silkelen daha da verdiğinde giysilerin üstünde duruşunu hayal et. işe yarıyor inan.ah keşke o inme hevesimi geri kazansam
Kendimi beğenmiyorum ama faaliyet de gösteremiyorum şu an hevesim yok hiç ya grup yine biraz topluyor ama gelemiyorum bile
sıcaklarda en sevdiğim yer marketler ve oradaki derin donduruculardı bu yaz ne yapacağım bilmiyorum. ellerim sıcaktan şişince dolaplara sokar serinletirdim. şimdi corona var elleyemem zaten burada anons ediyorlar ilk dokunduğunz ürünü satın alınız diye atarlar beni dışarı.Aa bide şikayet..sopa istiyorlar ama almışlar ultimatomu düzelmişler aferin onlara.. sorma ellerim ayaklarım sürekli suya sokuyorum..
Suyun çok güzel artmış canım bu sıcak havalarda.. vücudunda ödemde birikir onu atmak içinde bol bol iç.. sahurda poğaça olmasa hepsi on numara
mükemmel daha ne olsun.19.05.2020
Sahur
2 yapda yumurta
Salatalık
Domates
1 dilim beyaz peynir
İftar
1 kse mercimek çorbası
1 yt taze fasulye
Ara
1 muz
4-5 erik
Yatmadan 1 sb kefir
Su 3,5 lt
20.05.2020
Sahur
4 yk yulaf
1 tk tahin
1 cb süt ile yulaf lapası
İftar
1 kase yayla çorbası
1 yt sebzeli et haşlama
2 yk pilav
Yatmada 1 sb kefir
Su 2,5 lt
@fyzanurCEYDOS Yawrukush
bezle bağla diyeceğim ama bence zıplamaları daha iyi onlarda harekete geçince hem sütün bollanır,hemde göğüs kaslarında hareket ettiği için toparlanma olur.Goguslerim buyuk oldugundan atlama yapince savruluyor
pek güzel olmuş tebrikler.Günaydın babes☀
Bugün verimli bi perşembe diliyorum herkesee
Dünkü (20 Mayıs menüm)
1 tane çavdarlı wasa, lor peynirli yumurta, birkaç zeytin. Çay, 1 çay kaşığı kadar bal
Sonra bir ara tatlı krizi geldi. Tarçınlı süt 1 kuru kayısı, büyük bardak kahve 2 hurma
1 elma, 1 kase (1 kaşık yulaflı) yoğurt, Çay
2,5 litre Su
Spor puanı 240 (1 saat yürüyüş)
CEYDOS Yawrukush
@AppLesma - canım tebrik ederim mezuniyetini
işe yaramasına sevindim o iki hareket mükemmel düzlüyor.birde süperman hareketini ekle setlerin içine ileride dahada etkili olur.biraz ara verdim canım ama bayağı düzelme var gibi . düzenli yapmıştım 3 hafta iyi geldi . şimdi ramazandan dolayı kendimi güçsüz hissediyorum çok fazla yapamıyorum , titreme geliyor zorlayamıyorum . ramazan da bitti gibi , artık iyice başlayacağım , tamamen düzleşsin istiyorum . olacak gibi.
marketten hazır alıyorum canım , üzerinde kahvaltılık sos yazıyor . içinde ceviz ,zeytinyağı,domates sosu,biber gibi şeyler var . seviyorum ben :)
menülerin güzel olmuş canım , tartı da durumlar nasıl . ne kadar eksilerdesin bu hafta :)
hayırlı olsun. bir karbo düşmanımız daha oldu ne mutlu.Selam herkese , yarın bol eksili bir gün olsun inş ☺ben low carb hight fat diyetine başladım , çok istemiyordum metabolizmamı yavaşlatıyor diye ama bu sefer bakalım nasıl olacak . Yasak olduğunu bildiğim için karbonhidrat , abur cubur yemem
seninde menülerin öyle olsun sanada aynılarını yazayım canım. hadi bana kötü menü ver.
benim hep küçüktü sizi anlamam mümkün değil tabi ama olan kısım bile olmasa hayır demem zira sütyenlerle aram hiç iyi değil. yaz dönemi uçlara koli bandı yapıp özgür memişler kuralını uyguluyorum.kışında zaten herşey kalın belli bile olmuyor.Benimde ole bi sorunum var ama sıkıntı yasamiyorum
işte bu da gösteriyor ki onlarada hareket lazım bırak özgür kalıp zıplasınlar.Korse bile aldim canim gene de bir yerlerden fiskiriyor cunku goguslerim yumusacik
yahahah tansu kız ben boşunamı böğürüyorum habire menülerin kötü diye bak 2000 kalori alıyormuşsun 1400 / 1500 kalori alsan tamam ama bu çok fazlaAaa öğrendiğim iyi oldu kaloriyi dusureyim o zaman
susamdaki double yağı atlıyoruz ama. olmasa daha iyi olur.Gece geç saatte olunca unutuyorum yarım simit iki dilime denk diye yedim
Yok dönmedi. Uzun bir süre de gelecek gibi değil. Uçuşların gidiş dönüş açılması lazımhımm hiç girmedim karatay olayına bilemiycem. hadi inşallah bu sefer hırslı geldin. eşin ne durumda canım dönebildimi ülkeye
hahaha bende bugün bir ara bana mı mesajlar gelmiyor acaba diyerek kaç kere sayfa yeniledim çok sessizdi.
