- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Kayisimiz 10 gune olgunlasicak ondan sonra direk agactan yiycem zaten.reçel yerine direk meyvenin kendisini yesen harika olur gel vazgeç
Ohalde tekrar hosgeldin canim aramiza, bayramin mubarek olsun, menulerini bekliyoruz :)Yani ben herzamanki gibi tartı alamadım ancak en son 84 kilo idim inşallah yanlış olmassa menuleride hergun paylaşırım
Canim sen olunca kilo vermek daha kolay :)haklısın kaptiş ne diyeyim..
Congrats
Yahu eskiden satin alirdim simdi satin almayip evde kendim yapiyorum pitalari cok cok kolay :)AhahahahCEYDOS menuye bak kaptisimin sonrada pita ekmegi degince aklima den geliyorsun deyincce guluyorsun kaptanimizin degismeyen menusu
Kapadim gozlerimi :)))Ozgeye kesin yakalanmayiz zaten
Canim cok duygulandim yazdiklarina, annemle babam calisiyordu benide dedem ve ananem buyuttu.ilerleyen yıllarda kayıpların arttıkça kalp sızısı olarak kalıyor canım. hayatımdaki ilk yaprak dökümü canım dedemdi ve benim için en özel insandı. diğer çocuklara göre şanslıydım ailem beni Türkiye'ye yolladığında her anımı dedemle geçirme şansım oldu. Anneannem uyuduğu anda dedemin yanına geçerdim uyumak için. yarın ölüm yıl dönümü.
ödüller bolca yapılmış afiyet olsun.
kızlar tebrik ediyorum hepinizi bu hafta gerçekten harikaydınız.
kesin vereceksin 2,5 bile olur böyle giderse . önce içindeki karbolar foseptiğe gidecek çünkü ne birikim vardır orada
menülerine dikkat edersen neden yiyesin ceza kaçamak mı planlıyordun yoksa şimdiden
pita ekmeği özge ,mayalı ekmek sen, @angelnesss lahmacun @fmad patates herkes bir ürünle özdeşleşmiş durumda. otomatik isme bakmadan menüyü görünce kimindir ampuller yanıyor artık
benim için eğlenceliydi aylak kadın işleri işte ne yaparsın. evdekiler ben yazarken nasıl merak etti ama anlatamam .biz çekelim dediler dedim hayatta olmaz siz bana verene kadar ben meraktan çatlarım o yüzden kendim yapıcim dedim ve yaptım.
Canim pillerini degistir belki azalmistir, bir dene bakalim..
Harikasin :)Selam millet bugunde bomba gibi devam ediyor sporumu yaptim kahvaltimi surkli aristirarak gecistirdim aksam menumde yazarim birazdanda aksam yemegimi yicem gunu kapaticam artik yarina da kilo vermis olarak girmek istiyorum bu arada dunku spor puanlari gecmiyor sanirim bosa hesaplamisim
Canim kolayliklar diliyorum, sifa olsun..Menüm
Yok
:)
Kizlar 36 saatlik aclik orucu yapitigini yazmisti forumda bir arkadas.
Ben de deniyorum. İnsallh faydali olur hem nefis terbiyesi,hem kilo vermek icin niyetlendim
Puuff
Sagol canim sizede iyi bayramlarSeni de tebrik ederim canımbu haftada bol eksilerimiz olsun inş
Allah analı babalı büyütsün inşsen emziriyorsan bol kalori yakıyorsun zaten bu zamanları değerlendir. Ben ne yazık ki emzirme döneminde 8-10 kilo aldım sağlıklı beslen , bol bol su iç , İnan kilolar gider ben daha önce yaptım 1 ay kadar vücudumu çok yavaşlatmıştı ama şimdi tekrar denemek istedim bakalım sonuç ne olacak bugün low çarb da 3. Gün
İyi bayramlar canım
Canim senin ve aileninde bayrami mubarek olsun..Yaa çok tatlıAllah bağışlasın canım ☺
Senin ve ailenin de bayramı mübarek olsun kaptanım ☺
Tek bakan ben değilmişim meğer
Amin canım inşallah ☺
Menün çok güzel canım ☺ bugün ben de az su içtim
Yaa evet kuzumhadi bakalım güzel bir hafta olur inşallah ☺
Amin canim..Sevgili yoldaşlarımbayramınız mübarek olsun, Rabbım nice güzel, sağlıkla karşılayacağımiz bayramlar nasip etsin inşallah ☺ hepinizi kocaman öpüyorum ☺
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | |||||||
|
| |||||||
|
| ODUL | ||||||
| @fmad | ODUL | ||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| |||||||
|
| ODUL | ||||||
| M MaviFeslegen | |||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| |||||||
|
| ODUL 200IA | ||||||
|
| |||||||
|
| ODUL MUAF | ||||||
|
| |||||||
| A Aycaokurcan | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| |||||||
|
| ODUL 10DK D |
Sagol canim basla benim ipim kirildi oyuzden atlayamimiyorum.afiyet olsun canim sporun harikaben bi yarim saat lesli yapiyorum fazlasi yoruyor ama bu hafta ip atlamaya da baslayacagim yarindan itibaren
harika canım
bilmem mi verilemeyen kilonun altında hep kaçamaklar yatar.Ahahhaha ayyy ne doğru bildin ceydoşum
spora bak be bitirdin beni bu kadarı yakalamam mümkün olmaz herhalde.Hayırlı bayramlar kızlar:)
Cuma menü
5 fındık
1 kayısı
İftarda
1 tarhana çorbası
3 yk yeşil kırmızı biber kavurma (azıcık yağda domates)
Bir kare parça pide
Ve 1 dilim iftardan önce 2 dilim iftardan sonra baklava
5-10 tane kiraz
Evet bu kadar
Spor 2000 zıp 4000 puan
45 dk Leslie 315
Toplam 4315 ouan
Yawrukush
CEYDOS
@asena87
FitFiliz
ooo afiyet olsunKayisimiz 10 gune olgunlasicak ondan sonra direk agactan yiycem zaten.
Gun sayiyorum yaz meyvelerni biraz fazla sevuyorum.
su 1,5 ta az canım dahada artmalı.CUMARTESI MENUM
SAHUR
1.5 tereyaginda yumurta
Domates, salatalik, havuc
Pita ekmegi avuc ici kadar
2 kasik biberli domates
1 kk peynir
8 zeytin
IFTAR
1 kase tavuklu, domatesli, sehriyeli corba
Avuc ici kadar pita ekmegi
5 kofte
Salata
ARA
Filtre kahve
Pestil+ 3 ceviz
Cay
1 portakal
SU: 1.5 ltye tamamlayacagim.
SPOR: 300 ziplama (600)
40 dk cocuklarla, 30dk tek basima yuruyus (280 )
10dk cocuklarla dans (40)
TOPLAM : 920 puanCEYDOS
Insallah kaç saat oldu şimdiNiyet edince beyin mide göre kendini ayarlıyor. Zor ama insallh sonucu güzel olur.
teşekkkür ederiz canım. seninde bayramın kutlu olsun. az tatlılı bol kahkahalı geçsin.Eki Görüntüle 2639249
Yawrukush kaptanım ve 4.takim bayraminizi kutluyorum mutlu huzurlu bayramlar diliyorum
benimde ipim yokda sanki iple atlıyor gibi yapiyorum canim hayaliSagol canim basla benim ipim kirildi oyuzden atlayamimiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?