neden şok diyet falanmı yaptın canım:26:
inş bitanem almazsın almazsın korkma canım benim
bu arada elma hakkında neler düşünüyorsun bıktın mı
gerçi o meyveden nasıl bıkılabilir dimii
Hayir canim $ok diyet degil tam tersi $ok kacamak yaptim
yok canımm bıkmam ben elmadan ama midem boş gbi geliyo sadece .. inşallah yarın bikaç gram eksik çıkarım.. sabit çıkmam inşallah tek isteğim buu biraz daha vermekk
anladım canım e sırf elma yedin ondandır valla iyi dayanıyosun tebrik ederim..eksik çıkarsın canım inş verceksin tabi o kadar mücadele ediyosun
yarın 62.5 olsam süper olur :)
sen neler yapıyosun canım hep ben anlatıyorum.. sen neler yedin bugün .. dün meyve yemiştin hep .. ne kadar artıdasın :26:
inş olcan canım
ehe ben sabah atrtıda o rakamı görünce kafayı yicektim
bugünde meyve yedim hep gizemcim ayrın normal düzenime geçicem canım...ya artıdaydım zaten o hiç değişmemiş ona sinir oldum ....67.5im
su falan tuttun heralde canımgider inşallah yarın sabaha
kızlar bugün 3 gnümm :)
64.7 ile başladım
dün 63.6 ydım
bugün öğle tartıldım 62.8
Seve seve 4 gruba gireririm ama int eşimle bilgisayar kavgası yapıyoruz ben diyorum sen çok kalıyosun online okey oynuyo o bana diyo sen çok kalıyosun ben burun estetiğine bakıyorum kk da her gün en az 1- 2 saat ama işte paylaşım derken hergün haber veririm ölmessem ama daha ne yapmam gerekir bikmem insanın mottive olması gerekiyor sanırım en azından size söz verdiğimi düşünüp sözümde duruum ama bizim doğruluk esasımız neye göre ölçülüyo yani kk grubun birinciliğini insanların verdiği değerlere göre mi belirliyor Ben alırsanız varım ama paylaşım dediğiniz gibi size hergün akşam selam veririm
günaydın arkadaşlar bugün çok şükür diyetimi kazasız belasız bitirdim hiç kaçamaksız harfiyen uyguladım tabi zorlandığım zaman oldu ama verdiğim kiloların mutluğuyla hiç aldırış etmedim bu sabah tartıldığımda 66.400 idim yani 2 kilo 100 gram vermişim inanın kendime geldim desem yeridir şimdi bu verdiğim kiloyu korumaya çalışacağım menümüde yazayım yorumlarınızı bekleyim
sabah
/QUOTE]
tebrik ederim ben de yarın başlıycaam:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?