annacım malesef devam edemedım 5 gunde 5 kıloya valla karcıcegıme helal olsun sonuna kadar gıttı masallahben yıne 3+3 beslenıcem ona karar verdım tatlım
aynen katiliyorum, yani cekistirmek gibi olmasin ama diyetlerle zayiflansa 4. takim her hafta birinci olurduen guzeli doyunca yemeyi birakalim biz . nasil olsa gidecek o kilolar, varmi baska alternatifleri.
ay kuyabiyemmm, bu hangi kuşhan diyeti? hasretim'in yaptığı mı? ben de ona başlayayım o halde..
canım benim keşke bırakmasaydın. benim bugün son. ben en çok dün zorlandım ona rağmen bırakmadım ama dedim ya size ben çok inatcıyımdır kafama bişi koyunca ölümüne devam ettiririm. yemekleri yaparken tadına bile bakmadım şu an beni görenler aaaaaa ne yaptın 2 günde yağmı aldırdın diyorlar benim meurda hemen başladı oda hiç bozmadan devam ediyor bir günde 2 kilo vermiş sevinçten ağladı bugün ben 4 günde 2 kilo verdim bugün öğle 3. yumurtamı yedim. dün hariç hiç acıkmadım sıkıntı duymadım inan vucudun bunada alışıyor midem o kadar küçüldüki anlatamam yarın ne olacak çok merak ediyorum herhalde yarım tabak çorbayla doyarım gibime geliyor önemli olan bundan sonrası bu verdiğimi korumam lazım ah minnoşum keşke devam etseydin 3 kilo giderdi neyse sağlık olsun canım
kızlar öncelikle mezun olana kadar hala bu takımın kaptanıyım ve kendi içimizde ne yasanırsa yasansın baska bir takımın 4. takıma bir söz söylemesine izin vermem..
konuyu sizinle paylasıyorum.arkadasın yazmıs olduğu mesaj ve benim cavabım.
2. takım öncelikle hepinize merhaba..
turapcım kimsenin yaptığı diyet kimseyi ilgilendirmez. alay edercesine dizilmiş bir cümlede 4. takımın diyet konusunu dile getirmek gibi bir durumun olduğunu sanmıyorum.verilir yada verilmez bu kişiseldir iter şok diyet yapar ister diyetisyen listesi uygular isterse adım atamayacak duruma gelene kadar spor yapar bunu yargılama hakkına ne sen neden sahibiz ki bu baska bir takım için hiç yapılamaz.
her kez zayıflamak için burda alay edemezsin kimsenin bu konudaki uygulamasıyla sonucda bu iş için caba sarfediyor herkes önce emiğine saygısızlıkdır bu mesaj.herkes önce kendinden sonra takımından sorumludur diye düşünüyorum ve baska takımlarla asla alay etme hakkına sahip değildir.
akrep ablacım kusura bakma ama seninde uyarman gerekirdi bu mesaj 4. takımla alay edildiğini gösteriyor bi kaptan olarak senden uyarı mesajı görmek isterdim.
hypatia
pembepanter1
nidah
pamukcuk
HALA SECİLEMEDİ TAKIMIN YARDIMCILIK SUNULMAYAN ÜYELERİ DE İSTEYİP İSTEMEDİKLERİNİ BİLDİRSİNLER ARTIK BİRİNİN YARDMCILIĞI KABUL ETMESİ GEREK.
ben de istemiyorum canım. ve minnoş'u görevine geri atıyorum..(mümkünse:44:)
çok ayıp etmiş hiç yakıştıramadım kendisine bu mesajı tşk ederim biricik kaptanım sen harikasın
ben de istemiyorum canım. ve minnoş'u görevine geri atıyorum..(mümkünse:44:)
meyvemm bu yaptıgın ve takımımızla alay edenlere vermıs oldugun cevaplar ıcın cok cok tesekkur ederım kendı adıma. kımın ne dıyet yaptıgı hıckımsaeyı ılgılendırmez sonucta hepımız bır sekılde caba sarfedıyoruz dımı cok sagol canım bızım ıcın yaptıkların ıcın tesekkur ederızz
tatlım nidah kabul etti yardımclığı.
ben de bu mesaja üzülenler arasındayım ama meyveciğim çook güzel ve yerinde cevap vermiş. burada herkes emek veriyor ve kimse kimsenin emeği, çabası ile dalga geçmeli.
veeeeee kızlar 4. takımın adını çıkaracağız bu gidişle.. bu cuma bomba gibi sonuçlarla dönelim de nasıl kg verirmiş öğrensin diğer takımlar, hepsini geçelim lütfen...
selam kızlarr
bugün meyve gnü yapıyorum..
sabah elma
ara elma
öğle elma
ara elma
akşam elma
ara elma
4 fincan yeşilçay
3 lt su.
30 dk yürüyüş
ben de bu mesaja üzülenler arasındayım ama meyveciğim çook güzel ve yerinde cevap vermiş. burada herkes emek veriyor ve kimse kimsenin emeği, çabası ile dalga geçmeli.
veeeeee kızlar 4. takımın adını çıkaracağız bu gidişle.. bu cuma bomba gibi sonuçlarla dönelim de nasıl kg verirmiş öğrensin diğer takımlar, hepsini geçelim lütfen...
birtanem en azından mezun olana kadar şu takımı bir toparla kilo konusunda bu hafta herkes süper olacak ona inanıyorum ama sen ve minnoş olmayınca dağıldı burası böylece ağzı olan konuşuyor gibi bir durum ortaya çıktı kimse ya uğramıyor yada başka yerlerde takılıyor herkes topiğe gelsin ve burayı boş bırakmayalım tekrar kenetlenelim hep birlikte burda olup yazışalım böylece kimseye konuşma fırsatı vermeyelim olurmu güzelim
ben verdiğim 2 kiloyu mesajı yazan arkadaşa bu haftanın hediyesi olarak gönderiyorum
4. Takımı,
kaptanımızı,
yeni kaptanımızı,
yardımcılarını,
mezunlarını,
burda tanıştığım tüm arkadaşları,
burdaki sohbetleri,
dert paylaşmayı,
yardımlaşmayı,
kendini düşünür gibi birbirini düşünmeyi,
motivasyon yarışını,
diyet paylaşımlarını,
gırgırı, şamatayı,
dertli olduğumuz zamanlarda döktüğümüz gözyaşını
verdiğimiz kilolarda sevinişimizi
Aldığımız kilolarda meyve'nin saçımızı çekişini
Hepsini ve herkesi çok seviyorum:) takımımızın birliği, neşesi, azmi hiiiç bozulmasın ve artarak devam etsin inşallah.
Sizi çok seviyorum diyet kardeşlerim benim
sağol minnoşummmafferın sana sekerım aman nazar degmesın ınsallah
amin amin hiç bitmesin kızlar buranın neşesiii4. takımı,
kaptanımızı,
yeni kaptanımızı,
yardımcılarını,
mezunlarını,
burda tanıştığım tüm arkadaşları,
burdaki sohbetleri,
dert paylaşmayı,
yardımlaşmayı,
kendini düşünür gibi birbirini düşünmeyi,
motivasyon yarışını,
diyet paylaşımlarını,
gırgırı, şamatayı,
dertli olduğumuz zamanlarda döktüğümüz gözyaşını
verdiğimiz kilolarda sevinişimizi
aldığımız kilolarda meyve'nin saçımızı çekişini
hepsini ve herkesi çok seviyorum:) takımımızın birliği, neşesi, azmi hiiiç bozulmasın ve artarak devam etsin inşallah.
sizi çok seviyorum diyet kardeşlerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?