sabah 3 dilim ekmek yemiştin ama onun bir dilimi nereye gitti. ya o olacaktı yada poğaçaKaptanim pogaca odulumdu
Bugun iki dilim yedim cezalar da bir yere kadar bu arada ceza verirken yaptigim sporlara yonelik 1 set olursa sevinirim
sabah 3 dilim ekmek yemiştin ama onun bir dilimi nereye gitti. ya o olacaktı yada poğaça
spor herkes yapıyor ama yediklerinden dolayı cezada alıyor. burası bir takım ve yarışmacılardan biride sensin şartları kabul ederek katıldın. daha fazla dikkat etmen gerektiğini artık fark etmelisin. yoksa zayıflama grupları da var bunlara dahil olup istediğin rahatlıkta kilo vermende mümkündü.Bugun iki dilim yedim cezalar da bir yere kadar bu arada ceza verirken yaptigim sporlara yonelik 1 set olursa sevinirim
Chole denen egzersiz e basladim daha fazla yapmak icin dedim baskanim asiri derece wc ye cikartiyor 2 defa ciktim bugun 3 cuyu bekliyorumspor herkes yapıyor ama yediklerinden dolayı cezada alıyor. burası bir takım ve yarışmacılardan biride sensin şartları kabul ederek katıldın. daha fazla dikkat etmen gerektiğini artık fark etmelisin. yoksa zayıflama grupları da var bunlara dahil olup istediğin rahatlıkta kilo vermende mümkündü.
ne kadar güzel senin adına sevindim. bende bitki çayı ile çözdüm gibi bakalım iyi gidiyor şimdilik .Chole denen egzersiz e basladim daha fazla yapmak icin dedim baskanim asiri derece wc ye cikartiyor 2 defa ciktim bugun 3 cuyu bekliyorum
protein oranını arttır egzersizini yap. karbonhidratla yaptığın spor hiç bağdaşmıyor. sen diyorsun ki ben 5 dilim ekmek yiyip 6 set egzersiz yapayım. ama bir anlamı yokki kilo vermeye çalışıyorsun sabit tutmaya değil.CEYDOS maksat egzersizi daha fazla yapmam
Haklisinne kadar güzel senin adına sevindim. bende bitki çayı ile çözdüm gibi bakalım iyi gidiyor şimdilik .
protein oranını arttır egzersizini yap. karbonhidratla yaptığın spor hiç bağdaşmıyor. sen diyorsun ki ben 5 dilim ekmek yiyip 6 set egzersiz yapayım. ama bir anlamı yokki kilo vermeye çalışıyorsun sabit tutmaya değil.
acil şifalar canım dualarımız seninle.Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Ben sabaha kadar nobet tuttum kuzumun basinda, tilki uykusu uyudum.
Atesi dusmesi, 4-5 saatte bir donusumlu ates dusurucu veeriyorum saati azicik sassa cok kotu oluyor.
Gece 1 kez azicik geciktim ilacina 2 saat harap olduk..
Firsat buldukca gelecegim..
Yok gulum malesef burada oyle bir ilac vermek yasal degil..InsAllah kaptanim da nobet gercirmemesi icin hic ilac vermediler mi bu ataklar oldugunda
Gecmis olsun kaptanimYok gulum malesef burada oyle bir ilac vermek yasal degil..
Ellerine saglik kaptanim, iyi ki varsin.YENI ES LISTEMIZ
1.GRUP ===> @fyzanur & @Aomine Daiki
2.GRUP ===> @AppLesma & @Derya_the-queen
3.GRUP ===> @fmad & @Meleğimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid & @Puuff
5.GRUP ===> @melek ada & @hsbaharnert
6.GRUP ===>Yawrukush & @Aycaokurcan
7.GRUP ===> @deniz diyette & @asena87
8.GRUP ===> @gonul Meyvesi &matilda34
9.GRUP ===>CEYDOS & @erciyes111
10.GRUP ===> @Meryem1306 & @Beklenen2
11.GRUP ===> @mifihafa & @cokofesttt
12.GRUP ===> @luges & @Milana firuze
13.GRUP ===> @Tansss &Kozmogirl17
***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.
***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.
Sagol canim..Gecmis olsun kaptanim
Çok güzel bı uygulamaymis bu motive edici.Düzeltme
YENI ES LISTEMIZ
1.GRUP ===> @fyzanur & @Aomine Daiki
2.GRUP ===> @AppLesma & @Derya_the_queen
3.GRUP ===> @fmad & @Melegimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid & @Puuff
5.GRUP ===> @melek ada & @hsbaharmert
6.GRUP ===>Yawrukush & @Aycaokurcan
7.GRUP ===> @deniz diyette & @asena87
8.GRUP ===>Gonulmeyvesi & matilda34
9.GRUP ===>CEYDOS & @erciyes111
10.GRUP ===> @Meryem1306 & @Beklenen2
11.GRUP ===> @mifihafa & @cokofesttt
12.GRUP ===> @luges & @Milana firuze
13.GRUP ===>Birgaripanne & Kozmogirl17
***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.
***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.
Aaa ne cezası vercem şimdi kıyamam.bi kopya versenERTELENMİŞ CEZA LİSTESİ
***@Derya_the_queen yeni eşin @AppLesma ya dün tatlı yediği için ceza kesmelisin. 2 gün ödül yaptı olmaz.
***matilda34 yeni eşin Gonulmeyvesi bol karbonhidratlı cumartesi menüsü nedeniyle ceza almalı top sende.
***Birgaripanne yeni eşin Kozmogirl17 içtiği kola ve ekmek yoğunluğu nedeniyle ceza kesmelisin.
***Kozmogirl17 yeni eşin Birgaripanne sabah kahvaltıda çok ekmek yediği ve üstüne birde poğaça yedi için cezalandırılmalı.
***@Milana firuze yeni eşin @luges iki gün ödül yaptı cezalandırılmalı.
***@MigiMadid yeni eşin @Puuff düzensiz menülerine düzgün öğün cezası vermelisin. sağlıklı yemekler cezası yani
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canimSelamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Ben sabaha kadar nobet tuttum kuzumun basinda, tilki uykusu uyudum.
Atesi dusmesi, 4-5 saatte bir donusumlu ates dusurucu veeriyorum saati azicik sassa cok kotu oluyor.
Gece 1 kez azicik geciktim ilacina 2 saat harap olduk..
Firsat buldukca gelecegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?