Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sistemini hızlandırmak için salata yeseydin en azından. su az olmuş sporun çok iyi

akşamın güzel ama sabahını beğenmedim.su ve sporun güzel

günün en beğendiğim menüsü oldu. tebrikler.
Yarin iftarda 2 haşlanmış yumurta yiyeceğim kim bana eşlik etmek ister
CEYDOS
ben eşlik ederim canım

Iyu gecelee kizlar iftarda 1 kase corba biraz nohut yemegi kucuk tabak yogurtlu topalak koftesi yedim bugun cok acikmistim. Leslie 1 mil yapabildim oglanin atesi var halsiz biraz. Zaman buldukca siteye girmeye calisiyorum
geçmiş olsun canım sahurda bişey yemedin mi? ya da gün içerisinde . menülerini toplu yazman bizim takibimiz açısından önemli. sabah öyle akşam su miktarı yapılan spor ve puanı olarak yazarsan iyi olur. oğlunun yaşı kaç canım? çok geçmiş olsun. dişlerle ilgili mi ateşi acaba

İyi akşamlar hanımlar

Sahur:
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı tost
5 zeytin
Domates, salatalık, kapya biber
Yeşil çay

İftar
1 kase ezogelin çorba
Fırında sebze ( biber, havuç, soğan evde bunlar kalmıştı )
Yarım kase yoğurt
2 Çatal makarna

Ara:
1 kuru incir +1 ceviz

Su: 1lt oldu sahura kadar oturuyorum 2,5 lt ye tamamlarım

Spor: 2 mil Leslie + 1 saat ev işi yemek: 210+60= 270 puan
Yawrukush CEYDOS

tecrübe olunca menülerde başka oluyor tabi. beğendim günün güzel olmuş. evet suyu mutlaka arttırmalısın.

Canimmm süpersin bence ikimiz de bu kararı vermekte geç bile kalmışız. Sen varsan ben de varım Özgecim yine veririz birlikte
Şimdiden motive oldum

birde şu patateslerin ölçülerini alsam ne kadar güzel olacak. kalan hepsi güzel olmuş.
Sağol canım inşallah devamı da böyle gelir bir an önce gider kilolar
tabiki gidecek bir kere yaptıysan yine yaparsın.
Bende başlıyorum artık ya hamur yok şeker yok pasta börek tatlı yapmayacağım
Halen tok karnı ile 88,2 çıktım
yahahha kız ciddi misin? yada şöyle sorayım emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…