Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler
Sahur 1 dilim ekmek tereyag peynir zeytin cay 1 minik kase yulafli puding aksamkinden

İftar
1 kepce domates corbasi 3 kasik kuru fasulye 2 kasik makarna 2 parca tavuk pane bolca salata 2 kasi yogurt

Ara 1 minik kase yulafli puding aksamdan kalan az yogur dondurmasi

Ara cay 1 kasik cerez( leblebi fistik findik)

Ara sade soda

Su 3 lt olmustur
Spor 150 bisiklet cevirme
250 adim bakonda ancak bu kadar oldu
Balkon 10 adim gitgel basim dondu daha fazla yuruyemedim

Yawrukush CEYDOS asena87 cokofesttt

bugün en güzeli spor puanınıda hesaplarsan hemen eklerim

Bu kadar az yemekle nasıl yaşıyorsun ya hayranım sana çok istikrarlisin valla bn dayanamiyorum bugün ceza gelebilir bana 2 dilim şekersiz baklava yedim üzerinede 1 çay kaşığı toz seker baklava değilde kurabiye niyetine üzerinede su içtim karışık biseyler oldu

yaşıyorumda ne oluyor sabitten aşağı inemiyorum. pazar şu detoksa başlayayım bakalım ne değişecek.

Ömürlü olsun allah analı babalı büyütsün . Sağlıklı mutlu uzun ömürü olsun inş yeğenler evlat gibi çok çok özleniyorlar ☺☺

Zamanla alışır inş. Ben Şubat sonunda geldim Türkiye’den ama çok çok özledim yeğenlerimi . Allah’tan görüntülü telefonlar var eskiden gurbetlik çok daha zormuş
hemde nasıl. bizim evimizde tel vardı ama ülkemizde bakkallarda oluyormuş o yıllarda.annem mahalle bakkalını arardı ona anneannemleri çağırtır öyle konuşurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…