Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

beğendim canım kararında karbonhidrat almışsın . suyu arttırırsan iyi olur 3 lt yapmaya çalış.

Her hafta sporlar puanlaniyor mu

Kızlar arastirdigim kadarıyla kadınlar kulübünde Chole Ting hakkında hiç bilgi yok. Bu yüzden konu açtım. Haftaya chole ting 2 week shred) karın ve bel) ve basen haraketlerim videosuna başlayacağım. Benimle başlamak isteyen varmi? 14 gün boyunca düzenli yaparsan çok belli oluyor incelme. Kendime arkadaşlar arıyorum hem spor puanlarımız katlanır

Herkese iyi geceler
Menüm
Sahur
Muzlu yoğurt (4 kaşık yoğurt, bir muz)

İFTAR
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, 4-5 kaşık etli kuru fasulye, küçük bir kase yoğurt, salata

Su 2 litre
Spor 100 flutter kicks=300
100 bisiklet hareketi=300
100 zıp=200
2 saat ev isi=360
Toplam =1160
CEYDOS Yawrukush fyzanur

Iyi geceler hanimlar
Bugün regli oldum .Bugune kadar 14 gün oruç tutmuş.oldum . Salgın bitse de kadin doğuma.gitsem sık adet görmekten halsiz düşüyorum kesin bi sorun var .
Saat 2 gibi 1 yum omlet 2 dilim ekmek 4 zeytin
Iftar
1 kase arapası çorba
Avuç ici pide
1 tbk kuru fasulye bol salata

Su 2 litre

Spor
100.bisiklet çevirme ×3=300
20 × 2 tekrar alt.karin icin hareket ×3=120
Toplam 420
Yawrukush CEYDOS Melek Ada

Canım iyi olmuş izne ayrilman rahatlarsın biraz

Bence de kaptanım bugün hiç ekmek yemedim daha da dikkatli olucam

Böbrekler kum döküyorum
Yaa canım çok geçmiş olsun

Ne güzel anlatmışsın kaptanım yemiş kadar olduk

Gayet guzel liste dışı böyleyse süper

Gayet guzel canım ☺

patatesli patlıcan yapmış annem , patatesi çok az koydum 2 tane felan vardı sanırım içinde :) aklıma sen geldin geri koydum patatesleri tepsiye :)
Korkunun gözünü seveyim

Çok güzel olmuş hepsi,

Nasilsiniz kizlar aksam cocuklari uyuturken uyuyakalmisim, menumu yazip listeyi yapamadim.
Simdi hallediyorum, sizler neler yaptiniz bugun?
P Periannem , @fmad nasil gidiyor sinav calismalari kizlar?
İki gündür biraz hasta hissediyorum onun biraz halsizliği var üzerimde onun dışında fena değil. Teşekkür ederim sorduğunuz için :)
Buraya giremedim dün, aklım da buradaydı. Sınavlarım bitene kadar izin alabilir miyim? Diyetim iyi geçiyor aslında ama son iki haftadır da hep aynı yerdeyim. Belki bir ara iyi gelir?
CEYDOS
Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…