Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu haftadan pekbumudum yok 300 Gr olsun benjm olsun kabızlığın var hemde vücudum ödem topladı bakalim
Ayy bu hafta ben de öyleyim canım eksi olsun da 100 gr ma bile razıyım

Bu takimdaydim daha önce babamı kaybettigim için pek fazla vaktim olmadı katılabiliyor muyuz tekrardan
Basın sagolsun canım mekanı cennet olsun inşallah babanin.

Gunaydın kızlar
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 74.4
Fark 800 gr.

Eki Görüntüle 2638376
Gecen hafta 60.6
Bu hafta 59.9
Fark 0.7
Yüzde 1.155
Gecen cuma 80.7
Bu cuma 80.2
Fark 500 gram
Yuzde 0.61
Hedef 65
CEYDOS Yawrukush @Kozmogirl17 asena87
Selam kızlar
Geçen hafta: 57,9
Bu hafta: 57,0
Fark: 900
Yüzde: 1,57
Gecen cuma: 67.6
Bugun: 67.1
Fark:0.5
Yuzde: 0.88
Gelecek cuma hedefim: 66.6Eki Görüntüle 2638434
Kizlar süpersiniz hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim

yaaaaa burada hava nasıl soğudu görmeniz lazım. resmen dışarıda fırtına var. ayaklarım buz kesti. günlerdir camlar açık yatıyorduk sıcaktan.
Kaptanım burası da öyle. Fena esiyor. Karanlık bir hava var.

Eki Görüntüle 2638440
Geçen haftaki kilo:83.6
Bu haftaki kilo:82.9
Fark:0.7
Yüzde 0.83
Geçen hafta:73,3
Bu hafta:72,5
Fark:-800 gram
Yüzde:1,09
Gelecek hafta için hedef kilo:71,8

Eki Görüntüle 2638442
Yawrukush CEYDOS Milana firuze asena87
Maşallah canlar harikasınız. Bakalım benim ne olacak 16.30 gibi tartilip yazarım

Kaptanım burası da öyle. Fena esiyor. Karanlık bir hava var.

Maşallah canlar harikasınız. Bakalım benim ne olacak 16.30 gibi tartilip yazarım
mayısta zaten bu kadar fazla sıcak olmasın haziranda başlasın lütfen.
merakla bekliyorum eşçazım. bu sıralama ne halde olacağız bakalım.

Niye meraklandirici cümleler kuruyosun kız , hiç sevmem merak etmeyi , soyle çabuk

Herkese merhaba.
Digital tartilar bir kac saniye gostermeye devam ediyor biliyorsunuz,sabah tartilip ise gitmistim.
Sonra tansin tek ayagini gorunce pisman oldum ama durumlarin farkli oldgunu anlayacaksinizdir sanirim☺

Bu arada bahaneye gerek yok ama daha fazla vermis olabilirim reglin 2.gunuydu sislik vardir herhalde

Gecen hafta:60,0
Bu hafta:59,8
Fark;0,2
Yuzde:0,333
Hedef:59,0

zaten bende daha fazla olduğuna inanıyorum. kesin regl şişkinliğinde farkın -200. haftaya daha fazla olacak bak görürsün tatlım.

Son düzenleme:
Kendi cezanı kestin yani
Braz öyle yaptım ama hastalandım malesef

Canım kusuruma bakma gerçekten çok üzgünüm bende regl oldum ve bir haftadır ağrı çekiyorum nerdeyse hala daha ağrım var ama
bugün biraz daha iyiyim elime telefon bile alamadım pek ondan buraya da günlr sonra ilk defa girdim menülerin ço güzel olmuş mesajların hepsini okuyamadım ama inşallah güzel bit eksi gelir
Dünkü menunu göremedim canim yaptın mı kurubaklagil Gonulmeyvesi

Evet canım o gün nohut yapmıştım
Ekmek yememiştim iki kaşık bulgur ve bir kase cacık yrmiştim yazacam diye aklımdaydı ama fırsat olmadı
Gonulmeyvesi seni etiketliyorum ama kaç gündür yoksun nerlerdesin bakayım
Üzgünüm canım kusuruma bakma
Gonulmeyvesi seni bu hafta hiç görmedim belki geçerli bı sebebin vardir ama yoksa teessüf ediyorum sana çok yalnız biraktin beni

Canım hakkını helal et haklısın ama çok rahatsızlandım bu ay çok ağır geçiriyorum reglimi günlerdir anca kendime gelebildim bide gebelik beklentisindeyim o da hepten etkiliyor inşallah çok başarılı olursın ve hedef kilona ulaşırsın

Kaç haftadır hep 3. Olurum ya 1. Olmak istiyorum haftayaki hedefim bu olsun

Geçen hafta:63,2
Bu hafta:63
Yüzde : 0,32
Haftaya hedef :62,7

Kayınvalidemlere geldik ondan dolayı onların evindeki tartıyla tartışdımEki Görüntüle 2638550
keşke kendi tartın olsaydı ama yapacak bişey yok ben farkının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Geçen cuma 65.90
Bu hafta 65.65
Fark 25
Yüzde 0.37
Dünkü eksi superdi niye böyle.oldu anlamadım. Haftaya daha iyi bi rakam görürüm insallah
Yawrukush CEYDOS
az olsun bizim olsun be canım haftaya daha fazla olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…