böyle şartlandırma kendini mutlaka düşecek o kilo.Çok sis hissediyorum
Kocaman göbeğim var
Bence düşüş olmayacak
senin kilon ne durumda ceydoş hala sabit misin ?güzel olmuş hasanpaşa bayılırım.
etki etmez çok fazla olmuyor üstünde garnitür.afiyet olsun.
burası cennet kiraz konusunda kendi kirazı çıkınca hem ucuz hem lezzetli.
akşam üstüne bekleriz canım herkez 17 gibi en son bildirim yapıyor zaten.
geçmiş olsun menünde olmuş suyundaSabah 1.5 dilim tambugday ekmegi 7 zeytin domates 2 dilim beyaz peynir 1 yumurta çay
Ara 10 çilek 5 erik avuç içi beyaz leblebi 1 bardak kefir
Akşam 6 küçük köfte 1 bardak ayran salata
Bitki çayı soda içtim
Su 2.5 içtim
Spor daha yapmadım yaparsam yazarım
Ütü bitti bende bittim gerçekten 3 saat uyumu olur yaaa
benimde güvenimi yıktı. bu sefer düzgün oalcak diyordum ama yok ortada.haklısın canım ne desen haklısın@Gonulmeyvesi seni bu hafta hiç görmedim belki geçerli bı sebebin vardir ama yoksa teessüf ediyorum sana çok yalnız biraktin beni
tüh tüh maşallah nazar değmesin ne güzel bir eksi ile geldin. yarını beklesen neler olacak kimbilir. izin olayına cevap yazmamışsın.
böyle beslenmenin ödülü bu.
Biraz düşüneyim dedim ama neyse liste dışı devam edeyim. İki hafta sonra da yeniden döner mezun olıncaya kadar devam ederim inşallah.tüh tüh maşallah nazar değmesin ne güzel bir eksi ile geldin. yarını beklesen neler olacak kimbilir. izin olayına cevap yazmamışsın.
böyle beslenmenin ödülü bu.
ay bilmiyorum sabit çıktım geçen gün. ne aşağı ne yukarı yarın ne oalcak bende merak ediyorum.senin kilon ne durumda ceydoş hala sabit misin ?
okey yarın izne ayrılıyorsun o zaman ama burayı boşlamak yok anlaştık mı?Biraz düşüneyim dedim ama neyse liste dışı devam edeyim. İki hafta sonra da yeniden döner mezun olıncaya kadar devam ederim inşallah.
çok ilginç ya bakalım ne çıkacak yarın ben de merakla bekliyorum .ay bilmiyorum sabit çıktım geçen gün. ne aşağı ne yukarı yarın ne oalcak bende merak ediyorum.
yeminle bende çözemedim bu beslenmeyle nasıl düşmüyor anlamıyorum. aşağı yukarı 200 300 oluyor ama bir türlü sabitlenip aşağıya düşmüyor. yemek yiyip şaşırtmayıda denedim geçen hafta o da işe yaramadı. fazla spor yaptım o da yaramadı aman hemşire derdime bir çare. kaldım 64 te. bişey alıyorum ama bu 60 ta daha güzel olur diyorum kenara koyuyorum hep.çok ilginç ya bakalım ne çıkacak yarın ben de merakla bekliyorum .
şu online diyetisyenler varya onlardan bulup danışsan mı acaba , şimdi virüsten dolayı gidilmiyorda belki internetten ilgilenenler işe yararyeminle bende çözemedim bu beslenmeyle nasıl düşmüyor anlamıyorum. aşağı yukarı 200 300 oluyor ama bir türlü sabitlenip aşağıya düşmüyor. yemek yiyip şaşırtmayıda denedim geçen hafta o da işe yaramadı. fazla spor yaptım o da yaramadı aman hemşire derdime bir çare. kaldım 64 te. bişey alıyorum ama bu 60 ta daha güzel olur diyorum kenara koyuyorum hep.
