- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
menün harika güzel bir dönüş yaptın canım. spor puanı bugün hesplama spor yarışması yarın başlıyor.Yeni merak,menumu paylasayim hemen
13 00:2kk peynir,1 sucuklu yumurta
18 30:taze fasulye 1 tabak-sebzeli karabugday 5 dolu yemek kasigi-1 bardak ayran
20.30:ince dilim kavun-5 findik
Gun icinde: 2 lt su,10 bardak cay,1 neskafe,1 Turk kahvesi
Egzersiz:
3500 adim
200 merdiven
150 jj
Puanlama yapilmiyordur herhalde bugun.
Valla kavun findik falan hep bu izin surecinde cikti ortaya hatirlayanlar bilir sadece 2 ogun yerdim
Seviliyorsunuz
pilav varsa ekmek yememelisin böyle dengelemen lazım
kaptanim oglunuzun dogum gunu kutlu olsun ailenizle beraber nice mutlu huzurlu saglikli yillari olsun insallahArkadaslar yarismamiz bitti, bu hafta yuzdemiz guzeldi fakat diger takimlarinda yuzdesi oldukca guzeldi, bu sebeple 6. olduk.
Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Listeye donen @Melegimkorusun , @fyzanur , @asena87 tekrar hosgeldiniz kizlar.
@AppLesma mezunumuz, tekrar tebrik ediyorum.
Arrietty_ canim senide izne ayirdik guzelce dinlenip, toparlanmani diliyorum diyet acisindan..
Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin yapip , odulleri bitirelim lutfen.
Bugun bende odul yapacagim, oglumun dogum gunu.
Firsat buldukca gelecegim kizlar, ilerleyen saatlerde takim ici eslestirme de yapacagim..
tebrikler canim harikasinGeçen hafta:63,8
Bu hafta:63,2
Fark:0,6
Yüzde:0,94
Gelecek hafta için hedef kilo:62,7
Eki Görüntüle 2635516
CEYDOS Yawrukush
Olabilir, az yediğimi sanip cok yiyor olabilirim bunyeme göreFazla mı yiyorsuntemiz yiyorum derken
Bence azalt porsiyonu
Ceza yok ama ödül de yokyapma canım düşük kilolarda az gitmesi çok normal cezalandırma kendini.
bugün yorumsuz günümüz afiyet olsunhayirli akşamlar kızlar
bugun ne yedim
sahur
1 tabak yeşillik
1 ince dilim yufka boregi
domates salatalık
1 dilim peynir
1 tk tahin
iftar
1 kase az şehriyeli corba
3 tane suda haşlanmış yagsiz icli kofte
serbetsiz 2 dilim ev yapımı baklava
su 2,5 litre
spor 30 dk leslie 210 P
kızım ne diyorsun daha neyini azaltacaksın ben kadar yiyorsun azaltma sakınOlabilir, az yediğimi sanip cok yiyor olabilirim bunyeme göre
Bir de porsiyon azaltmayi deneyim bu hafta.
ben ödülün dibine vurdum bugün 12 gibi tempolu yürüyüş yapacağım o kadar yedim yani.Ceza yok ama ödül de yok
bugün yorumsuz günüm afiyet olsunSahur
2 dilim t.b.ekmegi domates 7 zeytin 2 dilim peynir çay
İftar 1 kase çorba 1 tabak nohut az börülce salatasi 2 kaşık yoğurt
Ara 1 kase çilek yicem
Su 2.5 olur
sagol kaptanimbugün yorumsuz günümüz afiyet olsun
kızım ne diyorsun daha neyini azaltacaksın ben kadar yiyorsun azaltma sakın
ben ödülün dibine vurdum bugün 12 gibi tempolu yürüyüş yapacağım o kadar yedim yani.
Canim biberon kullanma amatebrikler canim harikasinsenin bebiste iki aylıktı değilmi benim sütüm akşama dogru iyice azaliyor ramazan oncesi dolaba sut sagip koymustum onunla idare ettik bu zamana kadar sutum yetmediginde . sanirim bundan sormada mama takviyesi verecegim hic mama kullanmadik ama doymuyor hisediyorum sen ne yapiyorsun bebisle diyetin bebegin sutunu cok etkiliyor mu bu arada kizmi erkekmi seninki ☺
öüdl yaptı diye not düşüyorum tatlım yarın artık kaçamak yok olur mu?sagol kaptanimyorumsuz gun diye abartmadan yaptik bi kac kacamak
takımın ortalama yüzdesi önemli yarışmada. takımdakiler kilo veriyorlar onların yüzdeleri hesaplanıp toplam alınıyor.alınan o toplam yarışmacı sayısına bölünüyor. kilo verenlerin yüzdesi kilo vermeyenlerin yüzdesini kapatmıştır. bizde öyle oluyor.
Bugün yorumsuz gunmuydu ben de kaçamak hakkımı yarına saklamistim tüh:))bugün yorumsuz günüm afiyet olsun
Videoyu izledim sinav cekebiliyor musun ve sorum su sinav cekenler nasil cekiyor ben 3 u zor yapiyorumKızlar arastirdigim kadarıyla kadınlar kulübünde Chole Ting hakkında hiç bilgi yok. Bu yüzden konu açtım. Haftaya chole ting 2 week shred) karın ve bel) ve basen haraketlerim videosuna başlayacağım. Benimle başlamak isteyen varmi? 14 gün boyunca düzenli yaparsan çok belli oluyor incelme. Kendime arkadaşlar arıyorumhem spor puanlarımız katlanır
1 öğün kaçamak hakkınız var canım. ama bugün herkes yoğun bir haftadan çıktığı için ben yorum yazmamayı tercih ediyorum. ama tabi bu ödül kullananları not etmiyorum anlamına gelmesin hemen listeliyorum.yarın ödül hakları yok . ödülünü bugün kullanmayanlar yarın bir öğün ödül yapabilirler.Bugün yorumsuz gunmuydu ben de kaçamak hakkımı yarına saklamistim tüh:))
Cok cok tebrik ederim arkadasim, geldin ve harika azimle devam ettin. Insallah hep boyle istedigin kiloda kalirsin bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?