Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam cnaim, iyiyim sukur hersey yolunda. Evden calismaya devam. cok bulantim oluyor onun haricinde iyiyim canim. Sen nasilsin?
Kıyamam sana bennn yaa çubuk kraker, leblebi'den başka çözüm de gelmiyor aklıma Deryacim.
Kızın nasıl karşıladı kardeş haberini? Söylediniz mi küçük hanima ? Öptüm çok, iyi bak canım kendine

Kıyafetlerin bol gelmesi kadar keyifli birşey yok canim gerçekten. Darısı başımıza
Bende şimdilik tam tersi bol gelenler darbolmaya başladı o yüzden bir an önce önlem almak lazımdı

İnşallah cogalmaz. Hangi hastaneye gitmişler? Bir de kalabalık miymis hastane canım? Temas edenlere hep test yapiyolar mi? Ben de Ankaradayim merak ediyorum durumları. Bu kadar sormam o yüzden

Eki Görüntüle 2635506
Geçen cuma 74.8
Bugün 73.5
Fark 1 .300 gr
Yüzde 1.73
geçen hafta 74,2 kg gelmiştin canım ama yinede fark güzel 74,8 bir önceki haftanın kilosu
Geçen hafta 68.4
Bugun 67. 6
Fark 0.8
Yuzde 1.16
harikasın düzenli istikrarlı.
birinci sayfada yüzde hesaplaması mevcut oradan kopy çekebilirsin. fark harika tebrik ederim.
Geçen hafta:63,8
Bu hafta:63,2
Fark:0,6
Yüzde:0,94
Gelecek hafta için hedef kilo:62,7

Eki Görüntüle 2635516

CEYDOS Yawrukush
pes valla vermediğin hafta yok nazarım değmesin.
Geçen hafta: 71,6
Bu hafta: 70,9
Fark: 0,7
Yüzde: 0,97

CEYDOS Yawrukush
kız o menülerle nasıl veriyorsun çözemedim. ama tebrik ederim.
üzüldüm senin adına

Kilo bildirimi
Pazar günü: 69,2
Bu Cuma : 69,2

Sabitim, bu hafta beni mazur görün kızlar ısınma turuydu diyelim çok daha iyi olacak bol eksili bir gün olsun takım için
Yawrukush CEYDOS
Canim takimin bugunku yuzdesine gore bu hafta ya da haftaya listeye dahil edecegim seni olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…