Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnsallahhh işe yarar canmm. Oldukça etkili bir detoks listesi hazırlamış

Kafaya fazlaca takmış olabilir misin farklı düşünmeye calis yogayi deneyebilirsin belki
takmış olmamda muhtemel ama gerçekten menopoz kilo vermede çok olumsuz etkileri var. aslında bir yandan almadığıma da seviniyorum otomatik anlamsız artışlar olabiliyor en azından ben sabitimi koruyorum diyorum kendime.

Bu haftadan pekbumudum yok 300 Gr olsun benjm olsun kabızlığın var hemde vücudum ödem topladı bakalim

Menü güzel suda 2.5 ltbyi bulursan harika

senden böyle menüler görecek miydim benç hadi hadi el altından yedin değil mi? adanada kimbilir neler çıkardılar size.hayırlı olsun

İnsallahhh işe yarar canmm. Oldukça etkili bir detoks listesi hazırlamış
sende yapacak mısın?
kahvaltı
Sucuklu yumurta
Domates
2 çatal helva
Aksam
200 gr 5 köfte
5 mantar kavurma
1,5br ayran
1 kahve
2 lt su
25 dk spor
menülerinde hiç yeşillik görmüyorum bende pek sevmem ama arada bir yerim ama sende sıfır neredeyse

Menun guzel canim ama bugun yine cezani yapmamissin sanirim ben bir haftadir bosa konustum seninle canim

Persembe menum

Sabah 10.30
1 yumurta
1kk peynir
2 ince dilim eksimayaekmek
Sekersiz cay

Oglen 13.30
4 5 dilim karpuz ucgen dilim

Aksam 17.00
1 tane biber 1 tane patates etli dolmasi
2 3 kasik yogurt
1 dilim eksimaya ekmek

Kayinvalideme gittik 21.00 gibi
2 3 kasik zeytinyagli patlican
3 4 catal patates kizartmasi
2 kofte

2 lt su
Spor 100 ip atlama

saat 21 menüsünü beğenmedim. fazla olmuş . ceza vermiyorum.

saat 21 menüsünü beğenmedim. fazla olmuş . ceza vermiyorum.
Ver bence hakkettim kaynanamin yuzunden hep yoksa ben 5 te kapicaktim dukkani valla biyetim oydu bayada direndim ama 21.00 menusunde cocuklari doyurdum falan bitsin yemekler bana kalmasin diye iste olan oldu

Dayanabilirsem bayramdan sonra denemeyi düşünüyorum canm
denek ben oldum hadi bakalım hayırlısı.evdekileride ikna ederim belki.
Ver bence hakkettim kaynanamin yuzunden hep yoksa ben 5 te kapicaktim dukkani valla biyetim oydu bayada direndim ama 21.00 menusunde cocuklari doyurdum falan bitsin yemekler bana kalmasin diye iste olan oldu
çok istiyorsan okey 100 ip atlama nasıl ? koli bandı kullan emi?

Menum
Sahur kalkamasım
İftar 1 kase tarhana çorba salata az peynir 10 kadar zeytin patlıcan yoğurtladım haşlayıp

Su henuz 1 litre
Spor maalesef yok
bu menü yarın eksi getirir . yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ama su az azıcık daha içelim.
bebiş yemiştir o halleyi bişey olmaz

Tarcın da koydum da sevmedim gerçekten. Bi erkek yeğenim oldu sağol ceydos Allah razı olsun

Çok güzel olmuş canım menün suyunda harika. Rabbim bebeğini bagislasin küçük mu çocuğun bnmde kardeşim doğum yaptı 2 gündür oraya git orda iş yap yemek yap sonra eve gel iş yemek çok yoruldum bu arada bnde

ben iki gündür menü yazıcam diyorum sonra araya bişey giriyor unutuyorum aklımdayken hemen yazayım.
20 mayıs 2020 dün ne yedim?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : unuttuğum menü bişey yememiş olmam muhtemel
akşam : mantarlı börek ne kadar yufka düşüyor sanırım bir yufkanın 8/1 i gibi yufka içi çoook dolu mantar 4 yemek kaşığına denk gelebilir.
su : 1500 ml
spor : 220 jc
toplam: 660 puan

21 mayıs 2020 bugün ne yedim ?
sabah 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : activia
akşam : çilekli yoğurt hindistancevizi labneli karışım
su : 1750 ml
spor : 100 jc : 300 puan
2277 adım : 114 puan
toplam : 444 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…