyor kaptanim teşekkür ederim.Arrietty_ canim ses ver...
@Meryem1306 senide goremedim canim nerelerdesin?
@Gonulmeyvesi nasilsin canim?
matilda34 nasil gidiyor diyet canim?
@fmad ve P Periannem kizlar sinav hazirliklarinizda basarilar.
tomrs iyi misin gulum?
bebişim gene kısır yemişsin ama ya ben yiyemiyorum. 3 kaşıktan fazla yerim biliyorum kendimi. bu nedenle yapmaya yanaşmıyorum. kalan hepsi harika bu bizim haftamız olacak.
Varis operasyonu iyi geçti ama hala ağrılarım oluyor arada Haziran’da kontrole gideceğim tekrar bakalım çok zorlayınca hissettiriyor kendini hemen hemen 2 ay oldu.Canim ne guzel keyifli gecmis Tr ziyaretiniz.
Cok gecmis olsun varisten oturu, iyi misin simdi?
Gurbette tek basina 2 evlat gercekten zor oluyor ama ne kadar zorda olsa iyi ki kardesler diyorum.
Allah sizinde gonlunuze gore versin.
Aynen sorma 3 aydir karantinadayiz , surekli bir seyler pisiriyorum :)
Takima donme vakti geldi..
suyu arttırmayı ihmal etme canım sporuda unutmayalım mutlaka yapalımbugün menüm
sahurda : 1 minik haşlanmış yumurta
1/2dilim tb ekmek
3 zeytin
1 ceviz,1 kuru erik,3 fındık
peynir
domates,salatalık
1/2 çay bardağı süt
1çay kaşığı tereyağı
iftar : 1/2dilim tb ekmek
4 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık bulgur
salata
cacık
2 dilim patates
... 10 çiğ badem
su : henüz 1 bardak
spor : yapınca puanları da hesaplayıp yazacağım . yemeğimi sindireyim önce .
Yawrukush CEYDOS
Benim de eşim önemsemiyor ama ben kendimi öyle görmek istemiyorum çok kötü
Teşekkür ederiz kaptişim seninde kutlu olsun
Ah ah dertdaşımAllahtan eşim önemsemiyor yoksa benim psikolojim çok bozulurdu
İyim canm çok şükür. 5 aylık olduk. Şimdilik bı sıkıntı yok. İki aydır da kontrol e gitmedim. Gitsem mi gitmesem mi hale kararsızım.bsen nasılsın. Canm anneler gününde kutlu olsun. Tüm arkadaşlarındaArrietty_ canim ses ver...
@Meryem1306 senide goremedim canim nerelerdesin?
@Gonulmeyvesi nasilsin canim?
matilda34 nasil gidiyor diyet canim?
@fmad ve P Periannem kizlar sinav hazirliklarinizda basarilar.
tomrs iyi misin gulum?
menülerini sahur ve iftar olarak toplu paylaşırsan takibimiz kolay olur. böyle diğer öğün ile kıyaslama şansımız olmuyor. spor puanınıda hesaplayıp yazmalısın ki listeye dahil edebileyim.Bugün ki iftar menüsü
Fırında tavuk patates 1 buttan bir çatal aldım 4 5 tane dilim patates yedim
su içtikten sonra tarçınlı su içtim orucumu bu şekilde açtım
Koşu bandında 1 saat koştum
seninde anneler günün kutlu olsun.bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallahİyim canm çok şükür. 5 aylık olduk. Şimdilik bı sıkıntı yok. İki aydır da kontrol e gitmedim. Gitsem mi gitmesem mi hale kararsızım.bsen nasılsın. Canm anneler gününde kutlu olsun. Tüm arkadaşlarında
Anladim canim benim tuylerim oldum olasi cok cansizdir ve cok azdir evde lazer ile cozdum kil problemini.bizde aldık o cihazlardan ama o kadar köklüydü ki kalın saç gibi başa çıkamadı. mecbur salona başlattık. tatil dönemlerinde onu kullanıyor okul döneminde lazere gidiyordu. şimdi ikinci lazer tedavisine başladı artık çok az diyebilirim.
Evet canim, karantina ve ramazan ikisi bir arada olunca duzen oturtmak dahada zor oluyor.Yawrukush canim evet izinde ilk hafta vermistim sonra duzensizlesti.
Bunda gecirdigimz surecin de etkisi var.Ramazanda olmamizin da.
Yani cuma gunu kizlarin verdikleri kilolara sevindim burada şahsen cunku oructan sonra ne yesem diye bakiyor insanin gozleri
Insallah herkesin ramazani ve malum sureci iyi geciyordur,opuyorum.
Tesekkur ederim kendi adima canim.İyi gidiyor kaptanim teşekkür ederim.
Herkesin anneler gününü kutlarım.Anne olmak isteyenlere Allah tez zamanda nasip etsin.
Annesini kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
Allah kabul etsin kuzum, kisir ve kola var menude ama kola sekersiz, kisirda tek ogunun gun icindeki oyuzden ceza yok kuzum.
Canim takipte ol hep, kontrolunde iyi gecer insallah..Varis operasyonu iyi geçti ama hala ağrılarım oluyor arada Haziran’da kontrole gideceğim tekrar bakalım çok zorlayınca hissettiriyor kendini hemen hemen 2 ay oldu.
Dediğin gibi gurbettte çocuk büyütmek başlı başına zor bakalım korkmuyor değilim oğlum İstanbul’da doğdu ailem sonrasında hep yanımdaydı. Şimdi hepten gurbete geldik burda nasıl olur hiç bilmiyorum hayırlısı artık ☺
Spor yapinca yaz canim, menu guzel ama biraz kalabalik olmus..bugün menüm
sahurda : 1 minik haşlanmış yumurta
1/2dilim tb ekmek
3 zeytin
1 ceviz,1 kuru erik,3 fındık
peynir
domates,salatalık
1/2 çay bardağı süt
1çay kaşığı tereyağı
iftar : 1/2dilim tb ekmek
4 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık bulgur
salata
cacık
2 dilim patates
... 10 çiğ badem
su : henüz 1 bardak
spor : yapınca puanları da hesaplayıp yazacağım . yemeğimi sindireyim önce .
Yawrukush CEYDOS
Canim tukettigin tek protein 1 catal tavuk...Bugün ki iftar menüsü
Fırında tavuk patates 1 buttan bir çatal aldım 4 5 tane dilim patates yedim
su içtikten sonra tarçınlı su içtim orucumu bu şekilde açtım
Koşu bandında 1 saat koştum
Iyiyseniz, bebis hareket ediyorsa, bekle kontrole gitmeyi biraz daha canim..İyim canm çok şükür. 5 aylık olduk. Şimdilik bı sıkıntı yok. İki aydır da kontrol e gitmedim. Gitsem mi gitmesem mi hale kararsızım.bsen nasılsın. Canm anneler gününde kutlu olsun. Tüm arkadaşlarında
Ben normalde de böyle yiyorum kiCanim tukettigin tek protein 1 catal tavuk...
Bu menu hic kilo vermek, saglikli beslenmek icin uygun degil.
1 kase corbani icseydin iftarda, salatani yeseydin, 1 tavuk butunu yeseydin diyetin icin cok daha guzel olurdu.
Ac kalarak kalici olarak kilo veremezsin.
Vucudunun protein, karbonhidrat her turlu gidaya ihtiyaci var canim...
Birde sahurunuda yaz olur mu, hepsi bir arada yaz menunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?