Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler
Sahur
Yarim tabak aksamdan kalan manti 2 lokma ekmek az lorlu yumurta salatalik domates peynir cay yesil cay

İftar
1 kepce sulu kofte corbasi 5 kasik pilav ustu 1 kepce nohut 1 kase cacik dereotlu naneli az pancar salatasi bol limonlu sarmisakli sirkeli 1 catal biber patates kizartma kizimin lokmasi

Ara sade nescafe buyuk bir kupa
(valla kizim kalbura basti yapti ama ben tadina bile bakmadim canim cok istemesine ragmen tuttum kendimi
Su tam bilemiyorum ama 1 den fazla
Spor yok sadece ev isi
Spor yarismasi bugunden mi sayiliyordu ona gore biraz yapmaya calisayim

Yawrukush CEYDOS asena87

AppLesma eski esim yine beraberiz hadi bakalim destegini bekliyorum sen mezun oldun ben daha burdayim bende artik mezun olmak istiyorum seni cok merak ediyorum bu arada 20 kg baya bir fark gorenler taniyamaz resmen tebrikler darisi basima

Diyetisyen mehtap yakut. Arada detoks listeleri paylaşıyor kızlar bakabilirsiniz. Annem bu diyetisyenle 20 kilo verdi. Ben sevemedim yöntemini bir aylık aldım ama uygulayamadım. Tuzsuz yağsız diyetler veriyor genelde

Ne cezamiiiiii bayram bayram yapma be gülommmm ahahahhaha
Kim korkar kiz cezadan vur matilda34 cezanın dibine dibine yanliz dizimi cok zorlama sakat zatiii

Afiyet olsun eski esim deniz borulcesi bendee severim

Yahuuu benim esim nerde matilda34 aktif enerjik bi esin oldu ama sen yoksun yahu bi ses ver canim benim bu hafta bizi kimse tutamasın lütfenn....
Tutamaz canım tabiki tam aradığım essinben bugün çok meşguldü ağda saç boyama kendi kuaforum oldum bugun

2.5 dilim normal değil mi

Tutamaz canım tabiki tam aradığım essinben bugün çok meşguldü ağda saç boyama kendi kuaforum oldum bugun
Yaaa neguzel benimde cok ihtiyacim var kuoforler acildi acilmasinada guvenemiyorum ben henuz sari saclarim acaba koyumu yapsam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…