dinlenirsin biraz kendine gelirsin iyi olmuş mesailerini düzenlemen yediklerinede dikkat et olur mu?
arada uğra 15 haziranda dönüşünü bekliyoruz.
yine çok az olmuş karatay bilenler duruma bir el atın ben hiç bilmediğim için doğru karar mı emin olamıyorum.Dün kahvaltı
2 yumurta
1c.b cay (acelem vardı, nasil yediğimi bile anlamadım)
Akşam 4 küçük but
Salata
1,5 br ayran
1,5 lt su
25 dk spor
ya üzüldüm bu durumda geldikten sonra yine dönmesi gerekiyor gibi algıladım ben o yüzden gelemiyor. yoksa yurtdışındaki kişiler geliyorlar.Yok dönmedi. Uzun bir süre de gelecek gibi değil. Uçuşların gidiş dönüş açılması lazım
Aynen hem okulu devam ediyor, hemde iş yüzünden orda olması gereken zamanlar oluyoryine çok az olmuş karatay bilenler duruma bir el atın ben hiç bilmediğim için doğru karar mı emin olamıyorum.
ya üzüldüm bu durumda geldikten sonra yine dönmesi gerekiyor gibi algıladım ben o yüzden gelemiyor. yoksa yurtdışındaki kişiler geliyorlar.
tez vakitte kavuşursunuz inşallah canım çok zor böyle ayrılıklar.Aynen hem okulu devam ediyor, hemde iş yüzünden orda olması gereken zamanlar oluyor
öncelikle bol su içmeye özen göster. yanında bolca yeşil çay içebilirsin. ödeme atar. maydanoz çayı yapabilirsin. 1 lt suya 1 demet maydanoz. yine maydanoz kürü yapılabilir.Hala çok sisim su regl odemini atacak güzel bı tarif varmıdır sizde kaptanimCEYDOS
Tamam canım sagol şimdi bı karışık çay yapayım yeşil Çaylı maydonozlu tarçınlı filan bide 45 dk Leslie veya spor yaptım mı odemleri atarim yani inşallahtez vakitte kavuşursunuz inşallah canım çok zor böyle ayrılıklar.
öncelikle bol su içmeye özen göster. yanında bolca yeşil çay içebilirsin. ödeme atar. maydanoz çayı yapabilirsin. 1 lt suya 1 demet maydanoz. yine maydanoz kürü yapılabilir.
anam ütüye mi giriştin bırak kullanan ütülesin. ne diye şimdiden ütü yapıyorsun of ofTamam canım sagol şimdi bı karışık çay yapayım yeşil Çaylı maydonozlu tarçınlı filan bide 45 dk Leslie veya spor yaptım mı odemleri atarim yani inşallahyazlıkları çıkardım 1 saattir utudeyim daha bir dağ var önümde spordan sayilsaydi rekor kırmıştım bu hafta
iyiyim canim, evde oturmak ustume ustume gelmeye basladi, artik disari cikmak istiyorumooooo kimler gelmiş nerelerdesin kız sen , özledim :) nasılsın ne var ne yok
Nasi yaniii ben yapmasam öyle gezerler canım ben ütüler dolaplara asarım onlarda giyeranam ütüye mi giriştin bırak kullanan ütülesin. ne diye şimdiden ütü yapıyorsun of of
Bende bildiğim birseyi paylaşmak istedim. Hazır tam zammı da geliyor.Hala çok sisim su regl odemini atacak güzel bı tarif varmıdır sizde kaptanimCEYDOS
Merhaba canm menün çok güzel. Ben bikaç gündür yoktum. Ramazan bebek VS yoğundum biraz. Dünün menüsünü yazayımBugünkü menüm sahur
Sucuklu yumurta 1 dilim tb ekmeği
Iftar
1 kase çorba
6 yk kuru fasulye susuz
1 yk pilav
Su 2 lt
Spor
100 bacak hareketi 300
50 mekik 150 puan
2000 adım 100 puan
Toplam 550 puan
CEYDOS M Meryem1306 Yawrukush
Selam canımSelamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?