Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy caycımız doktora türk kahvesi yapmıs az sekerli içer o ona yaparken seviyorum die banada yapmıs cok makbule gecti bende içiverdim hemen şimdide kapadım fal bakcam

dur kız ben bakıyım uzat fincanı
hımmmmm biraz yüreğin kabarmış ama merak etme sonu feraha çıkıyor kalbinin temizliği hayatına yansıyacak güzel incecik fit bir gelin olacak mutlu bir yuva kuracaksın düğünde 4. takım halay çekip coşacak evde nur yüzlü çocuklar koşuşacak birde şey var desemmi acaba sen burdaki herkezi mezun edip kapıya kilit vurana kadar bu takımdan kopamayacaksın tatlım

minnosum ac kalma..
sen alısık değilsin böyle seylere aksam salatanı ve meyveni yee..

ayy inş canım yaa 12mayıs oğluşun doğum günü,ogün 60 veya altı olmalıyımmm:)

olcaksın cnaım inş daha mayısa kadar ohooo afiyet olsun bu arada menülerin güzel

annacım malesef devam edemedım 5 gunde 5 kıloya valla karcıcegıme helal olsun sonuna kadar gıttı masallah ben yıne 3+3 beslenıcem ona karar verdım tatlım

olsun minnoşum olan oldu artık ama kendini aç bırakma inş cumaya 63ü görürsün

kim ne diyet yaparsa yapsın kimse alay edemez hepimiz emek veriyoruz.baskasının bu konuda konusmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.

meyvecim bu mesaja bende çok üzüldüm ve olması gerektiği gibi takımın arkasında dimdik durduğun ve verdiğin yerli yerinde cevap verdiğin için çok teşekkürler hakkını ödeyemeyiz valla...

evet hypatiam madem adımız çıksın isteniyor o halde çıakralaım haftanın birincisi olarak

selam kızlarr
bugün meyve gnü yapıyorum..
sabah elma
ara elma
öğle elma
ara elma
akşam elma
ara elma

4 fincan yeşilçay
3 lt su.
30 dk yürüyüş

maşallah gizemcim durmadan devam ediyorsun canım bravo sana afiiyet olsun şekercim

meyvecimmm o yazıya gerekli cevabı vermişsin teşekkürler canımm...

gizem tebrik ederim kızzz maşallah süpersiniz

ben bu diyetleri yapamam emziriyorum malum ama özendim biden ne yalan sölim:)

gizemcim tebrikler canım kırdın zincirleriniii

ayy çok sevindim yaaaaaaaaa

cuma 61i görcen bu gidişle bitanemm
ayy inşallah canım

boşver canım emziriyosan yapma . çok halsz kalırsn

nidahcım sen yapma sakın tatlım çok aç bırakıyor bu diyetler emziriyorsun hem sen metobolizman hızlı çalışıyor...bu arada sen her hafta süper veriyosun şekeritom

kızlarda zaten birazcık hızlandırmak için yapıyolar onlar da güzel güzel verip normale döncekelr inş :78:

ayy inşallah canım

boşver canım emziriyosan yapma . çok halsz kalırsn

oy gizemcim sen de halsiz kalcaksın dikakt et nasılsın şu anda? minnoş biraz kötü oldu bıraktı senin için endişelendim.. :26:

selam kızlar

ben takımdan ayrılmak istiyorum.kimseye sitem etmiyorum kırgınlıgım yok olayların üstüne geldi yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama takıma çok gelemiyorum.işten giremiyorum ee evde de dersti işti derken gelemiyorum aklım burda takılı kalıyor.bir müddet yalnız devam etmek istiyorum.

çok ayıp etmiş hiç yakıştıramadım kendisine bu mesajı tşk ederim biricik kaptanım sen harikasın

kim ne diyet yaparsa yapsın kimse alay edemez hepimiz emek veriyoruz.baskasının bu konuda konusmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.

ben verdiğim 2 kiloyu mesajı yazan arkadaşa bu haftanın hediyesi olarak gönderiyorum

süpersin şekerimmmm

çok sevindim canım aman nazar değmesin. Allah kem gözlerden sakınsın seni ev diğer arkadaşlarımı.

