Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin kizlar,

diyetin ilk günün güzel gecti sonucta güzeldi darisi bugüne ins..

annacim sen bilirsin canim,kimseyi zorlayamam eger olmak istemiyosa kimse bende yardimcisiz devam ederim ne yapayim..

bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek,kk peynir

ögle
1 simit.ayran

aksam
izgara tavuk,salata
2 litre su
2 kupa yesil cay
bugün spor yok,bugün esimin günü

karcicegi tebrik ederim canim cok güzel gidiyosun,ins verdigin kilolalari almassin canim,bu daha önemli,cok dikkat istiyo,bu diyetten sonra

gizemcim sende bence bu hafta sonlandir diyeti,daha fazla devam etme,sagligindan olacaksin sonra

Son düzenleme:

hypatia
pembepanter1
nidah
pamukcuk

HALA SECİLEMEDİ TAKIMIN YARDIMCILIK SUNULMAYAN ÜYELERİ DE İSTEYİP İSTEMEDİKLERİNİ BİLDİRSİNLER ARTIK BİRİNİN YARDMCILIĞI KABUL ETMESİ GEREK.

hypatia
pembepanter1
nidah
pamukcuk

HALA SECİLEMEDİ TAKIMIN YARDIMCILIK SUNULMAYAN ÜYELERİ DE İSTEYİP İSTEMEDİKLERİNİ BİLDİRSİNLER ARTIK BİRİNİN YARDMCILIĞI KABUL ETMESİ GEREK.

canım 2 kilo verdim bugün son gün daha sonra uzun yazarım ama sana sormak istediğim bişi var bira mayasını nasıl yaptın bu diyettemi yapptın tatlım

kimseyi kabul etmiyo musunuz ya kimse bi cevap yazmamışşşşşş.....

canim kusura bakma,kusan diyeti benim yaptigim diyet,patatesli diyet ise 5 günde 5 kilo diyeti

1.gün sinirsiz patates
2.gün sinirsiz sebze
3.gün sinirsiz,et balik,tavuk
4.gün sinirsiz meyve
5.gün sinirsiz yumurta yada yogurt,süt bu sekilde oluyor sonra 2 gün ara

kilo verdiriyo ama cok cabuk geri alabilrisin cok fazla dikkat istiyo,

günaydın kızlarr dün annemdeydim giremedim bakıyorum herkes sıkı diyette gitmiş kilolarr süpersinizzzzz
sizi böle görünce gaza geliom valla:)

hasretim kaptanlık hayırlı olsun canım

hypatia annene çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar..

Fatmacım sınavın güzel geçmiş çok sevindim hangi alanda okumak istiyosun?başarılı bir öğrencilik hayatı diliyorum sana canım.

tesekür ederi canim,yardimcilik konusunda nediyosun?

canım çok anlamam prosedürlerden ama kimse kabul etmediyse bana uyar. genelde evdeyim bebişle girebildiğim kADAR giriyorum nete ,son ihtimal beni yazabilirsiniz:)

tamam canim tesekür ederim canim,bende genelde buradayim zaten önemli olan cuma günleri eger olurda bi isim olursa listeyle ilgilenmem yeterli

günaydın bu gün et günündeyim sabah haslanmıs tavuk yedim..

karciceğim kac kilo verdin cok merak ediyorum cumaya kadar söylemicekmisin..

koaly gelsin meyvem güzel geçer inş bugün

koaly gelsin minnoşcum bugün sebze günü dimi inş acıkmazsın da atlatırsın bugünü kolayca

canım kusura bakma hiç uğraşıcak bişeyim olmasa yapardım ama yoğunum gerçekten hele şimdi daha çok yoğun olacağım...

nidahcım olmak istiyormuş bencede o yapabilir bu arada afiyet olsun cnaım menün güzelmiş

nidahcım teşekkürler...ben güzel sanatlar fakültesi istiyorum canım yetenek sınavlarına gircem yazın benim için tam bir sınad dönemi olcak o yüzen ygsde barajı geçsemde yeterliydi

sagol canim,ins istedigin yere yerlesirsin

fatmacım hayırlısıyla yerleşirsin inş istediğin yere:) çıtır çıtır gezersin unide

hasretim tamam canım hayırlısı olsun bakalım becerebilirim inş:)

fatmacım hayırlısıyla yerleşirsin inş istediğin yere:) çıtır çıtır gezersin unide

hasretim tamam canım hayırlısı olsun bakalım becerebilirim inş:)

teşekkürler nidahcım inş canım

sende çıtır bir anne olarak gezdirirsin yazın oğluşunu

bu arada hayırlı olsun canım

dünkü menüm

sabah
peynir,zeytin,1yum,az bal,az pekmez,1ceviz,1dl ekmek

öğle
ızgara balık,roka

akşam
k.fasulye-az pilav-yoğurt-salata
accık kadayıf:)

bugün
peynir,zeytin,1yum,az bal,az reçel,1ceviz,1dl ekmek

ara:1elma

öğle
çorba,bulgurlu köfte,salata,yoğurt

ara:meyve

akşam:yeşil fas,az pilav,yoğurt

ara:meyve

afiyet olsun canim

annacım malesef devam edemedım 5 gunde 5 kıloya valla karcıcegıme helal olsun sonuna kadar gıttı masallah ben yıne 3+3 beslenıcem ona karar verdım tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…