- 13 Mart 2019
- 16.478
- 65.121
- 598
Geçmiş olsun canım. hastalık olunca dicek bişey yok.şimdi iyiysen önemli olan o.inşallah bebek hayallerinde biran önce gerçekleşirBraz öyle yaptım ama hastalandım malesef
Canım kusuruma bakma gerçekten çok üzgünüm bende regl oldum ve bir haftadır ağrı çekiyorum nerdeyse hala daha ağrım var ama
bugün biraz daha iyiyim elime telefon bile alamadım pek ondan buraya da günlr sonra ilk defa girdimmenülerin ço güzel olmuş mesajların hepsini okuyamadım ama inşallah güzel bit eksi gelir
Evet canım o gün nohut yapmıştım
Ekmek yememiştim iki kaşık bulgur ve bir kase cacık yrmiştim yazacam diye aklımdaydı ama fırsat olmadı
Üzgünüm canım kusuruma bakma
Canım hakkını helal et haklısın ama çok rahatsızlandım bu ay çok ağır geçiriyorum reglimi günlerdir anca kendime gelebildim bide gebelik beklentisindeyim o da hepten etkiliyor inşallah çok başarılı olursın ve hedef kilona ulaşırsın
Aa noldu ayrıldı mı anlamadimkendini tam toparladığında bekleriz canım. biz teşekkür ederiz.
evet canım ayrıldı . kendini hazır hissettiği zaman döneceğine inanıyorum.Aa noldu ayrıldı mı anlamadim
aaa ben çok beğendim tebrikler canım. eş olmanın farkı olsa gerekGeçen hafta 67.6
Bugün 67.2
Fark 0.4
Yüzde 0.59
ortalama kasan öğrenci gibisin bu ne harika bir yüzde 1,6 bayıldım. tebrik ediyorum low carbo devam .
Daha vaktimiz var sanmistim canım@Beklenen2FitFiliz erciyes111 @fmad @Puuff
@hsbaharmertMelegimkorusun mifihafa
son 32 dakikaya girdik kızlar ölçümlerinizi bekliyorum.
ooo eski eşimharikasın yine tebrikler
Teşekkür ederim canım sende harikasın istikrarlı ve hızlı adımlarla ilerliyorsunGeçen hafta:73,3
Bu hafta:72,5
Fark:-800 gram
Yüzde:1,09
Gelecek hafta için hedef kilo:71,8
Eki Görüntüle 2638442
Yawrukush CEYDOS @Milana firuze asena87
Gerçekten kilon çok güzel hedefin kaç canım
sabit bile iyidir + olmasındansa. haftaya düşer.Daha vaktimiz var sanmistim canım
Aynı benimki geçen haftayla
67.8
kaptanımız bu hafta özellikle resimli talep ediyor. yüklemen gerekli.Resim de ekliyeyim. Bu haftaya artiyla başlayınca olmadı buna bile sevindim sabit en azından diye
uygulamadan değil web sayfasından ekleyebilirsin. resim boyutunu küçültmen gerekebilir.Resim ekleyemedim
Bence gayet güzel kilo azaldıkça veriş yavaşlıyor ve sen gerçekten çok dirayetlisinGeçen hafta : 63,9
bu hafta : 63,5
fark : 0,4 kg
Yüzde : 0,63
Eki Görüntüle 2638559 Eki Görüntüle 2638560 Eki Görüntüle 2638561
tamam kabul ediyorum muhteşem değil ama galiba şeytanın bacağını kırdım artık düşüş başlayacak gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?