ayy caycımız doktora türk kahvesi yapmıs az sekerli içer o ona yaparken seviyorum die banada yapmıs cok makbule gecti bende içiverdim hemen şimdide kapadım fal bakcam
ayy bende oglen bır kucuk dılım peynırlı borek yedım bıde yulaflı nesquıklı sut ıctım ama oyle seyler yazıdınızkı aksama bısey yemekten vazgectım bırazdan 2 kucuk salatalık yıycem aksamada ya meyve ya yagsız salata yıycem bıde spor yaparım belkı ben bugunde 600 gr verırım toplamda 1 kılo olur hem wcye gıttım azonce yıhuhu
kızlar bugün 3 gnümm :)
64.7 ile başladım
dün 63.6 ydım
bugün öğle tartıldım 62.8
ayy caycımız doktora türk kahvesi yapmıs az sekerli içer o ona yaparken seviyorum die banada yapmıs cok makbule gecti bende içiverdim hemen şimdide kapadım fal bakcam
ayy inş canım yaa 12mayıs oğluşun doğum günü,ogün 60 veya altı olmalıyımmm:)
annacım malesef devam edemedım 5 gunde 5 kıloya valla karcıcegıme helal olsun sonuna kadar gıttı masallahben yıne 3+3 beslenıcem ona karar verdım tatlım
kim ne diyet yaparsa yapsın kimse alay edemez hepimiz emek veriyoruz.baskasının bu konuda konusmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.
ben de bu mesaja üzülenler arasındayım ama meyveciğim çook güzel ve yerinde cevap vermiş. burada herkes emek veriyor ve kimse kimsenin emeği, çabası ile dalga geçmeli.
veeeeee kızlar 4. takımın adını çıkaracağız bu gidişle.. bu cuma bomba gibi sonuçlarla dönelim de nasıl kg verirmiş öğrensin diğer takımlar, hepsini geçelim lütfen...
selam kızlarr
bugün meyve gnü yapıyorum..
sabah elma
ara elma
öğle elma
ara elma
akşam elma
ara elma
4 fincan yeşilçay
3 lt su.
30 dk yürüyüş
ayy inşallah canımgizemcim tebrikler canım kırdın zincirleriniii
ayy çok sevindim yaaaaaaaaa
cuma 61i görcen bu gidişle bitanemm
boşver canım emziriyosan yapma . çok halsz kalırsnmeyvecimmm o yazıya gerekli cevabı vermişsin teşekkürler canımm...
gizem tebrik ederim kızzz maşallah süpersiniz
ben bu diyetleri yapamam emziriyorum malum ama özendim biden ne yalan sölim:)
meyvecimmm o yazıya gerekli cevabı vermişsin teşekkürler canımm...
gizem tebrik ederim kızzz maşallah süpersiniz
ben bu diyetleri yapamam emziriyorum malum ama özendim biden ne yalan sölim:)
ayy inşallah canım
boşver canım emziriyosan yapma . çok halsz kalırsn
kızlar öncelikle mezun olana kadar hala bu takımın kaptanıyım ve kendi içimizde ne yasanırsa yasansın baska bir takımın 4. takıma bir söz söylemesine izin vermem..
konuyu sizinle paylasıyorum.arkadasın yazmıs olduğu mesaj ve benim cavabım.
2. takım öncelikle hepinize merhaba..
turapcım kimsenin yaptığı diyet kimseyi ilgilendirmez. alay edercesine dizilmiş bir cümlede 4. takımın diyet konusunu dile getirmek gibi bir durumun olduğunu sanmıyorum.verilir yada verilmez bu kişiseldir ister şok diyet yapar ister diyetisyen listesi uygular isterse adım atamayacak duruma gelene kadar spor yapar bunu yargılama hakkına ne sen ne de ben sahibiz ki bu baska bir takım için hiç yapılamaz.
her kez zayıflamak için burda alay edemezsin kimsenin bu konudaki uygulamasıyla sonucda bu iş için caba sarfediyor herkes önce emiğine saygısızlıkdır bu mesaj.herkes önce kendinden sonra takımından sorumludur diye düşünüyorum ve baska takımlarla asla alay etme hakkına sahip değildir.
akrep ablacım kusura bakma ama seninde uyarman gerekirdi bu mesaj 4. takımla alay edildiğini gösteriyor bi kaptan olarak senden uyarı mesajı görmek isterdim.
