İnsallahhh işe yarar canmm. Oldukça etkili bir detoks listesi hazırlamışMelek Ada buldum detoksu pazar günü başlıyorum. neden hemen değil dersen yarına ve öbür güne iftar menüsünü kendime uygun olsun diye beklettim pazara pizza koymuştum tam isabet gelecek. benimle yapmak isteyen olursa hemen burada diyetisyenin listelerini paylaşabilirim.
takmış olmamda muhtemel ama gerçekten menopoz kilo vermede çok olumsuz etkileri var. aslında bir yandan almadığıma da seviniyorum otomatik anlamsız artışlar olabiliyor en azından ben sabitimi koruyorum diyorum kendime.Kafaya fazlaca takmış olabilir misin farklı düşünmeye calis yogayi deneyebilirsin belki
biraz ara verdim canım ama bayağı düzelme var gibi . düzenli yapmıştım 3 hafta iyi geldi . şimdi ramazandan dolayı kendimi güçsüz hissediyorum çok fazla yapamıyorum , titreme geliyor zorlayamıyorum . ramazan da bitti gibi , artık iyice başlayacağım , tamamen düzleşsin istiyorum . olacak gibi.
marketten hazır alıyorum canım , üzerinde kahvaltılık sos yazıyor . içinde ceviz ,zeytinyağı,domates sosu,biber gibi şeyler var . seviyorum ben :)
menülerin güzel olmuş canım , tartı da durumlar nasıl . ne kadar eksilerdesin bu hafta :)
Menü güzel suda 2.5 ltbyi bulursan harika21 mayıs menüm
sahur : kıymalı menemen
peynir
zeytin
domates,salatalık,maydonoz,sivri biber,kapya biber
iftar : 2 tane garnitürlü hasan paşa köfte
3 tane normal köfte
cacık
salata
ara : çiğ badem
2 kuru incir
su : henüz 1 bardak
spor : yok
@YawrukushCEYDOS Aomine Daiki
senden böyle menüler görecek miydim benç hadi hadi el altından yedin değil mi? adanada kimbilir neler çıkardılar size.hayırlı olsunBugun ne yedim
Sabah
Fotoda
Bua rada sekeri tamamen biraktim
Oglen
2 kasik yogurtlu misir gevregi
Aksam
1 tavuk servis
1 ayran
Ara
1 bardak cay
5 6 dilim karpuz
Spor 6000 adim 300p
Su 8 bardak
@YawrukushCEYDOS Kozmogirl17
Adana ya gittik gorumumu almaya cok yorucu bir gundu
sende yapacak mısın?İnsallahhh işe yarar canmm. Oldukça etkili bir detoks listesi hazırlamış
menülerinde hiç yeşillik görmüyorum bende pek sevmem ama arada bir yerim ama sende sıfır neredeysekahvaltı
Sucuklu yumurta
Domates
2 çatal helva
Aksam
200 gr 5 köfte
5 mantar kavurma
1,5br ayran
1 kahve
2 lt su
25 dk spor
Menun guzel canim ama bugun yine cezani yapmamissin sanirim ben bir haftadir bosa konustum seninle canimBugun ne yedim
Sabah
Fotoda
Bua rada sekeri tamamen biraktim
Oglen
2 kasik yogurtlu misir gevregi
Aksam
1 tavuk servis
1 ayran
Ara
1 bardak cay
5 6 dilim karpuz
Spor 6000 adim 300p
Su 8 bardak
@YawrukushCEYDOS Kozmogirl17
Adana ya gittik gorumumu almaya cok yorucu bir gundu
Menun guzel canim ama bugun yine cezani yapmamissin sanirim ben bir haftadir bosa konustum seninle canim
saat 21 menüsünü beğenmedim. fazla olmuş . ceza vermiyorum.Persembe menum
Sabah 10.30
1 yumurta
1kk peynir
2 ince dilim eksimayaekmek
Sekersiz cay
Oglen 13.30
4 5 dilim karpuz ucgen dilim
Aksam 17.00
1 tane biber 1 tane patates etli dolmasi
2 3 kasik yogurt
1 dilim eksimaya ekmek
Kayinvalideme gittik 21.00 gibi
2 3 kasik zeytinyagli patlican
3 4 catal patates kizartmasi
2 kofte
2 lt su
Spor 100 ip atlama
Dayanabilirsem bayramdan sonra denemeyi düşünüyorum canmsende yapacak mısın?
menülerinde hiç yeşillik görmüyorum bende pek sevmem ama arada bir yerim ama sende sıfır neredeyse
Ver bence hakkettim kaynanamin yuzunden hep yoksa ben 5 te kapicaktim dukkani valla biyetim oydu bayada direndim ama 21.00 menusunde cocuklari doyurdum falan bitsin yemekler bana kalmasin diye iste olan oldusaat 21 menüsünü beğenmedim. fazla olmuş . ceza vermiyorum.
denek ben oldum hadi bakalım hayırlısı.evdekileride ikna ederim belki.Dayanabilirsem bayramdan sonra denemeyi düşünüyorum canm
çok istiyorsan okey 100 ip atlama nasıl ? koli bandı kullan emi?Ver bence hakkettim kaynanamin yuzunden hep yoksa ben 5 te kapicaktim dukkani valla biyetim oydu bayada direndim ama 21.00 menusunde cocuklari doyurdum falan bitsin yemekler bana kalmasin diye iste olan oldu
bu menü yarın eksi getirir . yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ama su az azıcık daha içelim.Menum
Sahur kalkamasım
İftar 1 kase tarhana çorba salata az peynir 10 kadar zeytin patlıcan yoğurtladım haşlayıp
Su henuz 1 litre
Spor maalesef yok
bebiş yemiştir o halleyi bişey olmaziyi aksamlar kizlar
sahur
1 tane tavada yumurta
yesillik
1 dilim kepek ekmegi
iftar
tost makinesinde pişmiş yağsız tavuk
salata
hoşaf
1 tane halleyseker krizim tutuyorda yedim bi tane yarinda tarti gunu ama eritirim ben onu sabaha
su sahura kadar 3 lt hergun iciyorum
spor 40 Dk leslie 280 p
Milana firuze
Tarcın da koydum da sevmedim gerçekten. Bi erkek yeğenim olduben kilo vereceksiniz yönünde oy kullanıyorum.
sen veriyorsun am abakalım @Tanssss onları yapıyor mu hep mazeret hep mazeret. tek ayak üstü cezası vereeğim sonunda ona ben
bu menü zayıflatır harikasın özlemcim.
perşembe cezaların çok birikti.
eskiden benle uyardı saatlerin bu aralar benimde dengesiz uyuyup uyanmalarımdan buluşamaz olduk
tarçın koysaydın güzel oluyor o zaman lapanın tadı.
hayırlı olsun analı babalı büyüsün. nasıl bebek pek minnaktır şimdi. kız mı erkek mi?
spor puanın yok .yarım simit biraz fazla ama sahur olunca yakmışsındır diye düşünüyorum. diğerleri güzel olmuş.
Çok güzel olmuş canım menün suyunda harika. Rabbim bebeğini bagislasin küçük mu çocuğunMerhaba canm menün çok güzel. Ben bikaç gündür yoktum. Ramazan bebek VS yoğundum biraz. Dünün menüsünü yazayım
Sahur birkase yoğurt 2 domates
İftar bir tabak patatesli et haşlama bir kase cacık
Bir kase çorba
Ara biraz dondurma ve bol karpuz
2.5 litre su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?