Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inş bitanem almazsın almazsın korkma canım benim

bu arada elma hakkında neler düşünüyorsun bıktın mı

gerçi o meyveden nasıl bıkılabilir dimii

yok canımm bıkmam ben elmadan ama midem boş gbi geliyo sadece .. inşallah yarın bikaç gram eksik çıkarım.. sabit çıkmam inşallah tek isteğim buu biraz daha vermekk

yok canımm bıkmam ben elmadan ama midem boş gbi geliyo sadece .. inşallah yarın bikaç gram eksik çıkarım.. sabit çıkmam inşallah tek isteğim buu biraz daha vermekk

anladım canım e sırf elma yedin ondandır valla iyi dayanıyosun tebrik ederim..eksik çıkarsın canım inş verceksin tabi o kadar mücadele ediyosun

anladım canım e sırf elma yedin ondandır valla iyi dayanıyosun tebrik ederim..eksik çıkarsın canım inş verceksin tabi o kadar mücadele ediyosun

yarın 62.5 olsam süper olur :)

sen neler yapıyosun canım hep ben anlatıyorum.. sen neler yedin bugün .. dün meyve yemiştin hep .. ne kadar artıdasın :26:

yarın 62.5 olsam süper olur :)

sen neler yapıyosun canım hep ben anlatıyorum.. sen neler yedin bugün .. dün meyve yemiştin hep .. ne kadar artıdasın :26:

inş olcan canım

ehe ben sabah atrtıda o rakamı görünce kafayı yicektim

bugünde meyve yedim hep gizemcim ayrın normal düzenime geçicem canım...ya artıdaydım zaten o hiç değişmemiş ona sinir oldum ....67.5im

su falan tuttun heralde canım gider inşallah yarın sabaha

kızlar resmen nazar değdi takıma yaa :84::84::84:

herkes paylaşımlarımızı, ilişkimizi kıskanırken ne hale geldik 2-3 haftada

olmaz böyle, toparlayın kendinizi fıstıklar, takımımıza sahip çıkalım ve yine 1.likler görelim

bakın üzümünüz olarak hepinizden elinizi çabuk tutmanızı ve en kısa zamanda hedeflerinize ulaşıp mezun olmanızı istiyoruumm

çok yakında motivasyon için fotoğraflarımla burdayım :82::82:

kızlar bugün 3 gnümm :)
64.7 ile başladım
dün 63.6 ydım
bugün öğle tartıldım 62.8

maşallah gizemcim ne güzel vermişsin

hiç yapasım yoktu ama resmen 5 günümü feda edip yapasım geldi son kilolarımı vermek için

Son düzenleme:
kizlar takima birini davet ettim bu hafta meyve ve prenses ayriliyor,kuyabiyede gitti,paylasimda azaldi iyce hareketlilik gelsin takima :)

Seve seve 4 gruba gireririm ama int eşimle bilgisayar kavgası yapıyoruz ben diyorum sen çok kalıyosun online okey oynuyo o bana diyo sen çok kalıyosun ben burun estetiğine bakıyorum kk da her gün en az 1- 2 saat ama işte paylaşım derken hergün haber veririm ölmessem ama daha ne yapmam gerekir bikmem insanın mottive olması gerekiyor sanırım en azından size söz verdiğimi düşünüp sözümde duruum ama bizim doğruluk esasımız neye göre ölçülüyo yani kk grubun birinciliğini insanların verdiği değerlere göre mi belirliyor Ben alırsanız varım ama paylaşım dediğiniz gibi size hergün akşam selam veririm

öncelikler hosgeldin,internete sadece aksammi girebiliyosunuz..

paylasim derken burda her gün ne yedip ne ictigimizi neler yaptigimiz paylasiyoruz bazenda lak lak ediyoruz iste :) her cuma kilo bildirimimiz oluyo takimiizin kurali geregi en gec 12 ye kadar 12 ye kadar bildiremeyecek olan persembeden bildirebilir takim kurallarimiz söyle kabul ederim diyosan 2 haftalik bi deneme süren oluyor ondan sonra takim listesine girebilirsin

4. TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN EN AZ 3 KİŞİ OLMAK KOŞULUYLA KIRICI OLMAMAK ÜZERE BİRBİRİNİN YEDİKLERİNİ VE YAPTIĞI SPORU YORUMLAMASI GEREKMEKTEDİR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER ÇARSAMBA VE CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
7)PERŞEMBE AKSAMINDAN LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
8)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
9)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
10)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 7.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
11)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
12)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
13)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.MAZERETSİZ 3 GÜN PAYLASIMDA BULUNMAYAN 3 GÜN MENÜLERE YORUM YAPMAYAN MAZERETSİZ 3 CUMA G KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
14)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR

Yenilecekler listesi kaptan tarafından mı belirleniyor hergün bilgi verebilirim
İşte buluşmaya çalışırız bir deneyelim iki hafta olmassa çıkarırsınız dedim ya öğretmenim akşam internet mutlaka açarım tatilde gündüz de olur hayatım da hiç böyle bir motivasyon denemedim denemek isterim

günaydınnnn kızlar
karçiçegi tartıldınmı sonucu merak ediyorum

günaydın arkadaşlar bugün çok şükür diyetimi kazasız belasız bitirdim hiç kaçamaksız harfiyen uyguladım tabi zorlandığım zaman oldu ama verdiğim kiloların mutluğuyla hiç aldırış etmedim bu sabah tartıldığımda 66.400 idim yani 2 kilo 100 gram vermişim inanın kendime geldim desem yeridir şimdi bu verdiğim kiloyu korumaya çalışacağım menümüde yazayım yorumlarınızı bekleyim
sabah
2 bardak şekersiz çay. 1 dilim ekmek. ceviz büyüklüğünde peynir. 5 tane zeytin
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
yumurta büyüklüğünde haşlanmış et. çorba ve salata
ara
3 tane kayısı
akşam
salata yoğurt

3 lt su yeşil çay ve yorulana kadar sporrrrr

bu yazdıklarımı ancak yarım porsiyon yiyebilirim çünkü süper midem küçülmüş canlar

karciceğim tebrikler canım süper verdin bu hafta önemli olan bu kiloyu korumak unutma spor cok önemli bu düyetten sonra aldığın kaloriyi yakasın ki vücut dengelensin. pide proteine ağırlık vermek gerekiyor 1 hafta.. öğlenleri et ve sabahları ymurta yemeğe dikkat et canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…