Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menünde hiç yemek yok kız, aç mı bırakıyorsun kendini .ben hayatta duramam bu kadarla düşer bayılırım .

her şey güzel olmuş canım :)

ah keşke o inme hevesimi geri kazansam
Kendimi beğenmiyorum ama faaliyet de gösteremiyorum şu an hevesim yok hiç ya grup yine biraz topluyor ama gelemiyorum bile
ders çalışınca insan diyete yoğunlaşamıyor değil mi , bende de öyle oluyor , sürekli derse ara verip bir şeyler yiyeyim isteği oluyor dersten kaçmak için sanırım :)

Afiyet olsun canım Ramazan bitince düzene girer sınavların ne zaman bitiyor , kaçıncı sınıfsın ? Bunlar düzene girdi mi kafanı daha rahat verirsin diyete. 100 zıp zıp cezası gönderiyorum o zaman
Ne demek canım helal olsun sınavlarda başarılar ☺ Benim dün dışında çok iyiydi, sıfır kaçamaktı , dün sacmaladım , low carb başladım böylelikle kaçamak riskim sıfırlandı

güzel olmuş menün :)

menülerinizi beğendim kızlar :)

kekin boyu büyükmüydü kız ımmmm , regl olacağım canım da ne tatlı türü varsa hepsini çekiyor . çok abartı gelmedi bana menün . kek ve pudingten dolayı akşam ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş .

senin Birgaripanne a yaptığın yorumları zevkle okuyorum her gün

Yarım muffindı aslında sorma ekmek yemeği planlamıyordum ama o kadar açıkmıştım ki o yemekle bile aç kalktım eşim oruçluydu ben ondan daha iştahlı yedim , birde diyorum uzun zamandan beri böyle lezzetli fasülye yememiştim şeker yedikçe doymak nedir bilmedim ilk hatam kahvaltıda ekmek yemek oldu sonrası aldı basını gitti tutamadım kendimi neyse regl bitti bugün oruçluyum , birde low carba tekrar başladım, bakalım senin nasıl gidiyor

Canim nasil dayandi ya hic bisey yememissin dogru duzgun

harika canım falsosuz bir menü olmuş.
spor çooook az. hadi kaldır totişi bugün telafi et bakalım.
geçmiş olsun yavrucum yemeklerin güzel .karpuzda çok iyi gitmiş.
Uygulama indirdim kaptanim kalorilerimi hesapliyorum daha dikkatliyim simdi toplam 2000 kalori civarı
2000 kalori ile kilo alırsın tansu veremezsin haberin olsun.
çok kötü çok ceza olmalı buna. fayfeyfiy canım gördün mü?

Aaa öğrendiğim iyi oldu kaloriyi dusureyim o zaman

Aslinda bu hafta kilo verecegim ben sadece reglin 2.gunu olacak cuma belki onun eksisini yasayabilirim ama sanamiyorum pek
Hem seninde beslenmen iyiydi,sorun ne
Kendimizi mi kandiriyoruz
ben kilo vereceksiniz yönünde oy kullanıyorum.
Selam canim hem pilav hem kisir olmamis buna ceza gelicek bugunku cezanida yapmamissin birtek adim spordan sayilmaz

Bugun ki menun icin sana100jj veriyorum.
sen veriyorsun am abakalım Birgaripanne onları yapıyor mu hep mazeret hep mazeret. tek ayak üstü cezası vereeğim sonunda ona ben
bu menü zayıflatır harikasın özlemcim.
30 dk leslie yaptim yazmayi unutmusum ama ip atlama yapamadim ipim yok yarin yaparim
perşembe cezaların çok birikti.
Yemeklerin bir kismini hazirladim, Akinin odevlerinin buyuk kismini hallettik, anca oturdum..
Muhtemelen sizlerde uyudunuz kizlar :)
Saat farkindan bulusamiyoruz resmen....
eskiden benle uyardı saatlerin bu aralar benimde dengesiz uyuyup uyanmalarımdan buluşamaz olduk
tarçın koysaydın güzel oluyor o zaman lapanın tadı.
hayırlı olsun analı babalı büyüsün. nasıl bebek pek minnaktır şimdi. kız mı erkek mi?
spor puanın yok .yarım simit biraz fazla ama sahur olunca yakmışsındır diye düşünüyorum. diğerleri güzel olmuş.

Gece geç saatte olunca unutuyorum yarım simit iki dilime denk diye yedim

Gece geç saatte olunca unutuyorum yarım simit iki dilime denk diye yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…