Canim listeyi hazirlamadim liste durumumuza bagli olarak bugun ya da haftaya listeye dahil edecegim seni. :)15mayis kilo bildirimim
Geçen cuma : 56.0
Bugün :55.9
Fark: -100 Gr.
Yüzde : % 0.1
Bu yuzdeyle takımı kötü etkileyeceksem listeye haftaya girsem de olur :) ama bütün hafta boyunca 57 ye çıkınca bu 55.9 a mutlu oldum ben .Eki Görüntüle 2635478
Yawrukush CEYDOS
Challange'i sen kazandin, onunde saygiyla egiliyorum kuzum :))Eki Görüntüle 2635511
Geçen perşembe 68.8
Bugün 67.8
Fark 1 kilo
Yüzde hesaplamayı da çoktan unuttu bu vatandaş
CEYDOS Yawrukush (Özge'cim merak ediyorum challenge sonucumuzu )
Ayy teşekkür ederim emzirmenin nimeti galibageçen hafta 74,2 kg gelmiştin canım ama yinede fark güzel 74,8 bir önceki haftanın kilosu
harikasın düzenli istikrarlı.
birinci sayfada yüzde hesaplaması mevcut oradan kopy çekebilirsin. fark harika tebrik ederim.
pes valla vermediğin hafta yok nazarım değmesin.
kız o menülerle nasıl veriyorsun çözemedim. ama tebrik ederim.
üzüldüm senin adına
Canim izne ayrilmak istiyor musun?
Sagol Ceydosum :)fark harika canım senide tebrik ederim.
tebrik ederim canım
bilemezsin belki daha bile etkili olabilir iki öğün beslenmeAyy teşekkür ederim emzirmenin nimeti galibaAma bu hafta biraz yavaşlayacağım.. Sütümü biraz azaldığını hissediyorum. O yüzden sahura biraz daha ağırlık vereceğim
Sen öyle uygun goruyorsan niye olmasin:)Canim bu hafta daha duzenli katilsan ve haftaya listeye girsen uygun olur mu senin icin?
Tesekkurler1. sayfada yüzde hesabı var canım harbiden unutulmuş takım. ama eksin güzel tebrikler
liste icin teşekkürler kaptanim
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. erciyes111
2. Milana firuze
3. B Beklenen2
4. Yawrukush
5. @Tanssss
6. CEYDOS
7. Melek Ada
8. AppLesma
9. Arrietty_
10. Melegimkorusun
11. A Aycaokurcan
12. fyzanur
13. deniz diyette
14. luges
15. asena87
16. @MigiMadid
17. Gonulmeyvesi
18. cokofesttt
19. AyTerapisii
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
FitFiliz fayfeyfiy H hsbaharmert matilda34 M Meryem1306 mifihafa P Periannem plasticwoman Puuff
Bu hafta 2 gün 1 er saatlik yuruysum vardı dün menülerin altına yazmıştım.onlar sayılmıyor mu ve ya başka bir yere mi yazıyoruz
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. erciyes111
2. Milana firuze
3. B Beklenen2
4. Yawrukush
5. @Tanssss
6. CEYDOS
7. Melek Ada
8. AppLesma
9. Arrietty_
10. Melegimkorusun
11. A Aycaokurcan
12. fyzanur
13. deniz diyette
14. luges
15. asena87
16. @MigiMadid
17. Gonulmeyvesi
18. cokofesttt
19. AyTerapisii
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
FitFiliz fayfeyfiy H hsbaharmert matilda34 M Meryem1306 mifihafa P Periannem plasticwoman Puuff
Eyy bugün cumacokofesttt canım bu hafta bir tek sen kaldın takımdan bildirim yapmayan süre dolmak üzere.
fayfeyfiy Melek Ada @Fitanne123 Gonulmeyvesi AyTerapisii Puuff kızlar sizlerinde bildirimlerinizi bekliyorum.
Kilomu unutmustum listenin basında öyle yazıyordu örsan baktimgeçen hafta 74,2 kg gelmiştin canım ama yinede fark güzel 74,8 bir önceki haftanın kilosu
harikasın düzenli istikrarlı.
birinci sayfada yüzde hesaplaması mevcut oradan kopy çekebilirsin. fark harika tebrik ederim.
pes valla vermediğin hafta yok nazarım değmesin.
kız o menülerle nasıl veriyorsun çözemedim. ama tebrik ederim.
üzüldüm senin adına
puan hesaplaması yapmadıysan dahil etmemişimdir canım. puanları hesaplamanız gerekiyor.Bu hafta 2 gün 1 er saatlik yuruysum vardı dün menülerin altına yazmıştım.onlar sayılmıyor mu ve ya başka bir yere mi yazıyoruz
Yok yapmadim Onlar nerde yazıyorpuan hesaplaması yapmadıysan dahil etmemişimdir canım. puanları hesaplamanız gerekiyor.
hep diyorum menülerin çok dengesiz . dikkat etmiyorsun oldukça sağlıksız.Eyy bugün cumatartildim ama foto çekmedim. 90 kg geldim hastayım sanırım ondan. İnşallah ondandir yarın hem tartilip hemde ölçü alıcam. İstersen yarın gönderebilirim
1. sayfada yaziyor canim. :)Yok yapmadim Onlar nerde yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?