çok iyi canım tebrikler.Bugünkü menüm sahur
Tb ekmeği ile tost 1 domates
Iftar
3 parca tavuk
2 köfte
Salata
1 kase çorba
Su 2 .5 lt
Spor
45 dk leslie 315 puan
100 ip atlama 200 puan
60 bacak hareketi 180 puan
Toplam 695 puan
CEYDOS Yawrukush @Meryem1306
ekmeksiz ve pilavsız yersen olur .Yarın kurugillerden yapucam inşallah protein yerine bugün de böyle oldu malesef 100 mekik ve 100 bisiklette artı benden
ekmeksiz ve pilavsız yersen olur .
Kuru Fasulye (Etli)
(325 gr)
Miktar
Birim Porsiyon (Orta)
379 kcal
%33 Karbonhidrat
%33 Protein
%34 Yağ
Miktar
Birim Porsiyon (Orta)
çok kalabalık bol karbonhidratlı patates gözleme mercimek çorbası cacık, üstüne profiterol... yolun açık olsun ne diyebilirim.İyi geceler iki gundur yazamadim firsat bulup hemen yazayim aklimda kaldigi kadar
Dunku menum
Sahur yarim dilim ekmek 1 yagda yumurta salata peynir cay
İftar
1 kase domates corbasi yarim tabak makarna 2 kasik firinda etli patates 1 ince dilim di patatesi bolca salata 1 kase yogurt 8 de 1 yufkadan ispanakli borek az yagli
Ara sade nescafe 1 dilim kazandibi kaldi atilmasin diye yedim 1 minik kurabiye az yagli ve az sekerli
Ara erik kiraz
Su 3lt olmustur
Spor az bisey yaptim puanlayacak jadar degil
Bu gun
Sahur2 lokma tost salata zeytin peynir 3 kasik makarna cay
İftar
1 kase mercimek corbasi 2 kasik dunku patates den yine kalmasin diye 1 tavuk sis 1 kase cacik bol salata 4 de 1 yufkadan ispanak li gozleme 2 lokma pide
Ara 2 kasik cigdem 1 catal yalanci profiterol cay
Ara soda icecegim birazdan insallah belki yine meyve yerim
Su 3 lt olmustur
Spor bel egzersiszi 15 dk
100 topuga degme
Yawrukush CEYDOS cokofesttt
Yeni esim merhaba haftamiz guzel gecer insallah bol eksili bir hafta diliyorum
Tanisalim ben 46 yasimda 4 kiz annesiyim aralik ayindan beri burdayim 80 kilo ile basladim su an 70 si kiyisindan gordum nihayet hedefim 65 birbirimize destek olursak bu hafta ki hedefim 69 u gormek destegini bekliyorum
Ayyy ceydos hiç birşeyi unutmuyorsun
sabah 3 dilim ekmek yemiştin ama onun bir dilimi nereye gitti. ya o olacaktı yada poğaça
Yaa çok geçmiş olsun kaptanım şimdi nasıl inşallah daha iyisinizdirGunaydin kizlar, dun oglenden beri kucuk oglum atesli..39lardan dusmuyor atesi,takima ugrayamadim,surekli onunla ilgileniyorum.Oglumun ates durumuda hep sIkintili oldu simdiye dek, her ateslenmesinde hastanelik olduk..Atesi cok cabuk yukselip nobet geciriyor
Diken ustundeyim,beni mazur gorun,firsatim oldukca gelecegim..
Dualarinizi da eksik etmeyin akliniza gelirsek, kolaylikla atlatalim insallah bu rahatsizligi...
