Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel olmuş canım. sporda ev işleri dahil değil bu hafta
Aaa ne cezası vercem şimdi kıyamam.bi kopya versen CEYDOS
spor cezası verilebilir canım. 100 mekik 100 jumping vb.

Çok güzel bı uygulamaymis bu motive edici.
Gonulmeyvesi

Selamlarr sevgili eşimm
İnşallah bu hafta birinci oluruz
Ben az önce tartıldım
Cuma 72.600 gramdım
Bugün 72.100 gram olmuşum

Fark 500 gram CEYDOS

Bugün çok yorulduumm hava çok sıcaktı ev temizlerken su içinde kaldım hiç halim kalmamıştı ama 11 dk da leslie yaptım
Üzerine de temiz bi duşş oh miss
İftara az kaldı tarhana çorbası yapacam sadece
Sen neler yaptın bugünn

Bazı karbonhidratlar sağlıklı değil mi ama kaptann mesela mercimek çorbasını sıfır yağ ile pişirdim
Protein ve potasyumu da oldukça fazlaa

Dolma biberi sadece bir tane yedim
Yarım da çiğ köfte
Bir dilim çavdarın da sadece köşesi kopuk yanii bence çok sağlıksız değildi menüm matilda34 işte ceza vermen gerkeen menüm canım ayrıca dün 30 dk leslie yaptım insan oruçlu olunca haliyle tam kısamıyor

Son düzenleme:
evet mercimekte karbonhidrat sağlıklıama sen yanında birde ekmek yiyorsun ekstra ekstra karbo alıp çoşturmanın anlamı yok. her öğünde illa alacaksın diye bir yaptırımda yok. oruçlu olunca sadece menülerin yeri saati değişiyor. yine 67 ye kadar düşersin sonra durma dönemin başlar geçen sefer olduğu gibi.

16 mayıs 2020 dün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
akşam : 2 adet ev yapımı ekmeksiz hamburger köftesi
su : 1500 ml
spor : 200 jc : 600 puan
7791 adım :390 puan
toplam : 990 puan
Yaa ceydoş maşallah menüne bakıyorum hep az hep az nasıl dayanıyorsun bir söyleyiver ben bu kadar yersem ellerim mütemadiyen titrer birde bu jc ne demek ? Ben gündüz bir posta yaptım spor daha ne yapsam diye düşünüyorum

Merhaba sevgili eşim:)bende 83. 600 le giriş yaptım bu haftaya insallah canım birincilik bizim olur.
Bende bugün ev detoksu yaptım ne kadar kullanmadığım eşya varsa onları ayikladim yaniiftar hazırlığındayım.cezan varmış vermek bana dustu 100 mekik vereyim sana olur mu

Ekmek yedim sayılmaz bir lokma tabak sünnetledim sadece gaza getirmeniz çok güzel ama biraz daha yumuşak olsan kaptan
Daha çok dikkat etmeye çalışıcam inşallah oruçlu olunca aç kalma süresi biraz fazla uzadığı için insanın kan şekeri düşüyor
Ramazanı şerif ayından sonra daha da düzene girer inşallah

Tamam canım iftardan sonra çekerim inşallah sanada kolay gelsin

Ben diyetisyene başladım canım buraya gelmeden önce.onun verdigi akşam yemeğinde 1 dilim ekmek ve 2 kaşık bulgur pilavı veya tambugday makana ve 1 kepçe corba var mesela karbonhidrat olarak gerisi sebze veya et yemeği yogurt salata ben bunu uyguluyorum yani aslinda 3 porsiyon karbonhidrat var.aslinda senin menünde beyaz pirincse dolma olmamış sadece

ben diyet öncesi hiç yemekle işi olmayan acıktığını bile fark etmeyen biriydim. bu nedenle arada bir yediklerimi stok yapıyordu vücudum. ama diyet döneminde beslenmeye başladım eh bu durum bana eksi kilo olarak geçmeye başladı. yani gece yediğim tek öğün yerine hayatımda şu an 2 yada 3 öğün var. fazla bile yiyorum. dün gece hazımsızlıktan ölüyordum. kahve bitmeyen enerjimin kaynağı olabilir.
jc : jumping ceydoşun kısaltması hareketin adı jumping jack ama yapan benim neden jack reyting yapsın o yüzden ben yapınca jumping ceydos oluyor yani jc
dizleri karnına çekme yapabilirsin. squat yapabilirsin

kendime bile yumuşamıyorum yavrum size haksızlık olmaz mı? karbonhidrat bunu yükseltmez ama dengeleyecek başka besinler koymalısın yerine. eşimde test ettim ekmeği bol yediği oruç günlerinde daha bir halsiz ve bitkin geçiriyor. oysa bir gece meyveli smothie ve yumurta ile sahur yaptı ertesi gün o kadar dinçti ki.

afiyet olsun yine güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…