Feyzos burada 3 gun atesi gecmezse eger doktorumuzu ariyoruz, 1 bucuk gun olmak uzere atesli, yarin arayacagim durumunda degisme olmazsa...Kaptanım çok geçmiş olsun
Hastaneyi falan aradınız mı
Ateş düşürücü harici bir şey tavsiye ediyorlar mı
Umarım çabuk toparlar
Canim aramiza hosgeldin, birlikte kilolari verecegimize inancim sonsuz.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : 1 delimavi
İsim (İsteğe Bağlı ): mavi
Mesleginiz: Öğretmen.
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : yeni evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: ----
Yaşadığınız şehir: Şanlıurfa
Boyunuz :163
Kilonuz: 86
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :
Universte son sınıfa kadar 58 -64 arası gidip geldim. Son sınıfta kpss hazırlanmaya gezmeler dolasmalarbiraz durdu ve 68 kilo ile mezun oldum. O yaz kortizonlu tedavi oldum. Atanamadim ve o yaz 72 kilo ile diyetisyene gittim. Diyetisyen adeta beni zayıf olduğuna ikna etti. Bir liste verdi ben asla bu kadar yemiyorum dedim yemedigin için kilo alıyorsun sen diyete uy dedi 1 ay sonunda 75 kiloydum
kpss vs derken 79 kiloyla atandım ben. Yalnız yaşıyordum ve çok soğuk bir ılçedeyim. Ev kömürlü kaloriferliydi ama ben elektirik sobası da yakardım. Okula kahvaltısız gidip geldigim de yemek yer ısınmak için battaniyeye sarılır uyurdum oldum sonunda 82.
diyetisyen gittim yine bir liste verdi bak ben bu kadar yemiyorum kilo aliri m dedim sen ye dedi. Listeyi uyguladım 2 hafta sonra 83.kiloydum. tabi düzenli yemek gibi bir hayatım asla olmadi ama düzenli yiyince de hep kilo aldim. Böyle böyle 89 a kadar geldim. Kendi kendime birşeyler yaparak 3 kilo verdim. Şimdi 86 kiloyum.
insallah artik eskisi gibi 60 li kilolarsa olmak istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: bu kilomahiç alışamadım ve kendimi eskisi gibi rahat zayıf istiyorum
kendim için istiyorum. Böyle çok sağlıksız.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır ilk defa katılıyorum.
HosbuldumCanim aramiza hosgeldin, birlikte kilolari verecegimize inancim sonsuz.
Diyetisyenlerden biraz sIkinti yasamissin ama kendi gayretinle 3 kiloyu guzelce vermissin.
1. sayfada kurallarimiz var canim, her gun menu-egzersiz ve sporlarimizi yaziyoruz.
Pazartesi gunleri kontrol tartimiz oluyor , tartilip kilomuzu yaziyoruz.
Cuma gunleri ise yarismamiz oluyor, cuma gunude en gec 17ye kadar, tartilip tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Bunun haricinde takim ici yarismalarimiz oluyor, sohbet muhabbetle kilolari veriyoruz.
Bu arada ben Ozge, 32 yasindayim, takimin kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var :)
Canım diyetisyen olayına şöyle bir yorum yapmak istiyorum4. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz :
Universte son sınıfa kadar 58 -64 arası gidip geldim. Son sınıfta kpss hazırlanmaya gezmeler dolasmalarbiraz durdu ve 68 kilo ile mezun oldum. O yaz kortizonlu tedavi oldum. Atanamadim ve o yaz 72 kilo ile diyetisyene gittim. Diyetisyen adeta beni zayıf olduğuna ikna etti. Bir liste verdi ben asla bu kadar yemiyorum dedim yemedigin için kilo alıyorsun sen diyete uy dedi 1 ay sonunda 75 kiloydum
kpss vs derken 79 kiloyla atandım ben. Yalnız yaşıyordum ve çok soğuk bir ılçedeyim. Ev kömürlü kaloriferliydi ama ben elektirik sobası da yakardım. Okula kahvaltısız gidip geldigim de yemek yer ısınmak için battaniyeye sarılır uyurdum oldum sonunda 82.
diyetisyen gittim yine bir liste verdi bak ben bu kadar yemiyorum kilo aliri m dedim sen ye dedi. Listeyi uyguladım 2 hafta sonra 83.kiloydum. tabi düzenli yemek gibi bir hayatım asla olmadi ama düzenli yiyince de hep kilo aldim. Böyle böyle 89 a kadar geldim. Kendi kendime birşeyler yaparak 3 kilo verdim. Şimdi 86 kiloyum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: bu kilomahiç alışamadım ve kendimi eskisi gibi rahat zayıf istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır ilk defa katılıyorum.
Problem değil canım ben etiketliyorum şimdi görürler kaptanlarımız ama gözlerinden kaçmasın diye /)Etiketleme yapamadım yahiç bilmiyorum buraları yeni uyeyim
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz :
Anladım kaptanım.. peki başka herhangi bir rahatsızlığı var mı sadece ateş miFeyzos burada 3 gun atesi gecmezse eger doktorumuzu ariyoruz, 1 bucuk gun olmak uzere atesli, yarin arayacagim durumunda degisme olmazsa...
Ates dusurucu, vitamin veriyorum su etapta , bol sivi almasina yardim ediyorum , boyleyiz canim...
