PrensesPeri
hypatia
pembepanter1
nidah
pamukcuk
HALA SECİLEMEDİ TAKIMIN YARDIMCILIK SUNULMAYAN ÜYELERİ DE İSTEYİP İSTEMEDİKLERİNİ BİLDİRSİNLER ARTIK BİRİNİN YARDMCILIĞI KABUL ETMESİ GEREK.
hypatia
pembepanter1
nidah
pamukcuk
HALA SECİLEMEDİ TAKIMIN YARDIMCILIK SUNULMAYAN ÜYELERİ DE İSTEYİP İSTEMEDİKLERİNİ BİLDİRSİNLER ARTIK BİRİNİN YARDMCILIĞI KABUL ETMESİ GEREK.
kimseyi kabul etmiyo musunuz ya kimse bi cevap yazmamışşşşşş.....
günaydın kızlarr dün annemdeydim giremedim bakıyorum herkes sıkı diyette gitmiş kilolarr süpersinizzzzz
sizi böle görünce gaza geliom valla:)
hasretim kaptanlık hayırlı olsun canım
hypatia annene çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar..
Fatmacım sınavın güzel geçmiş çok sevindim hangi alanda okumak istiyosun?başarılı bir öğrencilik hayatı diliyorum sana canım.
tesekür ederi canim,yardimcilik konusunda nediyosun?
canım çok anlamam prosedürlerden ama kimse kabul etmediyse bana uyar. genelde evdeyim bebişle girebildiğim kADAR giriyorum nete ,son ihtimal beni yazabilirsiniz:)
günaydın bu gün et günündeyim sabah haslanmıs tavuk yedim..
karciceğim kac kilo verdin cok merak ediyorum cumaya kadar söylemicekmisin..
gunaydın sekerlerım ayy kac gundur okadar yogunumkı bıde havalar duzeldı ya benım arazı programım yogunlastı tabı halıyle neysekı pazar gunu gordugum kılomdan sonra 5 gunde 5 kıloaya basladım dun patates gunuydu ıyı gıttı bakalım bugun nasıl gecıcekk
hypatıam ablanın nısanı hayırlı olsun canımcım
günaydin kizlar,
diyetin ilk günün güzel gecti sonucta güzeldi darisi bugüne ins..
annacim sen bilirsin canim,kimseyi zorlayamam eger olmak istemiyosa kimse bende yardimcisiz devam ederim ne yapayim..
bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek,kk peynir
ögle
1 simit.ayran
aksam
izgara tavuk,salata
2 litre su
2 kupa yesil cay
bugün spor yok,bugün esimin günü
karcicegi tebrik ederim canim cok güzel gidiyosun,ins verdigin kilolalari almassin canim,bu daha önemli,cok dikkat istiyo,bu diyetten sonra
gizemcim sende bence bu hafta sonlandir diyeti,daha fazla devam etme,sagligindan olacaksin sonra
günaydın kızlarr dün annemdeydim giremedim bakıyorum herkes sıkı diyette gitmiş kilolarr süpersinizzzzz
sizi böle görünce gaza geliom valla:)
hasretim kaptanlık hayırlı olsun canım
hypatia annene çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar..
Fatmacım sınavın güzel geçmiş çok sevindim hangi alanda okumak istiyosun?başarılı bir öğrencilik hayatı diliyorum sana canım.
koaly gelsin meyvem güzel geçer inş bugün
koaly gelsin minnoşcum bugün sebze günü dimi inş acıkmazsın da atlatırsın bugünü kolayca
canım kusura bakma hiç uğraşıcak bişeyim olmasa yapardım ama yoğunum gerçekten hele şimdi daha çok yoğun olacağım...
nidahcım olmak istiyormuş bencede o yapabilir bu arada afiyet olsun cnaım menün güzelmiş
nidahcım teşekkürler...ben güzel sanatlar fakültesi istiyorum canım yetenek sınavlarına gircem yazın benim için tam bir sınad dönemi olcak o yüzen ygsde barajı geçsemde yeterliydi
sagol canim,ins istedigin yere yerlesirsin
fatmacım hayırlısıyla yerleşirsin inş istediğin yere:) çıtır çıtır gezersin unide
hasretim tamam canım hayırlısı olsun bakalım becerebilirim inş:)
fatmacım hayırlısıyla yerleşirsin inş istediğin yere:) çıtır çıtır gezersin unide
hasretim tamam canım hayırlısı olsun bakalım becerebilirim inş:)
teşekkürler nidahcım inş canım
sende çıtır bir anne olarak gezdirirsin yazın oğluşunu
bu arada hayırlı olsun canım
dünkü menüm
sabah
peynir,zeytin,1yum,az bal,az pekmez,1ceviz,1dl ekmek
öğle
ızgara balık,roka
akşam
k.fasulye-az pilav-yoğurt-salata
accık kadayıf:)
bugün
peynir,zeytin,1yum,az bal,az reçel,1ceviz,1dl ekmek
ara:1elma
öğle
çorba,bulgurlu köfte,salata,yoğurt
ara:meyve
akşam:yeşil fas,az pilav,yoğurt
ara:meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?