Teşekkür ederim kaptanım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Biz kalmak için dilekcemizi vermiştik ama bu yıl kabul edilmemiş görev süresi iki yıldı buranın üstüne 5 yıl daha kaldik daha da izin vermedilermenün harika. ev işleri bu hafta dahil değil canım üzgünüm.
beklenen bir tayin miydi? küçük ve serin bir şehir. çocukları küçük şehirlerde büyütmek her zaman daha güzeldir benim düşünceme göre. ilk başta yadırgarsın belki ama ilerleyen zamanlarda alışırsın. tabi dostları alıştığın yaşamı değiştirmek her zaman çok zordur. hayırlı olsun canım. @plasticwoman ' ında tayini çıkmış olabilir mi acaba.
menün güzel olmuş. evet bu hafta aktif spor olarak sayılmayacak ev işi. biliyorum seninki çok başka olacak nereye ne koyacaksın kamyon ayarlama vs. bana şimdiden bastı. marketlerde koli avına çıktım. geçen gün bir markette bir kızımız var girdim içeri o da depo kısmındaymış. ne yapıyorsun abla dedi demesiyle ben çığlığı bastım. kızcağız korktu. ne oldu ki dedi . dedim yaptığın suç derhal elindeki o cillop koliyi bana veriyorsun dedim. neye uğradığını şaşırdı al abla senin olsun dedi. ben eve sevinçle geldim.
menün sporun harika malesef bu hafta ev işi dahil değil.
Vay vay vay eşe bakYENI ES LISTEMIZ
1.GRUP ===> @fyzanur &Aomine Daiki
2.GRUP ===> @AppLesma & @Derya_the-queen
3.GRUP ===> @fmad & @Meleğimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid &Puuff
5.GRUP ===> @melek ada & @hsbaharnert
6.GRUP ===>Yawrukush & @Aycaokurcan
7.GRUP ===> @deniz diyette & @asena87
8.GRUP ===> @gonul Meyvesi & @matilda34
9.GRUP ===>CEYDOS & erciyes111
10.GRUP ===> @Meryem1306 & B Beklenen2
11.GRUP ===>mifihafa & cokofesttt
12.GRUP ===> @luges & @Milana firuze
13.GRUP ===> @Tansss & @Kozmogirl17
***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.
***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.
Yaa nasıl ugrasmissin kaptanım ellerine sağlık ☺sahur yapsaydın keşke daha kötü olursun bu akşam ihmal etme tek öğünle kilo vermen durur.
bu hafta aktif olmalısın hadi bakalım spor ve papatessiz menüler bekliyorum senden.
asla olmaz.birincisi eşleşmeleri ben isimlerimizi kağıtlara yazıp kavanoza atıp kura ile belirledim. ikincisi senin motivasyonun artmalı kendin için değilsede eşin için bu hafta dikkat etmelisin. hadi feyzoş yaparsın sen
Bende 30 yaşındayım iki oğlum var benimde hedefim 60 kilo olmak şuan 63.6 kilodayım inşallah beraber haftayı güzel tamamlarım bu arada annemle yaşıtsınİyi geceler iki gundur yazamadim firsat bulup hemen yazayim aklimda kaldigi kadar
Dunku menum
Sahur yarim dilim ekmek 1 yagda yumurta salata peynir cay
İftar
1 kase domates corbasi yarim tabak makarna 2 kasik firinda etli patates 1 ince dilim di patatesi bolca salata 1 kase yogurt 8 de 1 yufkadan ispanakli borek az yagli
Ara sade nescafe 1 dilim kazandibi kaldi atilmasin diye yedim 1 minik kurabiye az yagli ve az sekerli
Ara erik kiraz
Su 3lt olmustur
Spor az bisey yaptim puanlayacak jadar degil
Bu gun
Sahur2 lokma tost salata zeytin peynir 3 kasik makarna cay
İftar
1 kase mercimek corbasi 2 kasik dunku patates den yine kalmasin diye 1 tavuk sis 1 kase cacik bol salata 4 de 1 yufkadan ispanak li gozleme 2 lokma pide
Ara 2 kasik cigdem 1 catal yalanci profiterol cay
Ara soda icecegim birazdan insallah belki yine meyve yerim
Su 3 lt olmustur
Spor bel egzersiszi 15 dk
100 topuga degme
Yawrukush CEYDOS cokofesttt
Yeni esim merhaba haftamiz guzel gecer insallah bol eksili bir hafta diliyorum
Tanisalim ben 46 yasimda 4 kiz annesiyim aralik ayindan beri burdayim 80 kilo ile basladim su an 70 si kiyisindan gordum nihayet hedefim 65 birbirimize destek olursak bu hafta ki hedefim 69 u gormek destegini bekliyorum
Çok güzel canım benim18 mayıs menüm
sahur : peynir
zeytin
5 köfte
1dilim ekmek
domates
süt
iftar : fırında tavuklu patates
mercimek çorbası
salata
yoğurt
ara : 2 ceviz
3 kuru kayısı
süt
su : 1.5 litre
spor : 100 ip atlama
Yawrukush CEYDOS Aomine Daiki
Oruçla birlikte emziriyorum canım o yüzden spor yapınca çocukla ilgilenmek hiç halim kalmıyor kaptandan ramazan boyunca muafım spordan İnşallah Ramazan’dan sonra spora başlayacağımçok güzel olmuş canım :) spor yok mu ?