Insallah canim, bogazini tutuyor, arada oksuruyor ve atesi var FeyzosAnladım kaptanım.. peki başka herhangi bir rahatsızlığı var mı sadece ateş mi
Yavrum ya inşallah hemen toparlar
MerhabaCanım diyetisyen olayına şöyle bir yorum yapmak istiyorum
Bünyeni hemen aşırı az yemeye alıştırırsan vücut kendisini korumaya alıyor
Diyor ki aaaa bu çok az yiyor ben hemen depolayayım fazla yediğinde
Az az giderken arada yaptığın kaçamaklar vs hemen kilo olarak dönmüştür
Kilona göre bir liste yazmışlardır diye düşünüyorum
Grup çok motive ediyor mavi eğer gelmeye devam edersen bence çok güzel verirsin :)
Bir de nasıl bir yöntem izleyeceksin
Neler yapmayı planlıyorsun
Aklında herhangi bir yöntem var mı
Biz burada yemek su spor o gün neler yaparsak yazıyoruz
Ve birbirimize yorum yapıyoruz
Aramıza hoşgeldin :)
Grubumuzda bir sürü öğretmen var ♥
kaptanim cok tesekkurler gerçekten sizin yaptığınızı ben yapamazdim hem ev hem çocuklar hemde grupla tek tek ilgilen yorum yap sürekli aktif ol isim yaz kavanoza at eşleştirasla olmaz.birincisi eşleşmeleri ben isimlerimizi kağıtlara yazıp kavanoza atıp kura ile belirledim. ikincisi senin motivasyonun artmalı kendin için değilsede eşin için bu hafta dikkat etmelisin. hadi feyzoş yaparsın sen
İnşallah bu geceyi rahat atlatırsınız Özge'cim. Sabır geçecek bu zamanlar Aras büyüdükçe. Kolaygelsin bitanemSelamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Ben sabaha kadar nobet tuttum kuzumun basinda, tilki uykusu uyudum.
Atesi dusmesi, 4-5 saatte bir donusumlu ates dusurucu veeriyorum saati azicik sassa cok kotu oluyor.
Gece 1 kez azicik geciktim ilacina 2 saat harap olduk..
Firsat buldukca gelecegim..
Hoşgeldin mavi :) diyetisyenler yürüyüş de veriyor bmen az bir saat kadar. Sporla desteklemzsen zor ama anlıyorum seni bir keZ ben de gittim de listeyi hiiç uygulamadim. İnsan en iyi kendi tanıyor vücudunu.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz :
Hayırlı olsun***DUYURU***
Guzel arkadaslarimCEYDOS kaptanimla her seye yetisemedigimiz icin,takim uye sayimizda masallah her gecen gun arttigindan , asena87 arkadasimizdan bize yardimci olmasini rica ettik, sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
Sadece hipotiroidim var. Gebelikte gestasyonel diyabetim vardı insülin kullandım ama Doğum sonrası şeker yüklemesinde sıkıntı olmadı. Anne tarafım hep diyabetAaaa bir hastalığın falan mı var canım
Bol karbonhidrat olmuş canım Keske suyunu daha arttırabilseydinŞimdi benim menüm baya kötü
Ben yedikten sonraMelegimkorusun ile eş olduğumuzu fark ettim
Cezana hazırım eşim
İftar
Orta porsiyon etli kuru fasulyeCEYDOS bugün paylaşmış annem de cabada yapmıştı
3yk pilav (sarıkılçık et suyu ile pişmiş)
Cacık bayaa büyük bir kase
3-4 sarma
Bir de komşu bir şey yapmış ondan aldım isbit diyor annem adına (yufkayı uzunca sarıp küçük kesip fırınlayıp üstüne yoğurt ) ama 1-2 tane hoşuma gitmedi
Magnolia 2yk
Arada maydanoz salatalık tarçın limon zencefil kuru kayısı kuru elma ay ne bulursam içine attığım bir su yaptım ve içtik ama içindekileri yemedik
01.00 1 dilim börek
Kayısı üzüm vs den hoşaf ama aşırı az şeker katılmış 5 yk falan almışımdır
Türk kahvesi
Sahur
3 dilim börek (maydanoz peynirli)
Domates salatalık
Dünyaları yedim
Spor
30 dk Leslie (sahura çok az kalmıştı zumba yapamadım )
Bacak egzersizleri
30 tane en az yapmışımdır daha fazladır ama saymadım
210+60=270
Su 2L bulmamış olabilirim
Yawrukush
CEYDOS
asena87 Melegimkorusun
HoşgeldinMerhaba
Evet çok yemek yemezdim eskiden bu yana
Genelde tek öğün le günüm biterdi. Ama sonra sonra yemeye alıştım
Ben ancak baya az yedigimde ve uyudugumda ac olursam kilo verebiliyorum. Ilcedeyken eliptik bisiklet almistim. Bir donem 5 alti kilo vermiştin onunla sonra geri almistim.
Şu anda sahurda meyve yada yoğurt altınbaşak kepeklinin yarısını yiyorum.
bazen ceviz bazen badem.yiyorum bir kaç tane. 2 buçuk su içiyorum. Iftarda da hafif yemekler yemeye çalışıyorum
Hiç ekmek tüketmiyorum.
Spor olarakta evde spor programı veya eliptik yapıyorum ama çokta yapmıyorum. Inşallah sağlıklı beslenmeye de sporda burada motive olup tamamen hayatıma katarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?