Tesekkur ederim amin canimYaa çok tatlıAllah bağışlasın canım ☺
Senin ve ailenin de bayramı mübarek olsun kaptanım ☺
Tek bakan ben değilmişim meğer
Amin canım inşallah ☺
Menün çok güzel canım ☺ bugün ben de az su içtim
Yaa evet kuzumhadi bakalım güzel bir hafta olur inşallah ☺
Ne güzel dua etmişsin canım amin ☺ Menün de çok güzel spor da var daha ne olsun ☺Hayırlı geceler hanımlar hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin cennet hepimiz için süslensin rabbim seneye ramazana ulaştırsın amin
Sahur
Bir yumurta bi dilim lor 10 zeytin bi dilim ekmek bi tk bal
İftar
300 gram tavuk ızgara salata ayran
Bi Türk kahvesi
2.5 litre su
45 dk Leslie 315 puan
Yawrukush CEYDOS asena87
Teşekkür ederim canım ☺ dimi ama yaa bu ev işleri niye sayılmıyor eyyy kaptanımMenün çok güzel canım ay şu bayram öncesi temizlik spordan çok çok daha yorucu oluyor
Teşekkür ederim
Açlık orucunu hiç bilmiyorum. Uzun süreli bir oruç mu. Zor değil miMenüm
Yok
:)
Kizlar 36 saatlik aclik orucu yapitigini yazmisti forumda bir arkadas.
Ben de deniyorum. İnsallh faydali olur hem nefis terbiyesi,hem kilo vermek icin niyetlendim
Puuff
Ahahhaha ayyy ne doğru bildin ceydoşumçabuk dökül listeye yazmadığın neler yedin? bunun altında ne tatlılar yatıyordur.tartı değil sen yanlışsın benceşimdi anneciğin bayram tatlısı yapmıştır sen ona yanlışlıkla dalmışsındır. bak ben yapmadım kimse yemesin diye kocam almış getirmiş peki kim yedi ben.
Seni de tebrik ederim canımbu haftada bol eksilerimiz olsun inş
Allah analı babalı büyütsün inşsen emziriyorsan bol kalori yakıyorsun zaten bu zamanları değerlendir. Ben ne yazık ki emzirme döneminde 8-10 kilo aldım sağlıklı beslen , bol bol su iç , İnan kilolar gider ben daha önce yaptım 1 ay kadar vücudumu çok yavaşlatmıştı ama şimdi tekrar denemek istedim bakalım sonuç ne olacak bugün low çarb da 3. Gün
İyi bayramlar canım
36 saat mi 10 gun mu kiz ne diyorsunuz ölüm orucu gibi bisey mi buBen hazırlıksız başladım
O yüzden 1. Gün sonunda çok basım agridi. 2 gün de vardı ağrı. Sonra geçti ama 3. Gün elim ayağım titredi. Yatarken sanki vücudum sallanıyor gibi hissediyordum. Buda hazırlıksız olduğun için olmuş. Mide ve bağırsaktaki besinlerin atılmadığı için seni zehirlemesi gibi birsey. Vücut bir şekilde atiyor onları. Hazirlik olarak bu oruca baslamadan once vucudu senin bir sekilde bosaltman gerekiyormus. Ondan sonrası kolay. Bide 6 gün buna benzer şeyler yaşadım. Bozmaya niyetlenmiştim biraz da o yüzden açlık hissetmeye de başladım. 7 gün betim betim benzim atmıştı artik. Sesimde bile kisilma oldu .Bunun üzerine eşim zorla birşeyler yedirdi.
10 gün açlık her kula nasip olmaz . Bu yüzden çok uzuldum bozduguma
Su içiliyor canım bende hiç denemedim ama arkadaşım yaptı bunu şifa için çok iyiymiş36 saat mi 10 gun mu kiz ne diyorsunuz ölüm orucu gibi bisey mi bukiz hic su falanda mi icmiyoruz ilk defa duydum bildigin oruc gibi mi oluyor bu dediginiz 36 saat açlık helal olsun ben yapamazdim
Emzirme dönemin bitince sen de denersin belki canimm.Senden gelen bildirimi actigimda yavas yavas indiriyorum cezam ne olabilir diye
Aa cok merak ettim emzirme doneminde olmasam bende baslardim
Kahramanmaras tayim canim ben persembe gunu gorumcemi almaya gittik adanaya oglu ozel aracla gelmeyince izin vermediler bizde biz gidelim dedik osmaniyeye de simit almak icin girdik ama bulamadik 40 dk miza mal oldu
Deneyimlerini daha acik yazar misin
Hurma dan bahsetmissiniz 1 ogun de olsa hurma mi yenmis anlamadim arastir diyorsun belki su an ama sen deneyimlemissin senden duymak isterim daha guvenceli
ben basladim, bugun de bitecek. Hayir canim 2.5 lt filan değil.Suyu az icin derken gunluk limitinizi asmamak mi acaba. Mesela ben aktif ise Boy kg vs de yazinca su programim 2,5 L almam gerek diyor.
Evet tuz cok onemli. Sen Basladin mi yoksa hazirlik asamasinda misin
Sağol canım. Evdeyim ne de olsa diye düşündüm, kendimi kötü hissedersem birseyler yerim zaten.Bunyene bu kadar zarar verme canım hepimiz kilo vermek istiyoruz ama 36 saat aç kalırsan kan şekerin düşer Allah korusun bence deneme
Bayilirim cheese cake yemeye.. ama yapmadım hic cok kalorili geliyor banaTeşekkür ederim
Kesinlikle garantilemeliyizben ödülümu yarın yaptığım cheese cake ile odullendirecegim şimdiden ağzım sulanıyor. 9 gündür tatlı diye ölüyorum
Niyet edince beyin mide göre kendini ayarlıyor. Zor ama insallh sonucu güzel olur.Açlık orucunu hiç bilmiyorum. Uzun süreli bir oruç mu. Zor değil mi
Menün cok güzel örnek menü olmus afiyet olsun..Kahvaltı
Sucuklu yumurta
1 domates
2 çatal helva
2 sap peynir
1 br. Çay
Akşam
2 Çilek, 3 fındık
2 küçük but yarım patates kuru soğan (yemek yaptım)
2 litre su
1 kahve
35 dk spor(puanlarını hesaplayıp sonra yazacağım)
deniz diyette
36 saat mi 10 gun mu kiz ne diyorsunuz ölüm orucu gibi bisey mi bukiz hic su falanda mi icmiyoruz ilk defa duydum bildigin oruc gibi mi oluyor bu dediginiz 36 saat açlık helal olsun ben yapamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?