- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Ayy bu hafta ben de öyleyim canım eksi olsun da 100 gr ma bile razıyımBu haftadan pekbumudum yok 300 Gr olsun benjm olsunkabızlığın var hemde vücudum ödem topladı bakalim
Basın sagolsun canım mekanı cennet olsun inşallah babanin.Bu takimdaydim daha önce babamı kaybettigim içinpek fazla vaktim olmadı katılabiliyor muyuz tekrardan
Gecen hafta 60.6
Bu hafta 59.9
Fark 0.7
Yüzde 1.155
Gecen cuma 80.7
Bu cuma 80.2
Fark 500 gram
Yuzde 0.61
Hedef 65
CEYDOS Yawrukush @Kozmogirl17 asena87
Selam kızlar
Geçen hafta: 57,9
Bu hafta: 57,0
Fark: 900
Yüzde: 1,57
Geçen hafta 63.6
Bugün 62.9
Fark -700gram
Yüzde 1.10
Yawrukush CEYDOS asena87 mifihafa
Eki Görüntüle 2638430 Eki Görüntüle 2638430
Kizlar süpersiniz
Kaptanım burası da öyle. Fena esiyor. Karanlık bir hava var.yaaaaa burada hava nasıl soğudu görmeniz lazım. resmen dışarıda fırtına var. ayaklarım buz kesti. günlerdir camlar açık yatıyorduk sıcaktan.
Geçen hafta:73,3
Bu hafta:72,5
Fark:-800 gram
Yüzde:1,09
Gelecek hafta için hedef kilo:71,8
Eki Görüntüle 2638442
Yawrukush CEYDOS Milana firuze asena87
Maşallah canlar
mayısta zaten bu kadar fazla sıcak olmasın haziranda başlasın lütfen.Kaptanım burası da öyle. Fena esiyor. Karanlık bir hava var.
Maşallah canlarharikasınız. Bakalım benim ne olacak 16.30 gibi tartilip yazarım
Muhtesem harikasin canim tebrik ederim.Geçen hafta:73,3
Bu hafta:72,5
Fark:-800 gram
Yüzde:1,09
Gelecek hafta için hedef kilo:71,8
Eki Görüntüle 2638442
Yawrukush CEYDOS Milana firuze asena87
Niye meraklandirici cümleler kuruyosun kız , hiç sevmem merak etmeyi , soyle çabukbende ölçüldüm canım şimdilik sürpriz olsun ama mutlu muyum sevinçten uçuyorum o derece. ama bende bekleyeceğim oruç tutmasamda bu saate kadar bişey yemedim daha. belki benimde azıcık daha düşer diye bekliyorum. erken gelmen güzel olmuş dinlenirsin şişliğin gider fark daha da açılabilir. yeni bildirimini bekliyorum.
yeni ölçümden sonra atardın saat17 öncesi tartılmayacak mısın tekrar.
hayatta olmaz saat 16:55 hazırlayacağım tam 17:00 paylaşacağım azıcık merak edin.Niye meraklandirici cümleler kuruyosun kız , hiç sevmem merak etmeyi , soyle çabuk
baskülünün ayaklarını temizle sıfırla tekrar tartıl kafanı karıştırma çıkan sonucu yolla. pazartesiye kadarda bir daha binmeMerhaba hanımlar dün tartıldım 65.15 geldim biraz önce tartıldım 65.90 geldim hiçbişey anlamadım bu işten
zaten bende daha fazla olduğuna inanıyorum. kesin regl şişkinliğinde farkın -200. haftaya daha fazla olacak bak görürsün tatlım.Eki Görüntüle 2638540
Herkese merhaba.
Digital tartilar bir kac saniye gostermeye devam ediyor biliyorsunuz,sabah tartilip ise gitmistim.
Sonra tansin tek ayagini gorunce pisman oldum ama durumlarin farkli oldgunu anlayacaksinizdir sanirim☺
Bu arada bahaneye gerek yok ama daha fazla vermis olabilirim reglin 2.gunuydu sislik vardir herhalde
Gecen hafta:60,0
Bu hafta:59,8
Fark;0,2
Yuzde:0,333
Hedef:59,0
Baskulun pilini degistirdim yanlış oldu diye sonra yine eski pili taktım kafayı yedirdim baskülebaskülünün ayaklarını temizle sıfırla tekrar tartıl kafanı karıştırma çıkan sonucu yolla. pazartesiye kadarda bir daha binme
Braz öyle yaptım ama hastalandım malesefKendi cezanı kestin yani
Dün regl olunca orucu bozmak zorunda kaldım öğleden sonra biraz peynir yarım dilim ekmek 3 zeytinle bı öğün yaptım
akşamda çorba kıymalı bezelye ve cacık yedim bir parça pideyle
ara öğünde erik yedim
Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir domates 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 bardak kefir 1 wasa
Ara 1 fincan yeşilçay 1 kahve fincanı leblebi 2 kayısı
Akşam 1 kepçe corba fırında patlıcan musakka 1 dilim tambugday ekmek cacık
Ara 1 bardak ayran 1 meyve
Su 3 e tamamlicam
Spor zor çok ağrım var yarın yaparım artık
Gonulmeyvesi
Dünkü menunu göremedim canim yaptın mı kurubaklagilGonulmeyvesi
Üzgünüm canım kusuruma bakma
Gonulmeyvesi seni bu hafta hiç görmedim belki geçerli bı sebebin vardir ama yoksa teessüf ediyorum sana çok yalnız biraktin beni
Kaç haftadır hep 3. Olurum ya 1. Olmak istiyorum haftayaki hedefim bu olsun
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
CEYDOS
Melek Ada
B Beklenen2
asena87
Melegimkorusun
Milana firuze
@Tanssss
erciyes111
@luges
fayfeyfiy
@deniz diyette
@cokofesttt
@MigiMadid
FitFiliz
@Aycaokurcan
@matilda34
Yawrukush
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
keşke kendi tartın olsaydı ama yapacak bişey yok ben farkının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.Geçen hafta:63,2
Bu hafta:63
Yüzde : 0,32
Haftaya hedef :62,7
Kayınvalidemlere geldik ondan dolayı onların evindeki tartıyla tartışdımEki Görüntüle 2638550
az olsun bizim olsun be canım haftaya daha fazla olur inşallah.
kapışalım bu hafta. hadi beni yerimden et. meydan okuyorum sana.Kaç haftadır hep 3. Olurum ya 1. Olmak istiyorum haftayaki hedefim bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?