İnşallah canım ben en az 500 gr vermek istiyorum bu haftaAomine Daiki merhaba canım , bu hafta dediğin gibi güzel kilolar verelim . ben bugün spor yapamadım . 100 kere zıpladım da pek faydası olmaz o kadarın . yarın sıkı bir spor yapacağım , sen de yap , menülerimiz de kaçamaksız olsun cumaya kadar , yansın yağlar
bu yaşlanmış halim canım sen birde nehir doğmadan önce görecektin beni. çocuk beni benden aldı yani anlaAyyy ceydos hiç birşeyi unutmuyorsun
Çocuk büyütmek çok zor benimde küçük fena şükür eşim evde destek oluyo yoksa ne yapardım785
bu yaşlanmış halim canım sen birde nehir doğmadan önce görecektin beni. çocuk beni benden aldı yani anla
7 yıl maşallah eee tabi ki artık başkaları da kaymağını yesin o kadar güzelse olduğunuz yer.Yaa çok geçmiş olsun kaptanım şimdi nasıl inşallah daha iyisinizdir
Teşekkür ederim kaptanım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Biz kalmak için dilekcemizi vermiştik ama bu yıl kabul edilmemiş görev süresi iki yıldı buranın üstüne 5 yıl daha kaldik daha da izin vermedileryozgat 4. Tercihimizdi bakalım merkez mi olacak yine ilçeye mi gidicez bir iki haftaya belli olur. Tasinmamiz Eylül başını bulur eş durumu atamalarımız ağustos sonu çünkü. Başta şok olduk ama eninde sonunda gidecektik burdan
Vay vay vay eşe bakkaptanım elimden geleni yapicam temizlik yapicam bu hafta ama seni mahçup etmemek için spor da yapmaya calisicam ☺
Yaa nasıl ugrasmissin kaptanım ellerine sağlık ☺
bence
benimkide oluyordu. ama akşam 8 sabah 8 arası kalan süre bendeydi hep. çok zordu çok. doğuştan ergen doğanlardanÇocuk büyütmek çok zor benimde küçük fena şükür eşim evde destek oluyo yoksa ne yapardım
Canim bn sofrada doydugumu hissediyorum 15 20 dk sonra midem kazinmaya başlıyor neden ki acaba tabi kazıninca bisey yemiyorum ama neden öyle oluyor kiçok iyi canım tebrikler.
hiç parazit testi yaptırdın mı ? ondan olabilir.Canim bn sofrada doydugumu hissediyorum 15 20 dk sonra midem kazinmaya başlıyor neden ki acaba tabi kazıninca bisey yemiyorum ama neden öyle oluyor kimenumde bide şekersiz türk kahvesi ve 1 hurma vardı onu unutmusum
Aynen aç kalmıyorsun hiç. Benim sıkıntım geceleri bir şey yiyememek.Ayy ben de eski karataycilardandim.
Unuttum gitti. Harika bir yasam şekli
hep karbonhidratlı bu menü direk cezaya gidiyorsun. az protein seni kurtarmaz.Puuff canım ceza keser misin eşine. düzgün bir menü cezası olursa makbul olur.
spor puanını hesaplamazsan dahil etmiyorum listeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?