Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yasom ben bu cuma yokum sabah bi cıkıcam taa gece girebilirm canım sabah gelip kilomu bildirirm.
11 arabasıyla gidicem :78:

teşekkürler canım

canım bu hafta kilo bildiricekmisin.

prensen peri ayrilmak istiyomus meyvecim farketmiyor kendi istegiyle ayrildi yazsan bile dönebiliyor tekrardan sadece diskalifiye olanlar dönemiyor..

canlarım kilo bildir derseniz bildiririm sorun yok.ayrılma konusunu siz kaptanlar daha iyi bilirsiniz nasıl derseniz öyle olsun
yasom ben bu cuma yokum sabah bi cıkıcam taa gece girebilirm canım sabah gelip kilomu bildirirm.
11 arabasıyla gidicem :78:

hayırlı yolculuklar şimdiden

hava süüperdii bizde çıktık oğluşumla parka gittik,birde markete gittikk abur cuburlarr resmen başımı döndürdüü içim gittii ama ben naaptımm brokolimi,kıvırcığımı,lahanamı aldım geldim:)) hoooff..

teşekkürler canım

canlarım kilo bildir derseniz bildiririm sorun yok.ayrılma konusunu siz kaptanlar daha iyi bilirsiniz nasıl derseniz öyle olsun

hayırlı yolculuklar şimdiden

bu hafta takimda oldugun icin kilo bildirirsin,kendi istegiyle ayrildi deriz dönmek istediginde dönebilirsin yine,

teşekkür ederim inşallah görürüm ya .. ama tam 62 yede razıyım ben cumaya kadar :)
sende inşallah 66 yı görürsün canım

fatmam iyiyim canım ben .. çok halsizlik yok ..
dşündğün için teşekkür ederim brtanemmm

yok yok vazgeçtimmmmm meyvem gitmesin yaaaaaa prensesim de kalsın ((((

hypatiam kıyamam sana ben bende kimse gitmesin istiyorum...o akdar alıştımki size ailem gibisiniz kızlar hepinizi çok seviyorum... hayırlısıyla mezun oluruz inş bir kaç aya kalmaz hepimiz

hypatiam gönlüm her hafta 1 mezun vermesini istiyor bu takımın gecen hafta kuyabiye bu hafta ben haftaya da olsa keske bi mezunnn :97:

meyvem ben inş doğum günümde (mayıs) mezun olcam canım o zaman kadar hypatiayı mezun ederiz heralde ya da nidahcığımı gizemimde çok azimli

ah o aburcuburlar yok mu zaten boşver canım bunca yıl hep kilo aldırdı bize onlar sen sebzelerii al aferimm iyi yapmışın

Son düzenleme:

gizemcim karşılaşamadık yine

iyi bari canım sevindim buna... yarın son gün dimi bitanem

Selam kizlar.Iyikide bu hafta iddiaya girmemisiz.Ben kendi adima söylüyüm,bu hafta berbatim.1 kilo artida cikiyorum.Cok moralim bozuk coookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…