Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Çok geçmiş olsun.Iyi sahurlar arkadaslar, biz bugun dunden daha kotuyuz..3 saatte bir atesi cikiyor Arasin, hicbir sey yapamadim bugun, atesten uyumadida dogru durust gunduz uykusunu..
Sizlere gecenin geri kalaninda iyi dinlenmeler.
Yok yaptırmadım ve ilk defa duyuyorum bi araştırayımhiç parazit testi yaptırdın mı ? ondan olabilir.
spor cezası vereceksin eşler yarışması olduğu zaman sistem böyle. bir hareket belirle ve onu eşine duyur.CEYDOS ceza hakkında fikrim yok. Bu sefer sen ver. Bir dahakine örnek alıp bende veririm.
Haftalık sporu ne zaman hesapliyorsun. Videoda tek tek hesaplamam lazım. Düzenli yapıyorum. Sen o gün hepsini bir girersin. Haftaya da her gün spor puanımı hep yazarım
Sagol canim..Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Çok geçmiş olsun.
***DUYURU***
Guzel arkadaslarimCEYDOS kaptanimla her seye yetisemedigimiz icin,takim uye sayimizda masallah her gecen gun arttigindan , asena87 arkadasimizdan bize yardimci olmasini rica ettik, sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
Annen ne kadar genç maşallahBende 30 yaşındayım iki oğlum var benimde hedefim 60 kilo olmak şuan 63.6 kilodayım inşallah beraber haftayı güzel tamamlarım bu arada annemle yaşıtsınannemide mi gruba soksam az kilo verse
Çok da güzel bir yer değil aslında ama sakin, olaysız, kayseriye yakın diye diye 7 yıl kaldık7 yıl maşallah eee tabi ki artık başkaları da kaymağını yesin o kadar güzelse olduğunuz yer.
ben seni mahçup etmeyeyimde tatlım malum uzun bir durağan dönemdeyim kırmaya çalışıyorum zincirleri ama olmuyor bir türlü.
yok canım keyifliydi kim kime çıkacak faslını heyecanlı buldum diyebilirim.
Yaa çok üzüldüm kaptanım, doktora götürme durumunuz yok muIyi sahurlar arkadaslar, biz bugun dunden daha kotuyuz..3 saatte bir atesi cikiyor Arasin, hicbir sey yapamadim bugun, atesten uyumadida dogru durust gunduz uykusunu..
Hayirli olsun yeni kaptanım***DUYURU***
Guzel arkadaslarimCEYDOS kaptanimla her seye yetisemedigimiz icin,takim uye sayimizda masallah her gecen gun arttigindan , asena87 arkadasimizdan bize yardimci olmasini rica ettik, sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
Canim 3 gun atesini dusuremezsek ya da daha kotuye giderse durumu gidecegiz doktora..Annen ne kadar genç maşallah ☺
Çok da güzel bir yer değil aslında ama sakin, olaysız, kayseriye yakın diye diye 7 yıl kaldık
Kırılacak o zincir kaptanım yakındır
Yaa çok üzüldüm kaptanım, doktora götürme durumunuz yok mu
Hayirli olsun yeni kaptanımasena87
canım yozgatta uzak değil ki. kayseriye gene yakın. 1 ay oldu yav ben kırılıcam yakında kilo kırılmadı. hiç adetim değilken yürüyüşe bile başladım kırılsın diye.Annen ne kadar genç maşallah ☺
Çok da güzel bir yer değil aslında ama sakin, olaysız, kayseriye yakın diye diye 7 yıl kaldık
Kırılacak o zincir kaptanım yakındır
Yaa çok üzüldüm kaptanım, doktora götürme durumunuz yok mu
Hayirli olsun yeni kaptanımasena87
Haklısın kaptanımsahur yapsaydın keşke daha kötü olursun bu akşam ihmal etme tek öğünle kilo vermen durur.
bu hafta aktif olmalısın hadi bakalım spor ve papatessiz menüler bekliyorum senden.
asla olmaz.birincisi eşleşmeleri ben isimlerimizi kağıtlara yazıp kavanoza atıp kura ile belirledim. ikincisi senin motivasyonun artmalı kendin için değilsede eşin için bu hafta dikkat etmelisin. hadi feyzoş yaparsın sen
Aaaa bir hastalığın falan mı var canımCanım önemli değil benim için bu hafta motivasyonum iyisen ders çalışmana devam et canım
Diyete ayak uydurmaya çalışıyorum hipoglisemi atakları yaşıyorum hala o yüzden beslenmeyi düzenlemeye çalışıyorum bu sabah low carb gibi beslendim acıkmayayım hemen diye ama yine açıktımAma diğer günlere nazaran çok daha iyiydi karbonhidratı az da olsa azalttım spor da Leslie , yürüyüş ve mekik falan yapıyorum bugün iyiydi
Maşallah kızMenum
İftar
Mercimek corbasi
3 köfte
Salata
Ayran
Sahur
1 haslanmis yumurta
1 dilim kapruz
Su 2 lt
Spor 30 dakika Leslie 210 puan
Ben şimdi o kadar utandım kiİyi akşamlar herkese
Pazar menüm
12:00
80gr tonbalığı+ 1 yumurta ile pizza tabanı yaptım üzerine domates sos yaptım ve kasar peyniri ekleyip fırınladım
15:30
3 yemek kaşığı yoğurt + 3 kayısı+ 6 badem + tarçın
18:30 çok açıkmıştım bir Ara öğün yaptım
1 tane yulaflı bar ( 92 kalori)
21:00
5-6 kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği, 3 yk yoğurt, 3yk kadar basmati pirinçten pilav
Su: 3 lt
Spor: 45 dk Leslie: 315p
Karın hareketi ( mekik falan): 140*3= 420p
Bacak hareketleri: 80* 2: 160 ( en düşük çarpanı aldım)
Toplam: 895puan
Yawrukush CEYDOS fayfeyfiy
Kaptanım çok geçmiş olsunIyi sahurlar arkadaslar, biz bugun dunden daha kotuyuz..3 saatte bir atesi cikiyor Arasin, hicbir sey yapamadim bugun, atesten uyumadida dogru durust gunduz uykusunu..
***DUYURU***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?