Diyetisyen mehtap yakut. Arada detoks listeleri paylaşıyor kızlar bakabilirsiniz. Annem bu diyetisyenle 20 kilo verdi. Ben sevemedim yöntemini bir aylık aldım ama uygulayamadım. Tuzsuz yağsız diyetler veriyor geneldeYarın başlayacağım detoks listesi aşağıda kızlar. diyetisyenin adını unuttum yoksa ayıp olmasın diye eklerdim.Eki Görüntüle 2639111 Eki Görüntüle 2639112 Eki Görüntüle 2639113 Eki Görüntüle 2639114 Eki Görüntüle 2639115
Ne cezamiiiiiiekmek çok olmuş üzgünüm ceza gelmelimatilda34
tutmayın düşüyor kilom.
bir yudum çay bir yudum su yap ben kahve ile aynı sistemi uyguluyorum.
kısmen beğendim diyebilirim çünkü reçel var.
ekleyecektim unuttum bak . birazdan ekleyeyim
olmuş canım spor müthiş.
Afiyet olsun eski esim deniz borulcesi bendee severimMenum dun
Sahur domates salatalık peynir zeytın aynı
İftar 1 kase yeşil mercimek çorbası
Fırında patates kofte 3 kofte 2 patates
Deniz börulcesı yogurtladım 1 tabak yedım
Salata biraz fazla yedım
Spor 500 ip atlama
Su 2 litre
Yenı eşim M MaviFeslegen hayırlı olsun ikimize de canım.
CEYDOS Yawrukush
Bu hafta ikimiz eş olamliydikYahuuu benim esim nerdematilda34 aktif enerjik bi esin oldu ama sen yoksun yahu bi ses ver canim benim bu hafta bizi kimse tutamasın lütfenn....
Ah şu ceza işi ne zor bana ne vercemNe cezamiiiiiibayram bayram yapma be gülommmm ahahahhaha
Kim korkar kiz cezadan vurmatilda34 cezanın dibine dibine yanliz dizimi cok zorlama sakat zatiii
Sende dilerdeydin dimi gecen haftaBu hafta ikimiz eş olamliydik
Alla allaBu hafta ikimiz eş olamliydik
Hiç bakmadımsağ ol canım hedefim 48 :) 1.sayfada hepimizin kilosu hedefi başlangıç tarihi var bilmiyorsan , diğer arkadaşları da inceleyebilirsin , ben çok seviyorum oraya bakmayı :) her takıma girdiğim de önce 1. sayfaya bakıyorum
Sonuncu olduk diye dedim.Alla alla
EvetSende dilerdeydin dimi gecen hafta
Tutamaz canım tabiki tam aradığım essinYahuuu benim esim nerdematilda34 aktif enerjik bi esin oldu ama sen yoksun yahu bi ses ver canim benim bu hafta bizi kimse tutamasın lütfenn....
2.5 dilim normal değil miekmek çok olmuş üzgünüm ceza gelmelimatilda34
tutmayın düşüyor kilom.
bir yudum çay bir yudum su yap ben kahve ile aynı sistemi uyguluyorum.
kısmen beğendim diyebilirim çünkü reçel var.
ekleyecektim unuttum bak . birazdan ekleyeyim
olmuş canım spor müthiş.
Yaaa tam aradigim es valla nasil bir es dayanismasidir harikasin esim2.5 dilim normal değil mi
Ayyy dilerdeydin demisim diplerdeydin dicektim valla hic oralarda kalici degilim bu hafta cok hirs yaptim sende durumlar nasil
Mekik ver mekikAh şu ceza işi ne zor bana ne vercem
O zaman 50 mekik verdim sanaMekik ver mekik
Yaaa neguzel benimde cok ihtiyacim var kuoforler acildi acilmasinada guvenemiyorum ben henuz sari saclarim acaba koyumu yapsam diyorumTutamaz canım tabiki tam aradığım essinben bugün çok meşguldü ağda saç boyama kendi kuaforum oldum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?