meyvemm bu ne şimdi hiç haberim olmadığı halde beni yargılamışsın ama senin bu yaptığın olmayan bir ateşi büyütmek değilmi canım sevdiğim birisin ve bu yüzden bu olanlar ve sylenilen szler iki kat fazla üzdü beni
ne ben ne takımım sizlerle alakalı küçük düşürücü ne düşüncesi ne konuşması olmuştur..
ki burdaki arkadaşlar bilmez belki ama meyvem hatırlarsan daha nce 4. takım kapanma aşamasına gelmişti ve ben kapanmaması için çok çabalamış ve destek vermiştim eski takımıma..
ben daha önce 4. takımda hedefime ulaşıp mezun olmuştum tabi her çeşit diyeti uygulayarak..ama çok çabuk geri dndü verdiğim kilolar..şimdi sağlıklı beslenerek sporla kilo veriyorum..benimle birlikte takımımda bu şekilde veriyor..
asla kısıtlı diyetleri tavsiye etmiyorum..çünkü hayatım boyunca diyet yapmak zorunda olmak istemiyorum..üstelik diyetlerle metobolizma bi yerde duruyor bu sefer şok diyet devreye giriyor..hedef tamam diyosun..peki sonra....
çevremizde evimizde hiç kimse diyet yapmıyor ki..normal beslenme düzenine dnünce hoopp fazlasıyla geri geliyor kilolar..tüketmemiz gereken sağlıklı besinleri ve tüketme şeklini öğrendikten sonra eh acıcık da sporla destekledikten sonra kilo vermenin önündeki tüm engeller kalkıyor
işte biz bu şekilde pozitif düşünüp kilo verirken neden farklı bir takımla dalga geçelim ki..aksine tavsiye ederiz düzenimizi..
üzmek için nedeniniz yoküzülmek için nedenimiz çok..
sizi size o güzel gönlünüze havale ediyorum
bu sözler çok güzel..çok duygulandım..cidden çok içten olmuş..aynı duyguları tüm takımlar için paylaşıyor ve katılıyorum..sözlerine sağlık canım

sen bilirsn reyhanım ısrar edemem sonucda mezun olmanı isterdim bi cırpıda..
inş en kısa zamnda takıma dönersin canım..

sen bilirsn reyhanım ısrar edemem sonucda mezun olmanı isterdim bi cırpıda..
inş en kısa zamnda takıma dönersin canım..

canım geri dönmek üzere ayırma istersen kendi isteğiyle ayrıldı de.ne zaman döneceğim belli değil.takım kadrosunda benim için boşluk bırakmasın:44:

prensesımm canım benım ınsallah en kısa surede ıstedıgın kıloya ınersınn sakın haa kendını salma olurmu.aslında arada sırada olsun yınede gel nıye ayrılıyorsunkı takımdan sekercımm

prensesımm canım benım ınsallah en kısa surede ıstedıgın kıloya ınersınn sakın haa kendını salma olurmu.aslında arada sırada olsun yınede gel nıye ayrılıyorsunkı takımdan sekercımm

canım bu hafta ara sınavımı vereceğim sonra final stresi başlayacak.aklım burda kalıyor gelemiyorum.birde insanın gönlü kırılır ya şevki kaçar öyle bir dönemdeyim.toparlayacagım inşallah.bu hafta bir rahatlayayım leslie ye başlayacagım.diyete devam.kk dayım fırsat buldukça ugrarım mutlaka size

canım geri dönmek üzere ayırma istersen kendi isteğiyle ayrıldı de.ne zaman döneceğim belli değil.takım kadrosunda benim için boşluk bırakmasın:44:

prensescim nerelere gidiyorsun bizi bırakıp

canım benim senin kararın sonuçta saygı duyuyorum inş hakkında hayırlısı olur güzelim kilolarını çabucak verirsin inş

canım bu hafta listeleri yasemin hazırlıcak yeni kaptan olarak.
ne sekilde yapar bilemem.. ama kendi isteği ile ayrılırsan geri dönmek istediğinde sorun olabilir.

ay elimde olsa tüm takımı toplayıp kampa götüreceğim. birlikte spor yapar zayıflarız... birlikte rejim yaparız......

prensescim pericim... ben takımdan ayrılmak istediğimde sen bana sakın yapma demiştin. bunu hatırlatırım ama illa ki ayrılacaksan da lütfen çok çok dikkat et. iki- üç ay sonra kaç kg verdiğini öğrenmek istediğimde hala aynı yerde sayma 65'li bir şeyler söyle lütfen bana...

allah yardımcın olsun sınavlarında inş. güzel sonuçlar alırsın.

canım bu hafta kilo bildiricekmisin.

kızlar kusura bakmayın, bu hafta kimse hiçbir yere gidemez. neden? izin vermiyorum!!!! kabul etmiyorum!!!! noktaaaaaa. artık eski halimize dönmek istiyorum...

bana neee bana neeee bana neeee işteeeeeeeeee

selam kizlar,hava güzeldi yine bende oglumu disari götürdüm hemde ögle yemegim icin simit aldim..

prensen peri ayrilmak istiyomus meyvecim farketmiyor kendi istegiyle ayrildi yazsan bile dönebiliyor tekrardan sadece diskalifiye olanlar dönemiyor..

hypatiam bizde seni seviyoruz canim

gizemcim tebrik ederim canim ins 61 görürsün bu hafta bende yarin 66 yi görebilirim insssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…