yasom ben bu cuma yokum sabah bi cıkıcam taa gece girebilirm canım sabah gelip kilomu bildirirm.
11 arabasıyla gidicem :78:
ay elimde olsa tüm takımı toplayıp kampa götüreceğim. birlikte spor yapar zayıflarız... birlikte rejim yaparız......
prensescim pericim... ben takımdan ayrılmak istediğimde sen bana sakın yapma demiştin. bunu hatırlatırım ama illa ki ayrılacaksan da lütfen çok çok dikkat et. iki- üç ay sonra kaç kg verdiğini öğrenmek istediğimde hala aynı yerde sayma 65'li bir şeyler söyle lütfen bana...
allah yardımcın olsun sınavlarında inş. güzel sonuçlar alırsın.
canım bu hafta kilo bildiricekmisin.
prensen peri ayrilmak istiyomus meyvecim farketmiyor kendi istegiyle ayrildi yazsan bile dönebiliyor tekrardan sadece diskalifiye olanlar dönemiyor..
yasom ben bu cuma yokum sabah bi cıkıcam taa gece girebilirm canım sabah gelip kilomu bildirirm.
11 arabasıyla gidicem :78:
yok yok vazgeçtimmmmm meyvem gitmesin yaaaaaaprensesim de kalsın ((((
teşekkürler canım
canlarım kilo bildir derseniz bildiririm sorun yok.ayrılma konusunu siz kaptanlar daha iyi bilirsiniz nasıl derseniz öyle olsun
hayırlı yolculuklar şimdiden
bu hafta takimda oldugun icin kilo bildirirsin,kendi istegiyle ayrildi deriz dönmek istediginde dönebilirsin yine,
selam kizlar,hava güzeldi yine bende oglumu disari götürdüm hemde ögle yemegim icin simit aldim..
prensen peri ayrilmak istiyomus meyvecim farketmiyor kendi istegiyle ayrildi yazsan bile dönebiliyor tekrardan sadece diskalifiye olanlar dönemiyor..
hypatiam bizde seni seviyoruz canim
gizemcim tebrik ederim canim ins 61 görürsün bu hafta bende yarin 66 yi görebilirim insssssss
hypatiam gönlüm her hafta 1 mezun vermesini istiyor bu takımın gecen hafta kuyabiye bu hafta ben haftaya da olsa keske bi mezunnn :97:
hava süüperdii bizde çıktık oğluşumla parka gittik,birde markete gittikk abur cuburlarr resmen başımı döndürdüü içim gittii ama ben naaptımm brokolimi,kıvırcığımı,lahanamı aldım geldim:)) hoooff..
teşekkür ederim inşallah görürüm ya .. ama tam 62 yede razıyım ben cumaya kadar :)
sende inşallah 66 yı görürsün canım
fatmam iyiyim canım ben .. çok halsizlik yok ..
dşündğün için teşekkür ederim brtanemmm
gizemcim karşılaşamadık yine
iyi bari canım sevindim buna... yarın son gün dimi bitanem
yok canım
bugün 3. gnüm son 2 gün perşembe btiyo canım sonrada fazla yemmeem lazım almamak için
he sen karışık yaptın ondan doğru...dikakt edersen almazsın canım ya inş gidenler yağdır su olmasın geri dönüyo gıcıkkk
Selam kizlar.Iyikide bu hafta iddiaya girmemisiz.Ben kendi adima söylüyüm,bu hafta berbatim.1 kilo artida cikiyorum.Cok moralim bozuk coookk
inşallah yağdandır ya.. eğer geri alırsam çok kötü our :2:
Selam kizlar.Iyikide bu hafta iddiaya girmemisiz.Ben kendi adima söylüyüm,bu hafta berbatim.1 kilo artida cikiyorum.Cok moralim bozuk coookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?