Tmm inşallah elimden geleni yaparımokey yarın izne ayrılıyorsun o zaman ama burayı boşlamak yok anlaştık mı?
analiz falan yapmadıktan sonra işe yarar mı emin olamadım eşimin işyerinde böyle bir hizmet var aslında online başvuru yapabiliyorsun denesem mi bilemedim.şu online diyetisyenler varya onlardan bulup danışsan mı acaba , şimdi virüsten dolayı gidilmiyorda belki internetten ilgilenenler işe yarar
yarın harika bir düşüş geliyor canım tebrik ederim.İyi akşamlar kızlar
12.00: yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz
Ara: havuç, bir avuç kiraz, bir kare bitter çikolata
Akşam: çorba, kabak (normalde yemeğimi ayrı yapardım bugün eşimin yemeğiyle pişirdim yağlı olmuştu. İnsallahh kilo almamışımdır)
Ara: kavun
Su: 3 litre
Spor: 30+30+15 leslie
120 squat
100 yerde bisiklet
100 bacak hareketi
100 mekik
Toplam= 1785
Canm benm diyetisyen 3 günlük bir arınma diyeti paylaşmıştı mehtap yakut instagramdan bakabilirsin. Detoks diyetleri oldukça etkili oluyor. Bir bak istersenyeminle bende çözemedim bu beslenmeyle nasıl düşmüyor anlamıyorum. aşağı yukarı 200 300 oluyor ama bir türlü sabitlenip aşağıya düşmüyor. yemek yiyip şaşırtmayıda denedim geçen hafta o da işe yaramadı. fazla spor yaptım o da yaramadı aman hemşire derdime bir çare. kaldım 64 te. bişey alıyorum ama bu 60 ta daha güzel olur diyorum kenara koyuyorum hep.
Okey oyle yapalimoy atma hiç sevmediğim iş. annem bana dolabındakileri topla ütüle dediği zaman sırf motive olmak için yeni ütü almıştım gidip bir daha demedi. hoş evi süpür dediğinde süpürge bulaşık yıka dediğinde bulaşık makinesi aldım. al bunlar benim yerime yapar dedim koydum önüne. ev işi hiç sevmem.
onu unutmuşum bak bende dev kavanoz hemde yapraklarıyla var öylesi daha güzel attırıyor diye geçen yaz ağacın dallarını kuruttuk.
1350 yapalım biz bunu
canım harika olmuş
tamam canım olur tabi şimdiden paylaş. izne ayrılacak mısın peki?
menün harika regl kilona olumlu yansıma yapar 2. gün düşüş yaşarsın mutlakaHerkese merhaba,guzel geceler.
Dun gece regl oldum bugun tum gun kivrandim,yemek yapamadim pek.
Bu hafta kilo verdim ama reglden ne kadari yansir bilmiyorum.
13.00: 1 yumurta,1 tatli kasigi hindistan cevizi unu,az labne,az kaşar,az sut=krep
16.00:sabahkinin aynisi
19.00:2 dilim kavun-3 kk antep peyniri
Greyfurt smoothie 1 su bardagi.
2 lt su,7 kupa cay,1 kupa yesil cay, 1 sutlu nescafe,1 Turk kahvesi
Egzersiz:malesef dolu doluyumkipirdamak bile istemedim☺
180 merdiven: 54
1750 adim : 87.5
Toplam :141,5
hemen bakıyorum canım derdime çare olacaksa onuda denerimCanm benm diyetisyen 3 günlük bir arınma diyeti paylaşmıştı mehtap yakut instagramdan bakabilirsin. Detoks diyetleri oldukça etkili oluyor. Bir bak istersen
Kafaya fazlaca takmış olabilir misin farklı düşünmeye calis yogayi deneyebilirsin belkiyeminle bende çözemedim bu beslenmeyle nasıl düşmüyor anlamıyorum. aşağı yukarı 200 300 oluyor ama bir türlü sabitlenip aşağıya düşmüyor. yemek yiyip şaşırtmayıda denedim geçen hafta o da işe yaramadı. fazla spor yaptım o da yaramadı aman hemşire derdime bir çare. kaldım 64 te. bişey alıyorum ama bu 60 ta daha güzel olur diyorum kenara koyuyorum hep.
Ben diyetisyeni öyle buldum iste.işe yarar inşallah ramazan beni çok zorladı önümüzdeki ay daha iyi olur diye dusunuyorumanaliz falan yapmadıktan sonra işe yarar mı emin olamadım eşimin işyerinde böyle bir hizmet var aslında online başvuru yapabiliyorsun denesem mi bilemedim.
yarın harika bir düşüş geliyor canım tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?