Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam canım sağol önerilern için. ben zaten sıkıntı yaptım tekrar alırsam verdiğim kiloları diye. korkuyorum açıkcası. daha fazla spor yapacağım ve yememe çok dikkat edeceğim tatlım. allahın izniyle almayacağım sonra bir defa daha yaparım almazsam verdiklerimi. zaten yaza 60 la giriyim bana yeter tatlım

hayir canim,listeyi kaPtan belirlemiyor,herkesin kendi listesi var veya,her seyden azar azar yiyerek verende var..dedigin gibi 2 hafta deniyelim,firsat buldukca gelir paylasim yaparsin
gunaydın sekerlerımmm mucuck mucuckk karcıcegımm nerdesın merakla toplam verılen kıloyu beklıyorum canım
günaydin
tebrikler canim,kilonu koruman dilegiyle,menünde güzel olmus,afiyet olsun
günaydınnnnnnnnnnnnn

günaydin

bugünkü menüm

sabah
1 dilik ekmek,kk peynir

ögle
200 gr yagsiz yogurt
1 dilim ekmek
salatalik

aksam
120 gr firinda salca soslu biftek
salata

spor 60 dk
2 litre su
2 kupa yesil cay

karcıcegımm cok cok tebrık ederım canım benımmm. 66 yı gormussun masallahh ınsallahh bu hafta cok cok dıkkat edersen hıcbırını gerı almıycaksın tatlımm mucuk

çok ayıp etmiş hiç yakıştıramadım kendisine bu mesajı tşk ederim biricik kaptanım sen harikasın

ben verdiğim 2 kiloyu mesajı yazan arkadaşa bu haftanın hediyesi olarak gönderiyorum

dun gercek hayattaki islerimin yogunlugundan sanal hayata cok bakamadim kizlar. bu yuzden takiminiza simdi ugrayabiliyorum.
ve bu mesajlarinizdan anladigim kadari ile takiminizin yas ortalamasi 13-20 gibi.
ben buradan duydugum herhangi birseyi uzulmeye deger bulmam bile. meyvenulun dunku mesaji gun icinde aklima geldi geldi guldum. gozumun onunde komik seneryolar canlandi. benim sizle alip veremedigim hic birsey olmaz. bir mesaji bukadar buyutebilen arkadaslarada sadece sasiriyorum.
herkese keyifli, saglikli bir yasam diliyorum...

hoşgeldinn..

ve günayddın kızlar

yada tünaydın:)

karçiçeği tebrik ederim kilonu korursun inş. canım.

böyle giderse bu hafta güzel bi derece alıcaz inşş..

selam kızlarr :)
bugün et gnümm

sabah tavuk
öğle tavuk
ara tavuk
akşam tavuk

4 fincan yeşilçay
2 lt su

kaçamak (ıspanak kavurması 2 çatal kadar ( )

karçiçeği sevndim 2 kilo vermene maşşallah çok iyi oldu canımm benimm
benim de bugün 4. gnüm yarın son inşallah

selam kızlarr :)
bugün et gnümm

sabah tavuk
öğle tavuk
ara tavuk
akşam tavuk

4 fincan yeşilçay
2 lt su

kaçamak (ıspanak kavurması 2 çatal kadar ( )

çok güzel canım devam et ben bu öğlen çok kötü oldum yemekhanede mercimek çorbası. et haşlama. pilav. salata ve tatlı vardı canım pilav ve tatlıyı almadım çorbanın yarısını tuzsuz ve yağsız yeşil salatanın tamamını haşlama etinde yağsız kısmından yumurta büyüklğü kadar kıskmını yedim ama öyle şişkinimki anlatamam sanki dünyayı yemiş gibi oldum akşam sadece yoğurt yiyeceğim galiba

oyy süpersin bence.. böyle devam edersen almassın o verdiğin kiloları hatta vermeye devam edersin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…