Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun iki dilim yedim cezalar da bir yere kadar bu arada ceza verirken yaptigim sporlara yonelik 1 set olursa sevinirim
spor herkes yapıyor ama yediklerinden dolayı cezada alıyor. burası bir takım ve yarışmacılardan biride sensin şartları kabul ederek katıldın. daha fazla dikkat etmen gerektiğini artık fark etmelisin. yoksa zayıflama grupları da var bunlara dahil olup istediğin rahatlıkta kilo vermende mümkündü.

Chole denen egzersiz e basladim daha fazla yapmak icin dedim baskanim asiri derece wc ye cikartiyor 2 defa ciktim bugun 3 cuyu bekliyorum

Chole denen egzersiz e basladim daha fazla yapmak icin dedim baskanim asiri derece wc ye cikartiyor 2 defa ciktim bugun 3 cuyu bekliyorum
ne kadar güzel senin adına sevindim. bende bitki çayı ile çözdüm gibi bakalım iyi gidiyor şimdilik .
CEYDOS maksat egzersizi daha fazla yapmam
protein oranını arttır egzersizini yap. karbonhidratla yaptığın spor hiç bağdaşmıyor. sen diyorsun ki ben 5 dilim ekmek yiyip 6 set egzersiz yapayım. ama bir anlamı yokki kilo vermeye çalışıyorsun sabit tutmaya değil.

Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Ben sabaha kadar nobet tuttum kuzumun basinda, tilki uykusu uyudum.
Atesi dusmesi, 4-5 saatte bir donusumlu ates dusurucu veeriyorum saati azicik sassa cok kotu oluyor.
Gece 1 kez azicik geciktim ilacina 2 saat harap olduk..
Firsat buldukca gelecegim..

Haklisin

acil şifalar canım dualarımız seninle.

Ellerine saglik kaptanim, iyi ki varsin.

CUMARTESI MENUM
SABAH 10DA

1 haslanmis yumurta
3 kasik biberli domates
1.5 kk peynir
Her zamanki avuc ici kadar pita ekmegim
1 yemek kasigi fistik ezmesi

OGLEN 14.30DA
Firinda patlicanli kofte (1 yemek tabagi)
Avuc ici kadar pita ekmegi

ARA 16DA
Filtre kahve
Pestil (avuc ici kadar) ,3 ceviz

AKSAM 20DE (yemek yiyemedim Aras hasta diye)
1 mandalina

GECE 2DE
Avuc ici kadar tavuk gogsu cok acikmistim.

SU: Sayamadim 1-1bucuk litre arasi olmustur tahminim.
SPOR: Yarim saat Arasi bisikletle site icinde gezdirirken yuruyus,(120) yemek hazirlama, ev isi, pek bir sey yapamadim...60dk (120)
TOPLAM: 240 CEYDOS

Çok güzel bı uygulamaymis bu motive edici.
Gonulmeyvesi

Aaa ne cezası vercem şimdi kıyamam.bi kopya versen CEYDOS

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…