karciceğim vaktim olmuyor inanırmısın sabahtan sayfa acıktı ama ben 2 saat burdaydım geri kalan saatler hep dısardaydım bak 1 bucukda oturdum basına daha su bile içmedim..
kızlar bugün 3 gnümm :)
64.7 ile başladım
dün 63.6 ydım
bugün öğle tartıldım 62.8
64.7 ile başladım
dün 63.6 ydım
64.7 ile başladım
dün 63.6 ydım
canım benim keşke bırakmasaydın. benim bugün son. ben en çok dün zorlandım ona rağmen bırakmadım ama dedim ya size ben çok inatcıyımdır kafama bişi koyunca ölümüne devam ettiririm. yemekleri yaparken tadına bile bakmadım şu an beni görenler aaaaaa ne yaptın 2 günde yağmı aldırdın diyorlar benim meurda hemen başladı oda hiç bozmadan devam ediyor bir günde 2 kilo vermiş sevinçten ağladı bugün ben 4 günde 2 kilo verdim bugün öğle 3. yumurtamı yedim. dün hariç hiç acıkmadım sıkıntı duymadım inan vucudun bunada alışıyor midem o kadar küçüldüki anlatamam yarın ne olacak çok merak ediyorum herhalde yarım tabak çorbayla doyarım gibime geliyor önemli olan bundan sonrası bu verdiğimi korumam lazım ah minnoşum keşke devam etseydin 3 kilo giderdi neyse sağlık olsun canım
64.7 ile başladım
dün 63.6 ydım
bende başlıycamda meyva gününüz nasıl geçti ondan korkuyorum topiğinde birisi meyva gününde meyvaların yanına toplamda da 2 bardak az yağlı süt içtiğini yazmış hangi meyvaları yediniz bide sorsam ?
ayyyy ınamıyorummmmmyuppıııııı gızemmm 62 yı gordunnn yaa:119::119::119::119::119::119:
nazar degmesın ınsallah
canım ne güzel vermişsin...
tebrikler...
çok teşekkür ederim kızlarr :)çok sevindim canım aman nazar değmesin. Allah kem gözlerden sakınsın seni ev diğer arkadaşlarımı.
o zamn 1 kilo vermiştim sadece canım .. ama bu sefer verdim yani o zamn kilo vermem durmuştu zaten belkide ondandır canım .. sende dene bakalım yne veremeyecekmisinyaaaaaa gizem yaa biz bu diyeti yapmıştık ve zırnık verememiştik öyle diiil mi???
acıkcası sadece meyve gününde açlık hissettim ve midem bulandı başı ağrıdı çünkü ben pek meyve sevmeyen bir insan olduğum için dünü çok zor geçirdim ama yinede meyveden başka bişi yemedim sabrettim ve erkenden uyudum bir an önce sabah olsun ve menüm değişsin istedim canım ben portakal elma kivi armut grayfurt ayva ve kayısı kurusu yedim ama hepsinden az az yiyebilidim midem almadı toplasan belki bir porsiyon etmezdi yediğim meyveler tatlım ama bugün çok iyiyim haşlanmış yumurta yiyorum hem açıkmıyorum hemde dünden sonra bana bal kaymak gibi geldi:))))
ben meyvayı öğün olarak görmüyorum sürekli meyva yemeyi denediğimde baş ağrısı acıkma olmuştu elma portakal salatalık kayısı kurusu yerim o zaman bende napiim sağolun cevap için yarımşar tane yesem çokmu olur her öğünde
doğacım ben yarın elma ayva kuru incir üzüm yicem meyve gününde verebileceğimi zannetmiyorum ama cayın yanında kuru meyve yemek güzel olucak..
doğacım ben yarın elma ayva kuru incir üzüm yicem meyve gününde verebileceğimi zannetmiyorum ama cayın yanında kuru meyve yemek güzel olucak..
canım istediğin kadar yee doyana kadar bak ben gün boyu 3 elma 3 ayva 8 incir 2 avuc üzüm yicem..
elma 4 bile olablilir..
canım meyve gününde bende veremedim çünkü yiyemediğim için metebolizmam çalışmadı o yüzden kilo veremedim sebzeyide severek yiyemedim kendimi çok zorladım yemek için ama o gündede veremedim sayılır patetes yediğimde 1 kilo verdim tavuk yediğimde verdim hatırı sayılır kiloyu sebze ve meyve gününde nerdeyse gram oynadı tartıda ama bu günden ümitliyim yumurta günü iyi olacak benim için tatlım
canım meyve gününde bende veremedim çünkü yiyemediğim için metebolizmam çalışmadı o yüzden kilo veremedim sebzeyide severek yiyemedim kendimi çok zorladım yemek için ama o gündede veremedim sayılır patetes yediğimde 1 kilo verdim tavuk yediğimde verdim hatırı sayılır kiloyu sebze ve meyve gününde nerdeyse gram oynadı tartıda ama bu günden ümitliyim yumurta günü iyi olacak benim için tatlım
incir canımı çektirdin kız bende aldırayım anladım canım pazara geliyor zaten benimki evde rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?