çok ayıp etmiş hiç yakıştıramadım kendisine bu mesajı tşk ederim biricik kaptanım sen harikasın
meyvemm bu yaptıgın ve takımımızla alay edenlere vermıs oldugun cevaplar ıcın cok cok tesekkur ederım kendı adıma. kımın ne dıyet yaptıgı hıckımsaeyı ılgılendırmez sonucta hepımız bır sekılde caba sarfedıyoruz dımı cok sagol canım bızım ıcın yaptıkların ıcın tesekkur ederızz
kim ne diyet yaparsa yapsın kimse alay edemez hepimiz emek veriyoruz.baskasının bu konuda konusmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.
ben de bu mesaja üzülenler arasındayım ama meyveciğim çook güzel ve yerinde cevap vermiş. burada herkes emek veriyor ve kimse kimsenin emeği, çabası ile dalga geçmeli.
veeeeee kızlar 4. takımın adını çıkaracağız bu gidişle.. bu cuma bomba gibi sonuçlarla dönelim de nasıl kg verirmiş öğrensin diğer takımlar, hepsini geçelim lütfen...
birtanem en azından mezun olana kadar şu takımı bir toparla kilo konusunda bu hafta herkes süper olacak ona inanıyorum ama sen ve minnoş olmayınca dağıldı burası böylece ağzı olan konuşuyor gibi bir durum ortaya çıktı kimse ya uğramıyor yada başka yerlerde takılıyor herkes topiğe gelsin ve burayı boş bırakmayalım tekrar kenetlenelim hep birlikte burda olup yazışalım böylece kimseye konuşma fırsatı vermeyelim olurmu güzelim
canım sürekli sonuncuda olabiliriz bu kimseyi ilgilendirmez sonucda amacımız aynı . bazıları her hafta veriyor bazıları cokk az veriyor kimse kimseye bişi dememeli . yıllardır burda olup hala zayıflayamayanlar var sonucda .
ben verdiğim 2 kiloyu mesajı yazan arkadaşa bu haftanın hediyesi olarak gönderiyorum
süpersin şekerimmmm
çok sevindim canım aman nazar değmesin. Allah kem gözlerden sakınsın seni ev diğer arkadaşlarımı.
meyvemm bu ne şimdi
olcaksın cnaım inş daha mayısa kadar ohooo afiyet olsun bu arada menülerin güzel
olsun minnoşum olan oldu artık ama kendini aç bırakma inş cumaya 63ü görürsün
meyvecim bu mesaja bende çok üzüldüm ve olması gerektiği gibi takımın arkasında dimdik durduğun ve verdiğin yerli yerinde cevap verdiğin için çok teşekkürler hakkını ödeyemeyiz valla...
evet hypatiam madem adımız çıksın isteniyor o halde çıakralaım haftanın birincisi olarak
maşallah gizemcim durmadan devam ediyorsun canım bravo sana afiiyet olsun şekercim
bu sözler çok güzel..çok duygulandım..cidden çok içten olmuş..aynı duyguları tüm takımlar için paylaşıyor ve katılıyorum..sözlerine sağlık canım4. takımı,
kaptanımızı,
yeni kaptanımızı,
yardımcılarını,
mezunlarını,
burda tanıştığım tüm arkadaşları,
burdaki sohbetleri,
dert paylaşmayı,
yardımlaşmayı,
kendini düşünür gibi birbirini düşünmeyi,
motivasyon yarışını,
diyet paylaşımlarını,
gırgırı, şamatayı,
dertli olduğumuz zamanlarda döktüğümüz gözyaşını
verdiğimiz kilolarda sevinişimizi
aldığımız kilolarda meyve'nin saçımızı çekişini
hepsini ve herkesi çok seviyorum:) takımımızın birliği, neşesi, azmi hiiiç bozulmasın ve artarak devam etsin inşallah.
sizi çok seviyorum diyet kardeşlerim benim
selam kızlar
ben takımdan ayrılmak istiyorum.kimseye sitem etmiyorum kırgınlıgım yok olayların üstüne geldi yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama takıma çok gelemiyorum.işten giremiyorum ee evde de dersti işti derken gelemiyorum aklım burda takılı kalıyor.bir müddet yalnız devam etmek istiyorum.
sen bilirsn reyhanım ısrar edemem sonucda mezun olmanı isterdim bi cırpıda..
inş en kısa zamnda takıma dönersin canım..
prensesımm canım benım ınsallah en kısa surede ıstedıgın kıloya ınersınn sakın haa kendını salma olurmu.aslında arada sırada olsun yınede gel nıye ayrılıyorsunkı takımdan sekercımm
canım geri dönmek üzere ayırma istersen kendi isteğiyle ayrıldı de.ne zaman döneceğim belli değil.takım kadrosunda benim için boşluk bırakmasın:44:
canım geri dönmek üzere ayırma istersen kendi isteğiyle ayrıldı de.ne zaman döneceğim belli değil.takım kadrosunda benim için boşluk bırakmasın:44:
canım bu hafta ara sınavımı vereceğim sonra final stresi başlayacak.aklım burda kalıyor gelemiyorum.birde insanın gönlü kırılır ya şevki kaçar öyle bir dönemdeyim.toparlayacagım inşallah.bu hafta bir rahatlayayım leslie ye başlayacagım.diyete devam.kk dayım fırsat buldukça ugrarım mutlaka size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?