Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oyy biricik mezunumuz kuyabiyemiz gelmiş hoşgeldin tatlım

tekrar tebrikler canım benim...inş işe yara çiğ bezinler canım benim

anladim canim

arkadaslar ozaman bir yardimci adayi araniyor,bilmiyorum diye geri durmayin lütfen,zamanla ögrenirsiniz

hiç bana bakmayın ben öğrenciyim daha küçüğümm :78:

evet gizemcim gitti bile

inş güzelim mayıs başı gelcek anaam 60 olmam lazım o zamana kadar yoksa bana diyet miyet yaptırmaz çikolata getircem, fransız kurabiyesi getircem dedi bol bol

ay inş saol gizemcimm

kuyabiyemmmm... sen de başarı öykünü yazsana:))

yazmayı ben de düşündüm hypatiam ama anlatıcak çok bişeyim yok ki

ben bütün kiloları kuşhan amca sağolsun, onun diyetiyle verdim çünkü

ama asıl hedefim olan 52 ye ulaştığımda gelip sizinle 2 tane fotoğraf paylaşıcam
1. 70 kiloluk kuyabiye
2. 52 kiloluk kuyabiye

canim bens eni kutlayamamistim,hayatinin geri kalan dönemini kilo almadan gecirirsin ins,mecburi durumlar haric tabi :)

çok saol yasemincim
mecburi durumlarda bile ebru şallı'yı örnek alıcam kendime her bakan şaşırıcak, bu çocuk bu kadının mı acaba diye :44::44::44:

darısı en kısa zamanda senin başına inşallah :26::26::26:

hepinizin bir an önce zayıflayıp, çıtır olmanızı o kadar çok istiyorum ki

canim bence yardimciliga en uygun sensin günün her saati girebiliyosun...

gizem okuyo ve sabahlari giremiyo,diger kizlar calisiyio yogun oldugu zamanlari oluyo,

Son düzenleme:

ins canim,sen yaparsin,sende bu azim olduktan sonra önünde hic bisey duramaz

iyi aksamlar kizlar bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek,kk peynir,tatlandiricili cay

ögle
2 kati yumurta,salata

aksam
3 köfte,salata

60 dk spor
2 litre su
2 kupa yesil cay

sabah
1 kase pırasa domates salatalık
öğle
akşam

4 fincan yeşilçay
3 lt su
20 dk yürüyüş

sabah
öğle
akşam

4 fincan yeşilçay
3 lt su
20 dk yürüyüş

nasıl gidiyor canım zorlanıyormusun ben bugün çok zorlandım hiç doymadım zaten meyveyi pek sevmem yarını iple çekiyorum
patetes gününde 1 kilo dğer 2 günde yani sebze ve et gününde yarım kilo verdim bakalım yarın ne olacak sabah tartılacağım

cok cesitliymis canim menün,afiyet olsun
ayy hiç sorma canım hangisini yiyeceğimi şaşırdım bol çeşitten sanada afiyet olsun menün güzel canım :)

bugün braz zorladı beni .. sebze çok severim ama tuzsuz hiç çekilmiyo ya .. bidaha yaparsam kabak yaparım o daha güzel oluyor .. benim yarın tavuk gnüm ama arkadaşmla byere gtceğim için mecbur meyve gnü yapcam .. bozmamak için . :) bakalım 5 gnün sonunda ne kadar gtcek. bu gün 1 kilo gtti . yani ilk gün :)

canim bence yardimciliga en uygun sensin günün her saati girebiliyosun...

gizem okuyo ve sabahlari giremiyo,diger kizlar calisiyio yogun oldugu zamanlari oluyo,

mümkün değil canım yapamam ben dersanem var her saat giremiyorum ayrıca...eminim daha iyi yapacak biri vardır.

sabah
öğle
akşam

4 fincan yeşilçay
3 lt su
20 dk yürüyüş

afiyet olsun gizemim azminin ödülünü alcan inş

inşallah fatmacım.. ama benim bu kilocukları geri almamm için bu hafta çok dikkat etmem gerekkk :84:

selam kızlar.nasılsınız?gündüzleride elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama pek cvp yazamıyorum malesef.bu hafta sonu sınavlarım oldugu için onlara yogunlaştım.malesef bu hhafta çok gelemeyeceğim.diyetime dikkat ediyorum kaçamak yok.aynen devam.regl de oldum.umarım cumaya eksi çıkarım öptüm hepinisi hoşçakalın

inşallah fatmacım.. ama benim bu kilocukları geri almamm için bu hafta çok dikkat etmem gerekkk :84:

ay canım almazsın inş dikakt edersin cumaya güzel bir sonuç gelcek senden inş

selam prensescimm...kolay gelsin canım inş güzel geçer sınavların...

arkadaşlar biraz okudum da kuşhan diyeti çok işe yaramış gibi ben de başlayıp 5 kilo vermek istiyorum..ayrıca patates meyve sebze günü falan yazıyordu biraz bahseder misiniz..artık irademe sahip çıkıp zayıflamak istiyorum..

günaydın arkadaşlar

bugün diyetimin son günündeyim biraz halsizlik var ama verdiğim kilolar beni mutlu ettiği için halsizliği ikinci plana attım gelmişken menümüde yazıyım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
ara
1 tane haşlanmış yumurta
öğle
1 tane haşlanmış yumurta
ara
1 tane haşlanmış yumurta
akşam
1 tane haşlanmış yumurta

yeter ama değilmi içim dışım yumurta oldu ama kilolar gitsin diye katlanıyorum
3 lt su yeşil çay vede sporrrrr

günaydın bu gün et günündeyim sabah haslanmıs tavuk yedim..

karciceğim kac kilo verdin cok merak ediyorum cumaya kadar söylemicekmisin..

gunaydın sekerlerım ayy kac gundur okadar yogunumkı bıde havalar duzeldı ya benım arazı programım yogunlastı tabı halıyle neysekı pazar gunu gordugum kılomdan sonra 5 gunde 5 kıloaya basladım dun patates gunuydu ıyı gıttı bakalım bugun nasıl gecıcekk

hypatıam ablanın nısanı hayırlı olsun canımcım

ayy karcıcegım tebrık ederım senı yaa valla nasıl sonuna kadar azmettın bırakmadın valla helal olsun ee kac kılo gıttı sekercımm soylesene merak ettım

PrensesPeri
hypatia
pembepanter1
nidah
pamukcuk

HALA SECİLEMEDİ TAKIMIN YARDIMCILIK SUNULMAYAN ÜYELERİ DE İSTEYİP İSTEMEDİKLERİNİ BİLDİRSİNLER ARTIK BİRİNİN YARDMCILIĞI KABUL ETMESİ GEREK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…