Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 2638440
Geçen haftaki kilo:83.6
Bu haftaki kilo:82.9
Fark:0.7
Yüzde 0.83
tebrik ediyorum canım
Aslında ben bir hafta kilo alıp diğer hafta veriyorum. İlginç bir şekilde ama sonuçta gidiyor önemli olan o
valla evet veriyorsun bravo.
Geçen hafta:73,3
Bu hafta:72,5
Fark:-800 gram
Yüzde:1,09
Gelecek hafta için hedef kilo:71,8

Eki Görüntüle 2638442
Yawrukush CEYDOS Milana firuze asena87
çok güzel canım durmak yok yola devam
Ya bben petekleri yaktim buz gibi hava gercekten cocuklarda ufak olunca
bende hava soğuk diye çeket giydim ben çıktım 5 dk sonra hava ısındı kavruldum.

ben de diyorum bu kız benimle niye konuşmuyor

bende ölçüldüm canım şimdilik sürpriz olsun ama mutlu muyum sevinçten uçuyorum o derece. ama bende bekleyeceğim oruç tutmasamda bu saate kadar bişey yemedim daha. belki benimde azıcık daha düşer diye bekliyorum. erken gelmen güzel olmuş dinlenirsin şişliğin gider fark daha da açılabilir. yeni bildirimini bekliyorum.

Gercekten mi hangi sehirdesin.ben İzmir'deyım burasida serinledi ama camları kapatmak yeterli oldu
Kocaeli canim hem firtina hem saganak yagis var geceden beri en dusukte yaktim valla buzgibi evin ici cocuklarda ufak hasta olmalarini hic istemiyorum valla su sira izmir sicaktir tabi

tebrik ediyorum canım
valla evet veriyorsun bravo.
çok güzel canım durmak yok yola devam

bende hava soğuk diye çeket giydim ben çıktım 5 dk sonra hava ısındı kavruldum.
Duruma gore artik kapatirim en dusukte yaniyor zaten hasta olmaktan iyidir dimi hic cekilmez bu korona gunlerinde hastalik

Kocaeli canim hem firtina hem saganak yagis var geceden beri en dusukte yaktim valla buzgibi evin ici cocuklarda ufak hasta olmalarini hic istemiyorum valla su sira izmir sicaktir tabi
Tabi hasta olmasın kuzucuklar hastanelere gitmektense yakmak daha iyi Allah korusun yavrularimiziİzmir yanıyordu gece bı yağmur kıyamet nasıl serinledi hava inanamadim

kışın çok çektin zaten aman dikkat et. yüksek yapmaman iyi çünkü ısı değişimi daha kötü etkiler ve kaloriferlerin üzerine su koymayı ihmal etme.içeride nem kurumasın.
Duruma gore artik kapatirim en dusukte yaniyor zaten hasta olmaktan iyidir dimi hic cekilmez bu korona gunlerinde hastalik

Vayy kaptanim şimdiden tebriks merakla bekliyorum

Vayy kaptanim şimdiden tebriks merakla bekliyorum
yahaha cidden çok mutlu oldum öyle faiş bir rakam değil ama son haftalardaki inişe bakarak çok iyi detoksla daha da iyi olacağına inanıyorum. markete gittim detoks listesinde eksiğim ne olabilir tespit ettim aldım hepsini bolca. evde olan malzemeler aslında ama sürekli kullanıldığı için bana kalmaz korkusuyla her bir ürünü 3 katına çıkardım.

PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI

CEYDOS
Melek Ada
B Beklenen2
asena87
Melegimkorusun
Milana firuze
Birgaripanne
erciyes111
luges
fayfeyfiy
deniz diyette
cokofesttt
@MigiMadid
FitFiliz
A Aycaokurcan
matilda34
Yawrukush

Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.

Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.

Çok sevindim iyi gelir inşallah detoksta bende stokcuyum herşeyi *2 alırımne olur ne olmaz dimi ama
benim canım sıkıldı beklerken bir spor yarışması sonucu açıklayayım bari
Benim ütüyü saymayı unutma birinci benim

Aa oldu mu şimdi sondan ikincilik senin puan kaç canım ben onu hedef alcam bu hafta

Çok sevindim iyi gelir inşallah detoksta bende stokcuyum herşeyi *2 alırımne olur ne olmaz dimi ama

Benim ütüyü saymayı unutma birinci benim
hayatta olmaz günde 2 kere banyo temizleyen biri olarak yine birinci benim. bende stokcuyumda feci beslenen bir ailem var malzeme yetiştiremiyorum ben neredeyse hergün alışverişteyim.

Aa oldu mu şimdi sondan ikincilik senin puan kaç canım ben onu hedef alcam bu hafta
7035 puanım var. jumping mucizesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…