Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende başlıycamda meyva gününüz nasıl geçti ondan korkuyorum topiğinde birisi meyva gününde meyvaların yanına toplamda da 2 bardak az yağlı süt içtiğini yazmış hangi meyvaları yediniz bide sorsam ?

acıkcası sadece meyve gününde açlık hissettim ve midem bulandı başı ağrıdı çünkü ben pek meyve sevmeyen bir insan olduğum için dünü çok zor geçirdim ama yinede meyveden başka bişi yemedim sabrettim ve erkenden uyudum bir an önce sabah olsun ve menüm değişsin istedim canım ben portakal elma kivi armut grayfurt ayva ve kayısı kurusu yedim ama hepsinden az az yiyebilidim midem almadı toplasan belki bir porsiyon etmezdi yediğim meyveler tatlım ama bugün çok iyiyim haşlanmış yumurta yiyorum hem açıkmıyorum hemde dünden sonra bana bal kaymak gibi geldi:))))

doğacım ben yarın elma ayva kuru incir üzüm yicem meyve gününde verebileceğimi zannetmiyorum ama cayın yanında kuru meyve yemek güzel olucak..

ayyyy ınamıyorummmmm yuppıııııı gızemmm 62 yı gordunnn yaa:119::119::119::119::119::119:
nazar degmesın ınsallah

canım ne güzel vermişsin...
tebrikler...

çok sevindim canım aman nazar değmesin. Allah kem gözlerden sakınsın seni ev diğer arkadaşlarımı.
çok teşekkür ederim kızlarr :)
yaaaaaa gizem yaa biz bu diyeti yapmıştık ve zırnık verememiştik öyle diiil mi???
o zamn 1 kilo vermiştim sadece canım .. ama bu sefer verdim yani o zamn kilo vermem durmuştu zaten belkide ondandır canım .. sende dene bakalım yne veremeyecekmisin

ayy caycımız doktora türk kahvesi yapmıs az sekerli içer o ona yaparken seviyorum die banada yapmıs cok makbule gecti bende içiverdim hemen şimdide kapadım fal bakcam

Son düzenleme:

ben meyvayı öğün olarak görmüyorum sürekli meyva yemeyi denediğimde baş ağrısı acıkma olmuştu elma portakal salatalık kayısı kurusu yerim o zaman bende napiim sağolun cevap için yarımşar tane yesem çokmu olur her öğünde

canım istediğin kadar yee doyana kadar bak ben gün boyu 3 elma 3 ayva 8 incir 2 avuc üzüm yicem..
elma 4 bile olablilir..

doğacım ben yarın elma ayva kuru incir üzüm yicem meyve gününde verebileceğimi zannetmiyorum ama cayın yanında kuru meyve yemek güzel olucak..

canımm birisi meyva gününde meyvalara ek olarak 2 bardak az yağlı süt içmiş o gün 1 kilo gitti diyor

canım meyve gününde bende veremedim çünkü yiyemediğim için metebolizmam çalışmadı o yüzden kilo veremedim sebzeyide severek yiyemedim kendimi çok zorladım yemek için ama o gündede veremedim sayılır patetes yediğimde 1 kilo verdim tavuk yediğimde verdim hatırı sayılır kiloyu sebze ve meyve gününde nerdeyse gram oynadı tartıda ama bu günden ümitliyim yumurta günü iyi olacak benim için tatlım

canım istediğin kadar yee doyana kadar bak ben gün boyu 3 elma 3 ayva 8 incir 2 avuc üzüm yicem..
elma 4 bile olablilir..

incir canımı çektirdin kız bende aldırayım anladım canım pazara geliyor zaten benimki evde rahat olur

inş beklediğin gibi ii olur canım..
ben dün 600 verdim sebze günüydü bu gün verirmiyim bilmiyorum ama aksam spor yapıcam zaten cok stresli bi gün geciriyorum regl de olamadım. aksamki spor belki biraz rahatlatır..

yumurta gününde zorlanmam heralde bazan 2 öğün yediğim oluyordu toplamda kaç olacak acaba senin yarın merak ediyorum 3 filan verebilsem göbek atıcam valla

ayy bende oglen bır kucuk dılım peynırlı borek yedım bıde yulaflı nesquıklı sut ıctım ama oyle seyler yazıdınızkı aksama bısey yemekten vazgectım bırazdan 2 kucuk salatalık yıycem aksamada ya meyve ya yagsız salata yıycem bıde spor yaparım belkı ben bugunde 600 gr verırım toplamda 1 kılo olur hem wcye gıttım azonce yıhuhu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…