- 13 Mart 2019
- 16.481
- 65.153
- 598
kendime bile yumuşamıyorum yavrum size haksızlık olmaz mı? karbonhidrat bunu yükseltmez ama dengeleyecek başka besinler koymalısın yerine. eşimde test ettim ekmeği bol yediği oruç günlerinde daha bir halsiz ve bitkin geçiriyor. oysa bir gece meyveli smothie ve yumurta ile sahur yaptı ertesi gün o kadar dinçti ki.
YENI ES LISTEMIZ
1.GRUP ===> @fyzanur & @Aomine Daiki
2.GRUP ===> @AppLesma & @Derya_the-queen
3.GRUP ===> @fmad & @Meleğimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid & @Puuff
5.GRUP ===> @melek ada & @hsbaharnert
6.GRUP ===>Yawrukush & A Aycaokurcan
7.GRUP ===>deniz diyette & asena87
8.GRUP ===> @gonul Meyvesi & @matilda34
9.GRUP ===>CEYDOS & @erciyes111
10.GRUP ===> @Meryem1306 & @Beklenen2
11.GRUP ===> @mifihafa & @cokofesttt
12.GRUP ===>luges & Milana firuze
13.GRUP ===> @Tansss &Kozmogirl17
***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.
***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.
spagettiyi hiç beğenmediğimi belirtmeliyim. ama ceza kulvarına yollayamıyorum. onun yerine sana su arttırma cezası veriyorum ben vücudun arınsın diye.17 mayis pazar
Sabah 10.30
Avuc ici kadar eksimaya ekmegin icine peynir
Sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Ara 17.00
1 tbk spagetti
2 firin kofte
Aksam yok
Spor ev kosturmasi
Su 1.5 lt
ben çok iyi hatırlıyorum ama sen unutmuşsun o günleri hızlıca dön geri.Doğru aslımda vücudum alıştıpında bende öyleydim canm unlu şeyelri istemiyordu bile içinde un olan hiç.bir besini tüketmiyordum hatırlar mısın o günleriiii
Soğuk terler dökerek okudum, o kadar eminimki ceza aldiğma.ERTELENMİŞ CEZA LİSTESİ
***@Derya_the_queen yeni eşin @AppLesma ya dün tatlı yediği için ceza kesmelisin. 2 gün ödül yaptı olmaz.
***@matilda34 yeni eşinGonulmeyvesi bol karbonhidratlı cumartesi menüsü nedeniyle ceza almalı top sende.
***Birgaripanne yeni eşin Kozmogirl17 içtiği kola ve ekmek yoğunluğu nedeniyle ceza kesmelisin.
***Kozmogirl17 yeni eşin Birgaripanne sabah kahvaltıda çok ekmek yediği ve üstüne birde poğaça yedi için cezalandırılmalı.
***Milana firuze yeni eşin luges iki gün ödül yaptı cezalandırılmalı.
***@MigiMadid yeni eşin @Puuff düzensiz menülerine düzgün öğün cezası vermelisin. sağlıklı yemekler cezası yani
reçel ekmek devam ederse her an gelebilir
Iyiaksamlar kizlarCEYDOS bos durmamissin kuzum masallah eslesmeleri yapmissin Birgaripanne yeni esim cezam kabulum bende sana 100 mekik ceza veriyorum hadi bakalim haftamiz baslas8n bende yarindan itibaren spor yapmaya calisicam
Aksam yememisin if mi yapiyorsun makarna yerine protein iceren evde bulunan herhangi birsey yiyebilirdin17 mayis pazar
Sabah 10.30
Avuc ici kadar eksimaya ekmegin icine peynir
Sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Ara 17.00
1 tbk spagetti
2 firin kofte
Aksam yok
Spor ev kosturmasi
Su 1.5 lt
geçmiş olsun canım neden öyle oldu. ja yapmasaydın keşke. menün güzel olmuş . suyunu arttırmalısın.Herkese selam
2 gundur migrenim gecmiyor,cok fenayim.
Aksam yemek bile yapamadim.
13.00;1 yumurta,mantar,peynir den olusan omlet,1 dilim kavun
18.30;4 yemek kasigi dolusu sebzeli karabugday,2 kucuk dilim kavun,1.5 kk peynir
Gun icinde 1.5 lt su,5 fincan bitki cayi,1 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe
Egzersiz:bas agrimdan ve sokaga cikma yasagindan hareketsizdim.
150 jj yapabildim= 450 puan.
foto nerede tansucum. sporun ve su çok güzel.Bugun ne yedim
Sabah fotoda
Oglen
Yogurtlu misir gevrek 1 kase
Ikindi
Tarhana
3 tane brezilya cevizi
Aksam
2 k mercimek c
2 k cacik
1 p et sote o kadar aciydi ki 1 dilim ekmek yedim
Yemege davetliydik pilav olmadigi icin yedim acisini bastirsin diye
Su 10 bardak
Spor
Chelan mi ne ismini ogrenemedim daha 20 dk ×10 =200
8000 adim 400 puan
Toplam 600
CEYDOS Yawrukush Kozmogirl17
Hala hafif bir aci var kaptanim uzun zamandir boyle aci yemedim 9 10 ay oldugeçmiş olsun canım neden öyle oldu. ja yapmasaydın keşke. menün güzel olmuş . suyunu arttırmalısın.
foto nerede tansucum. sporun ve su çok güzel.
merhaba yeni eşim
Selam canim, hos geldin tekrardan.Selam bu grubun enerjisi insani motive ediyor valla
Bir cinnet herseyi çözerAh canım benım çok guzel koşu bantım vardı dizileri acardım sezon sezon izlerdim hem yururdum. Sanırım motoru degısecek benım tembel bir herifim var asla tamir etmez tamirci cagırmama ızın vermez. İlk evlendıgımızde sene 2008 de aldık eeebozuldu. Bisiklet surmeye bayılıyorum bugun yıne surerum.
bende çok severim acıyı.kısır olacak yanında jelepano biber turşusu aman be kendi kendimi özendiriyorum.Hala hafif bir aci var kaptanim uzun zamandir boyle aci yemedim 9 10 ay oldu
Maşallah size bu arada çok guzelsınız.
Masallah harikasıniz
güzel olmuş sporu bekliyorumbugun ne yedim
Sahur
1 kase yesil mercimekli yogurt corbasi
domates salatalik bol yesillik
1 yk tahin pekmez karışımı
iftar
firinda 1 tane but
firinda pişmiş sulu 3 Yk patates
ayran
bol salata
su sahura kadar 3 e tamamlayacagim
spor daha yapmadim yeni eşimin vermis oldugu mekik cekilecekceydosumuz vur dedi vurdu eşim
Milana firuze
çekince tekrar puanli bildirim yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?