karciceğim tebrikler canım süper verdin bu hafta önemli olan bu kiloyu korumak unutma spor cok önemli bu düyetten sonra aldığın kaloriyi yakasın ki vücut dengelensin. pide proteine ağırlık vermek gerekiyor 1 hafta.. öğlenleri et ve sabahları ymurta yemeğe dikkat et canım..
hayir canim,listeyi kaPtan belirlemiyor,herkesin kendi listesi var veya,her seyden azar azar yiyerek verende var..dedigin gibi 2 hafta deniyelim,firsat buldukca gelir paylasim yaparsinYenilecekler listesi kaptan tarafından mı belirleniyor hergün bilgi verebilirim
İşte buluşmaya çalışırız bir deneyelim iki hafta olmassa çıkarırsınız dedim ya öğretmenim akşam internet mutlaka açarım tatilde gündüz de olur hayatım da hiç böyle bir motivasyon denemedim denemek isterim
günaydingunaydın sekerlerımmm mucuck mucuckk karcıcegımm nerdesın merakla toplam verılen kıloyu beklıyorum canım
tebrikler canim,kilonu koruman dilegiyle,menünde güzel olmus,afiyet olsungünaydın arkadaşlar bugün çok şükür diyetimi kazasız belasız bitirdim hiç kaçamaksız harfiyen uyguladım tabi zorlandığım zaman oldu ama verdiğim kiloların mutluğuyla hiç aldırış etmedim bu sabah tartıldığımda 66.400 idim yani 2 kilo 100 gram vermişim inanın kendime geldim desem yeridir şimdi bu verdiğim kiloyu korumaya çalışacağım menümüde yazayım yorumlarınızı bekleyim
sabah
2 bardak şekersiz çay. 1 dilim ekmek. ceviz büyüklüğünde peynir. 5 tane zeytin
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
yumurta büyüklüğünde haşlanmış et. çorba ve salata
ara
3 tane kayısı
akşam
salata yoğurt
3 lt su yeşil çay ve yorulana kadar sporrrrr
bu yazdıklarımı ancak yarım porsiyon yiyebilirim çünkü süper midem küçülmüş canlar
günaydınnnnnnnnnnnnn
karcıcegımm cok cok tebrık ederım canım benımmm. 66 yı gormussun masallahhınsallahh bu hafta cok cok dıkkat edersen hıcbırını gerı almıycaksın tatlımm mucuk
kızlar öncelikle mezun olana kadar hala bu takımın kaptanıyım ve kendi içimizde ne yasanırsa yasansın baska bir takımın 4. takıma bir söz söylemesine izin vermem..
konuyu sizinle paylasıyorum.arkadasın yazmıs olduğu mesaj ve benim cavabım.
2. takım öncelikle hepinize merhaba..
turapcım kimsenin yaptığı diyet kimseyi ilgilendirmez. alay edercesine dizilmiş bir cümlede 4. takımın diyet konusunu dile getirmek gibi bir durumun olduğunu sanmıyorum.verilir yada verilmez bu kişiseldir ister şok diyet yapar ister diyetisyen listesi uygular isterse adım atamayacak duruma gelene kadar spor yapar bunu yargılama hakkına ne sen ne de ben sahibiz ki bu baska bir takım için hiç yapılamaz.
her kez zayıflamak için burda alay edemezsin kimsenin bu konudaki uygulamasıyla sonucda bu iş için caba sarfediyor herkes önce emiğine saygısızlıkdır bu mesaj.herkes önce kendinden sonra takımından sorumludur diye düşünüyorum ve baska takımlarla asla alay etme hakkına sahip değildir.
akrep ablacım kusura bakma ama seninde uyarman gerekirdi bu mesaj 4. takımla alay edildiğini gösteriyor bi kaptan olarak senden uyarı mesajı görmek isterdim.
çok ayıp etmiş hiç yakıştıramadım kendisine bu mesajı tşk ederim biricik kaptanım sen harikasın
meyvemm bu yaptıgın ve takımımızla alay edenlere vermıs oldugun cevaplar ıcın cok cok tesekkur ederım kendı adıma. kımın ne dıyet yaptıgı hıckımsaeyı ılgılendırmez sonucta hepımız bır sekılde caba sarfedıyoruz dımı cok sagol canım bızım ıcın yaptıkların ıcın tesekkur ederızz
ben de bu mesaja üzülenler arasındayım ama meyveciğim çook güzel ve yerinde cevap vermiş. burada herkes emek veriyor ve kimse kimsenin emeği, çabası ile dalga geçmeli.
veeeeee kızlar 4. takımın adını çıkaracağız bu gidişle.. bu cuma bomba gibi sonuçlarla dönelim de nasıl kg verirmiş öğrensin diğer takımlar, hepsini geçelim lütfen...
ben verdiğim 2 kiloyu mesajı yazan arkadaşa bu haftanın hediyesi olarak gönderiyorum
Seve seve 4 gruba gireririm ama int eşimle bilgisayar kavgası yapıyoruz ben diyorum sen çok kalıyosun online okey oynuyo o bana diyo sen çok kalıyosun ben burun estetiğine bakıyorum kk da her gün en az 1- 2 saat ama işte paylaşım derken hergün haber veririm ölmessem ama daha ne yapmam gerekir bikmem insanın mottive olması gerekiyor sanırım en azından size söz verdiğimi düşünüp sözümde duruum ama bizim doğruluk esasımız neye göre ölçülüyo yani kk grubun birinciliğini insanların verdiği değerlere göre mi belirliyor Ben alırsanız varım ama paylaşım dediğiniz gibi size hergün akşam selam veririm
evet tünaydınn
vala saate yeni baktım canım yoksa gün 6buçukta aydındı bana:))
2gün kaldı canım hedefe ulaşıyomusun:?
ayy bende o saatte kalktımm
aaaa ayıp ediyorsun ulasmamı olucak dedim oldu
vuuu maşallah canım yaaaaa karneyi alcan demekk süpersinizz:)
cuma son halimin resminide eklerimm
selam kızlarr :)
bugün et gnümm
sabah tavuk
öğle tavuk
ara tavuk
akşam tavuk
4 fincan yeşilçay
2 lt su
kaçamak (ıspanak kavurması 2 çatal kadar( )
çok güzel canım devam et ben bu öğlen çok kötü oldum yemekhanede mercimek çorbası. et haşlama. pilav. salata ve tatlı vardı canım pilav ve tatlıyı almadım çorbanın yarısını tuzsuz ve yağsız yeşil salatanın tamamını haşlama etinde yağsız kısmından yumurta büyüklğü kadar kıskmını yedim ama öyle şişkinimki anlatamam sanki dünyayı yemiş gibi oldum akşam sadece yoğurt yiyeceğim galiba
oyy süpersin bence.. böyle devam edersen almassın o verdiğin kiloları hatta vermeye devam edersin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?