Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin kilon ne durumda ceydoş hala sabit misin ?

geçmiş olsun menünde olmuş suyunda
@Gonulmeyvesi seni bu hafta hiç görmedim belki geçerli bı sebebin vardir ama yoksa teessüf ediyorum sana çok yalnız biraktin beni
benimde güvenimi yıktı. bu sefer düzgün oalcak diyordum ama yok ortada.haklısın canım ne desen haklısın

tüh tüh maşallah nazar değmesin ne güzel bir eksi ile geldin. yarını beklesen neler olacak kimbilir. izin olayına cevap yazmamışsın.
böyle beslenmenin ödülü bu.
tüh tüh maşallah nazar değmesin ne güzel bir eksi ile geldin. yarını beklesen neler olacak kimbilir. izin olayına cevap yazmamışsın.
böyle beslenmenin ödülü bu.
Biraz düşüneyim dedim ama neyse liste dışı devam edeyim. İki hafta sonra da yeniden döner mezun olıncaya kadar devam ederim inşallah.

çok ilginç ya bakalım ne çıkacak yarın ben de merakla bekliyorum .
yeminle bende çözemedim bu beslenmeyle nasıl düşmüyor anlamıyorum. aşağı yukarı 200 300 oluyor ama bir türlü sabitlenip aşağıya düşmüyor. yemek yiyip şaşırtmayıda denedim geçen hafta o da işe yaramadı. fazla spor yaptım o da yaramadı aman hemşire derdime bir çare. kaldım 64 te. bişey alıyorum ama bu 60 ta daha güzel olur diyorum kenara koyuyorum hep.

şu online diyetisyenler varya onlardan bulup danışsan mı acaba , şimdi virüsten dolayı gidilmiyorda belki internetten ilgilenenler işe yarar

İyi akşamlar kızlar

12.00: yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz

Ara: havuç, bir avuç kiraz, bir kare bitter çikolata

Akşam: çorba, kabak (normalde yemeğimi ayrı yapardım bugün eşimin yemeğiyle pişirdim yağlı olmuştu. İnsallahh kilo almamışımdır)

Ara: kavun

Su: 3 litre
Spor: 30+30+15 leslie
120 squat
100 yerde bisiklet
100 bacak hareketi
100 mekik
Toplam= 1785

şu online diyetisyenler varya onlardan bulup danışsan mı acaba , şimdi virüsten dolayı gidilmiyorda belki internetten ilgilenenler işe yarar
analiz falan yapmadıktan sonra işe yarar mı emin olamadım eşimin işyerinde böyle bir hizmet var aslında online başvuru yapabiliyorsun denesem mi bilemedim.
yarın harika bir düşüş geliyor canım tebrik ederim.

Herkese merhaba,guzel geceler.
Dun gece regl oldum bugun tum gun kivrandim,yemek yapamadim pek.
Bu hafta kilo verdim ama reglden ne kadari yansir bilmiyorum.

13.00: 1 yumurta,1 tatli kasigi hindistan cevizi unu,az labne,az kaşar,az sut=krep

16.00:sabahkinin aynisi

19.00:2 dilim kavun-3 kk antep peyniri
Greyfurt smoothie 1 su bardagi.

2 lt su,7 kupa cay,1 kupa yesil cay, 1 sutlu nescafe,1 Turk kahvesi

Egzersiz:malesef dolu doluyum kipirdamak bile istemedim☺

180 merdiven: 54
1750 adim : 87.5
Toplam :141,5

Canm benm diyetisyen 3 günlük bir arınma diyeti paylaşmıştı mehtap yakut instagramdan bakabilirsin. Detoks diyetleri oldukça etkili oluyor. Bir bak istersen

Okey oyle yapalim

menün harika regl kilona olumlu yansıma yapar 2. gün düşüş yaşarsın mutlaka
Canm benm diyetisyen 3 günlük bir arınma diyeti paylaşmıştı mehtap yakut instagramdan bakabilirsin. Detoks diyetleri oldukça etkili oluyor. Bir bak istersen
hemen bakıyorum canım derdime çare olacaksa onuda denerim

Kafaya fazlaca takmış olabilir misin farklı düşünmeye calis yogayi deneyebilirsin belki

Ben diyetisyeni öyle buldum iste.işe yarar inşallah ramazan beni çok zorladı önümüzdeki ay daha iyi olur diye dusunuyorum

Bugun ne yedim
Sabah
Fotoda
Bua rada sekeri tamamen biraktim
Oglen
2 kasik yogurtlu misir gevregi
Aksam
1 tavuk servis
1 ayran
Ara
1 bardak cay
5 6 dilim karpuz
Spor 6000 adim 300p
Su 8 bardak
Yawrukush CEYDOS Kozmogirl17
Adana ya gittik gorumumu almaya cok yorucu bir gundu

Eklentiler

• 20200521_090122.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…