Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi sahurlar arkadaslar, biz bugun dunden daha kotuyuz..3 saatte bir atesi cikiyor Arasin, hicbir sey yapamadim bugun, atesten uyumadida dogru durust gunduz uykusunu..
Sizlere gecenin geri kalaninda iyi dinlenmeler.
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Çok geçmiş olsun.

spor cezası vereceksin eşler yarışması olduğu zaman sistem böyle. bir hareket belirle ve onu eşine duyur.

ilk defa menü düzgün suyuda arttırırsan güzel olacak

***DUYURU***

Guzel arkadaslarim CEYDOS kaptanimla her seye yetisemedigimiz icin,takim uye sayimizda masallah her gecen gun arttigindan , asena87 arkadasimizdan bize yardimci olmasini rica ettik, sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..

asena87 ilk tebrik benden gelsin canım hayırlı olsun. birlikte güzel günlerimiz devam edecek diye düşünüyorum.

Pazar günkü menum
Sahur
1 tane Tam buğday unlu akıtma, domates, salatalık, bir dilim peynir, dört zeytin

Iftar (çok çeşit oldu )
Bir kuru kayısı, yarım kase mercimek çorbası, bir kepçe et sote, iki kaşık bulgur pilavı, iki kaşık zeytinyağlı barbunya, iki kaşık havuç tarator

2 litre su
Sporumu yarından itibaren yapicam
CEYDOS Yawrukush

Bende 30 yaşındayım iki oğlum var benimde hedefim 60 kilo olmak şuan 63.6 kilodayım inşallah beraber haftayı güzel tamamlarım bu arada annemle yaşıtsın annemide mi gruba soksam az kilo verse
Annen ne kadar genç maşallah

Çok da güzel bir yer değil aslında ama sakin, olaysız, kayseriye yakın diye diye 7 yıl kaldık
Kırılacak o zincir kaptanım yakındır

Iyi sahurlar arkadaslar, biz bugun dunden daha kotuyuz..3 saatte bir atesi cikiyor Arasin, hicbir sey yapamadim bugun, atesten uyumadida dogru durust gunduz uykusunu..
Yaa çok üzüldüm kaptanım, doktora götürme durumunuz yok mu

Hayirli olsun yeni kaptanım asena87

Canim 3 gun atesini dusuremezsek ya da daha kotuye giderse durumu gidecegiz doktora..
Cok sagol eksik olma kuzum..

canım yozgatta uzak değil ki. kayseriye gene yakın. 1 ay oldu yav ben kırılıcam yakında kilo kırılmadı. hiç adetim değilken yürüyüşe bile başladım kırılsın diye.

Haklısın kaptanım tamam olacağım inşallah

Aaaa bir hastalığın falan mı var canım

Ben şimdi o kadar utandım ki
Harikasın eşim
... ben ....
bana ceza vermeye hazırlan

Kaptanım çok geçmiş olsun
Hastaneyi falan aradınız mı
Ateş düşürücü harici bir şey tavsiye ediyorlar mı

Umarım çabuk toparlar

asena87 wuhuuu hayırlı olsuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…