Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy dilerdeydin demisim diplerdeydin dicektim valla hic oralarda kalici degilim bu hafta cok hirs yaptim sende durumlar nasil
Bende baya hırsliyim. Spora da baya yüklendim 2 gündür. Ama vücudumu tanıyorum.. çok hızlı kilo veremiyorum. O yüzden yavaş yavaş ilerlerim.muhtemelen. ama fark çok gelirse insallah çok motive olurum.

Bugun ne yedim
Sabah
Fotoda
Aksam
4 tavuk parcasi kebap
1 tabak salata
1 kase mercimek corbasi
2 b ayran
2 k icli kofte kucucuktu gelinligimiz yapmis o kadar küçüktü ki hosuma gitti bende oyle yapicam artik
Ara
Ufacik bir parca sutlu irmik tatlisi odul
Spor
10000 adim 500 p
Su
10 bardaktan fazla
Yawrukush CEYDOS Melek Ada

Eklentiler

• 20200523_121340.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 25
Bende baya hırsliyim. Spora da baya yüklendim 2 gündür. Ama vücudumu tanıyorum.. çok hızlı kilo veremiyorum. O yüzden yavaş yavaş ilerlerim.muhtemelen. ama fark çok gelirse insallah çok motive olurum.
Canim onemli olan verebilmek ilk hafta 2 kiloya yakin verdim 1 hafta duraksadi topige bbaslayinca geri vermeye basladim onemli olan vucuda caktirmadan vermek geri depolama yapmasin diye

fazla karbo olmamış mı iftar. Milana firuze
@AppLesma huhu bak bak ne yakaladım. sanki çok yüklenmişsin karboya olmamış
Tutamaz canım tabiki tam aradığım essinben bugün çok meşguldü ağda saç boyama kendi kuaforum oldum bugun
oh ne güzel sözde ben bugün kendime bakacaktım ama giysi kaldırmaya başladım.
2.5 dilim normal değil mi
ekşi mayalı ekmek boyutunda düşün dlimleri

ödülünü kaydettim canım afiyet olsun
Kime savaş açıyoruz kız kendine gel. sen yine temkinli ol emir komutaya zarar vermeyelim
taş gibiyim bana bişey olmaz açın savaş yıkılmam ayaktayım

Canim onemli olan verebilmek ilk hafta 2 kiloya yakin verdim 1 hafta duraksadi topige bbaslayinca geri vermeye basladim onemli olan vucuda caktirmadan vermek geri depolama yapmasin diye
Evet haklısınız. Gitsinler gelmesinler inşallah

Siz nerede yaşıyorsunuz. Geçen osmaniye ye uğradık dediniz. Ben osmaniyeliyim.

Menüm
Yok
:)
Kizlar 36 saatlik aclik orucu yapitigini yazmisti forumda bir arkadas.
Ben de deniyorum. İnsallh faydali olur hem nefis terbiyesi,hem kilo vermek icin niyetlendim
Puuff
Ben nefis terbiyesi için yaptım 7 gün yaptım. 10 güne niyet etmiştim. Açlık Allahın nimetlerinden dır herkese nasip olmaz. Allah kolay getirsin. 36 saat yaparsın hiç merak etme. Ama öncesinde bir kaç gün hazırlık yapmalısın

ay masallh canimmm
Benim de hedef kademeli aclik suresini uzatmak,
Bu guzel cevap için teşekkur ederim canim.

ay masallh canimmm
Benim de hedef kademeli aclik suresini uzatmak,
Bu guzel cevap için teşekkur ederim canim.
Evet kademeli süre uzatmak en iyisi uzanlar da alimlerde böyle tavsiye ediyor. Nefsimin artik abartılı olduğunu düşünüp bir anda basladim ben . Bunun eksilerini yaşadım ama güzel bir deneyimdi yinede. 7 günün sonunda kocam zorla bozdurdu.

Harikasiniz. Bastan nasil bir hazirlik yaptiniz?
Nefsimi arinmak icin cok istiyorum yapmak.
Dun 18 saat if bugun 22 saat yaptim.
Hergün 1-2 saat if i uzatip ona gore cesaretlendirmeye calisiyorum kendimi

Selam kizlar
asena87 canim 5.olmuşuz tebrik ederim.
seninle eş olmak guzeldi hoscakal .
Puuff merhaba yeni esim bu haftaki kilo yuzdeni tebrik eederim.
İnsallah biz birinci oluruz.
Dur kız daha eş oluruz sonra,hoscakal falan
Guzel kilo veriyorsun ve pozitifsin,seninle eş olmak guzeldi

İnsallh birlikte arkadas olur yine yapariz.,
Ahh bu kocalar hem diyet yapmazlar hem de yapani sabote ederler :)
Allah kabul etsin sifasini verin insallh.
Cildinde degisiklik oldu mu peki canim. Benim yüzümde minik leke çil var, karaciger de temizlendigi icin iyi geliyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…