Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçen cumartesi kilom 73.100

Bugünkü kilom 72.600 gram

Fark 500 gram

Bu akşam daha çok dikkat edicem salata çorba köfte

ekmek hiç yemeyi düşünmüyorum
yemesen daha harika sonuçlar gelecek geçmiş geleceğin aynasıdır ben hatırlıyorum pazartesi kilondan aşağı düşememişsin ama

Bittim ben bu oklava emojilerine özlemisim onları
Hem spor yapıyorum ki ben kaptişim yürüyorum. Yakında da jillian yapicam bi test edeyim benim dizleri

yemesen daha harika sonuçlar gelecek geçmiş geleceğin aynasıdır ben hatırlıyorum pazartesi kilondan aşağı düşememişsin ama

Evet malesef telfi edicem inşallah beni biliyosun tam karat verdim mi asla yemem bi kere kafaya koymam lazım şuan tam öyle değilim ama yinede dikkat ediyorum
Biraz oruçtan dolayı gözüm kararıyor yemek anında
Halbuki orucun anlamına tam varsam keşke

Sayili gun bir sekilde gececek artik canim Soyledik canim kizima . Nasil mutlu oldu. Bekleyemiyor surekli soruyor ne zaman gelecek diye

iyi günler kizlar

geçen cuma 74,3
bu cuma 73,3
fark -1 kg
yüzdelik 1,34

haftaya hedefim 72,7
Eki Görüntüle 2635360

Regl 5 gün kala
15 Mayıs 2020. Kilom :86,9

Listedişi devam ediıyprum değil mi
Evet canim bende liste disindayim beraberiz :)

Gecen cuma da bu cuma da 80.7 sabitim sukur
Canim bu hafta gozum uzerinde, lutfen menulerini duzene sok, listedesin , listenin sorumlulugu var bunu daha once konusmustuk..

Canim herkes kendini paraliyor kilo vermek icin, kolay kilo verme diye bir sey yok.
Haftada 1 kilo kaybetmekte herkesin basarabilecegi bir sey degil , cok iyisin...

Yawrukush CEYDOS
Kaptanlarım hemen gittim tartı aldım geldim
65.90
Geçen hafta 66.50
Bu hafta 65.90
Fark 600 gr
Yüzde 0.90

Kizlar merhaba birkac gunden beri yazamiyorum kusura bakmauin cok yogunum 2 cocukla ugrasiyorum malum. Kilo bildirimi icin hemen yazayim eedim guncel kilom 77
Kilon cok guzel ama keske takima daha aktif gelsen, sohbetlerede katilsan ne guzel olur canim..

Efsane bir donus yaptim diyorsun

Geçen cuma: 67.7
Gu gun: 67.6
Fark: 0.1
Yuzde: 0.14
Gelicek hafta hedef: 67.0
Çok uzgunum.
Menulerin egzerisizlerin cok guzel , kilo vermen gerek bu durumda canim, nerede yanlis yapiyoruz?

Cuma 75.7
Bugun 75.2
0.5 vermişim
Buna şükür Eki Görüntüle 2635432

Canim izne ayirdik seni, bizi tamamen birakma, liste disinda devam et..
Biraz kafa molasi verip, kendine gelecegine eminim.
Iznin hayirli olsun..

Feyzos sahalara yine dondun, hayirli olsun listen bir tanem..

umarim canim, biraz rahatsiz geciyor simdilik ama bir aya gecer insallah 3. ayi bitirince.
Evet canim o surec biraz sancili oluyor, umarim cabucacik gecer sende keyfini cikarirsin bu guzel zamanlarin Deryacim :)

Eki Görüntüle 2635506
Geçen cuma 74.8
Bugün 73.5
Fark 1 .300 gr
Yüzde 1.73

Geçen hafta 68.4
Bugun 67. 6
Fark 0.8
Yuzde 1.16

Geçen hafta:63,8
Bu hafta:63,2
Fark:0,6
Yüzde:0,94
Gelecek hafta için hedef kilo:62,7

Eki Görüntüle 2635516

CEYDOS Yawrukush

Geçen hafta: 71,6
Bu hafta: 70,9
Fark: 0,7
Yüzde: 0,97

CEYDOS Yawrukush

Geçen hafta : 64,1 kg
bu hafta : 63,9 kg
fark : 02, kg
yüzde: % 0,31
Eki Görüntüle 2635531 Eki Görüntüle 2635528 Eki Görüntüle 2635529
Kaptanim sende gel artik listeye , gozlerimiz yollarda

Eki Görüntüle 2635535
400 Gr eksideyim aslında dün daha fazlaydi giden anlamadim.yuzdeyi nasıl hesapliyorduk hatırlayamadım
Canim gectigimiz hafta takima cok aktif ugrayamadin, bu hafta aktif ol , onumuzdeki cuma listeye alalim canim..

Geçen cuma 63.9
Bugün 63.6
Fark-300
Yüzde 0.46
Eki Görüntüle 2635541

Ellerine saglik kaptanim, ucundan kiyisindan 4.lugu yakaladim, bu hafta 1.lige talibim :)

geçen cumartesi kilom 73.100

Bugünkü kilom 72.600 gram

Fark 500 gram

Bu akşam daha çok dikkat edicem salata çorba köfte

ekmek hiç yemeyi düşünmüyorum
Tebrikler canim, senin menulerin duzene girerse kilolari rahatca veriyorsun..

Arkadaslar yarismamiz bitti, bu hafta yuzdemiz guzeldi fakat diger takimlarinda yuzdesi oldukca guzeldi, bu sebeple 6. olduk.
Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Listeye donen Melegimkorusun , fyzanur , asena87 tekrar hosgeldiniz kizlar.
AppLesma mezunumuz, tekrar tebrik ediyorum.
Arrietty_ canim senide izne ayirdik guzelce dinlenip, toparlanmani diliyorum diyet acisindan..
Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin yapip , odulleri bitirelim lutfen.
Bugun bende odul yapacagim, oglumun dogum gunu.
Firsat buldukca gelecegim kizlar, ilerleyen saatlerde takim ici eslestirme de yapacagim..

Son düzenleme:
Geçen cuma: 57.4
Bu hafta: 57.9
+500 kızlar kusura bakmayın geç yazdım. Artı çıkacağımı bildiğim için geç gönderdim. Umarım önümüzdeki hafta daha iyi olur.
oy oy nedne böyle oldu canım menülerini yediklerini bir gözden geçir.
Kaptanim sende gel artik listeye , gozlerimiz yollarda

Ellerine saglik kaptanim, ucundan kiyisindan 4.lugu yakaladim, bu hafta 1.lige talibim :)
gönül çok istiyor özgecim ama görüyorsun yerimde sayıyorum şu zinciri kırarsam dönüş yapacağım.
bu hafta sıkı rakip bende varım haberin olsun. eski sporuma döneceğim artık böyle olmuyor.200 -300 jc kesmiyor beni, alımış kdurmuştan beter diyor sanırım bünyem.

Yeni merak,menumu paylasayim hemen

13 00:2kk peynir,1 sucuklu yumurta
18 30:taze fasulye 1 tabak-sebzeli karabugday 5 dolu yemek kasigi-1 bardak ayran
20.30:ince dilim kavun-5 findik

Gun icinde: 2 lt su,10 bardak cay,1 neskafe,1 Turk kahvesi

Egzersiz:
3500 adim
200 merdiven
150 jj

Puanlama yapilmiyordur herhalde bugun.

Valla kavun findik falan hep bu izin surecinde cikti ortaya hatirlayanlar bilir sadece 2 ogun yerdim

Seviliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…