Orucken o kadarini bile zor iciyordum canim..
Kaptanim sizlerinde bayrami kutlu olsun, cok tesekkur ederiz.
Ben firsat bulamadim tum gun canim..
Canim karbonhidrat biraz fazla olmus..
Leslie cezasi geliyor malesef canim...
Tansucum karbonhidratli olmus o sebeple 10 dk dans cezasi geliyor..
Canim krep ve baklavaya kucuk bir ceza geliyor :)
Hayirli bayramlar canim, sporda olsa super olurmus :)
Oy oyy oyy bayram bayram olmus, lokum ve bademlerle :)
Canim spor yok, pisi ve seker var kucuk bir ceza geliyor tabloda :)
Geri verebilir misiniz ki Feyzos, yeni aldiysaniz calismiyorsa, kotu olmus..
Kadinbudu kofte, rus salatasi, cekirdekten oturu minik bir ceza var canim benim :)
Bol kacamakli olmus canim, leslie geliyor :)
Spor yapabildin mi canim?
Guzel birgun olmus kaptanim :)
Sporlar harika, pogcaya kucuk bir ceza geliyor canim :)
Canim Allah kolaylik versin..
İnşallah kaptanım2 gunde guzel olmus canim, nasilsin, bebisimiz nasil?
Sporlar cok guzel, borege kucuk bir ceza geliyor :)
Buna da sukur be gulum, bizden zor durumda olan insanlar var..
Menu cok bozulmus Feyzosum ama bayram biliyorum.Kacamak artik dun ile birlikte bitti , yeni bi sayfa actik bugun..
Allah zihin acikligi versin ,kolaylikla, verimli bir sekilde calis insallah canim..
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe B Beklenen2 200IA @Puuff CEYDOS ODUL fayfeyfiy ODUL 15 DK LESLIE @cokofesttt ODUL 15 DK LESLIE Yawrukush ODUL FitFiliz 200IA SPOR? @erciyes111 ODUL asena87 10DK DANS @1delimavi 250 IA @Tanssss 10DK A ODUL 10 DK DANS @Melegimkorusun 200IA 200IA @mifihafa ODUL 200IA 100IA @Kozmogirl17 @Aomine Daiki ODUL MUAF MUAF Milana firuze @Aycaokurcan SPOR? @melek ada 15DK LESLIE @matilda34 @fyzanur 200IA @deniz diyette ODUL SPOR? 200 IA @AppLesma @luges ODUL 10DK D 15DK LESLIE
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Yaaaa maşallah kuzumCuma 74.4
Bugun 74.6
Sanırım çok gec yedım ondan karnım şiş yattım belliydi artı çıkacağım ama panik yok cuma ya kadar umarım 73 u gorurum. Eger gorursem belkı 1 yıldır gormedıgım rakamı gorecegım. Bugun aralıklı oruca başlıyacagım. 12 ve 6 da yemek videolarda baya işe yarıyor diyorlar hem sağlıklıymış. Zaten sabah çok erken yemek yiyenlerden değilim. Kızlar Bayramımız mubarek olsun sız bana çok ıyı geldiniz. Hiç tanımayan kişilerin birbirine destek olup hiçbir karşılık beklemeden bunları yapması. Allah razı olsun. Bugun spora da başlıyacagım. 4 kılo çok farkettı giysiler de. 68 olsam ne kadar zayıf olacagım vee eşim hiç kılo muhabbeti yapmaz ama bence o da farkettı 4 kılo devede kulak ama benım için çok buyuk başarı. Sağolun
Harikasın beybiCuma 59.9
Bugun 59.8
Eksiler bizim olsun :)
Kuzum ödem o ödem+500dün yedim birde regl oldum onun şişliği de var bugün den itibaren az yiyorum eve gitseydik spor yapacagimda gidemiyoruz bi turlu
Ödem ve Cuma’ya gider inşallah kuzumgünaydın kızlar :)
25 mayıs kilo bildirimim ( hem regl hem iştah artışı sonucu yedim de yedim dün , bugün daha sakin uyandım . açlık hissim geçmiş bugün. dün ne yediysem doyamadım ben . )
cuma günü :55.6
bugün : 56.0
fark : +600
Yawrukush CEYDOS @erciyes111
CEYDOS profil fotoğrafına bayıldım
SakııııınGünaydın herkese
Kızlar moralim bozuk aslında, yani çok şükür tabi başka derdimiz yok tabi de inmiyor tartıdaki rakam aşırı demotive oluyorum. Umarım geçen haftaya benzemez bu haftam. Mens dönemindeyim o etkilidir diye düşünüyorum, o yüzden her gün bakıyorum bir umut gitmiştir ödemler diye ama yok
Böyle olunca yememek de daha zor, hani yemiyorum ama kilo veriyorum bari olayı olunca seviniyor insan. Şu direnç kırılsa daha mutlu olucam.
İnşallah bugün irademe yenilmem
Harika
Gelir inşallah kuzumCuma 67.2
Bugün 67.3
Cumaya hedefim 66.5 inşallah ☺
Cuma daha bile düşük gelir inşallahGeçen Cuma 62.9
Bugün 63
Cuma hedef 62.4
harikaaa
SüpersinBende sabah dünün bı etkisi oldu mu diye sabah tartilip bakmıştım bende yazayım ozaman
Cuma 82.9
Pazartesi 82.8
Fark - 100 gr
Cuma’ya güzel eksi gelecek deryoşumhemen kilo bildirimide yapayım. doluluk oranım full ama yinede tartıldım.
cuma : 63,5
bugün :63,7
fark : +0,2
Kuzum ağızdan da emilim oluyor sindirilen karbonhidratlarınKizlar bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Simdi canimiz cok baklava cekti, ama diyetteyiz. Tabiki en doğrusu hic yememek, ya da ölçülü yemek
Ama baklavayi çiğneyip tükürmek de bir yöntemmis. Dilin o tadi almasi icin.
ileri seviyesi hastalik oluyormus bulimia gibi
Peki derseniz ki, yiyecekler agizda da emilir mi?
Bunu bircok kaynaktan arastirdim. Agizda emilim olmuyor, sadece khlarin sindirimi oluyor. Yani kalori almis olmuyormuşuz.
Dip not:Bunu aliskanlik haline getirmek cok sakincaliymis. Yeme bozukluğuymus
vay be çok olmuş.+500dün yedim birde regl oldum onun şişliği de var bugün den itibaren az yiyorum eve gitseydik spor yapacagimda gidemiyoruz bi turlu
ceydoşum. o eksi gelecek biliyorum.Cuma’ya güzel eksi gelecek deryoşum
çok iyi valla bravoCuma 60.3
Bugün 59.9
(Dediğim gibi tartım anormallikle yapıyor ama en son 5 kere falan bu kiloda sabitledi )
Fark 0.4 müş
Şişlik iniyor
Her yerim şişmiş ya şimdi daha iti fark ettim
Cuma’ya bu kilolarda çıkarım ama dikkat edip inşallah daha da düşük çıkmayı Umut ediyorum
Keşke 58lerde çıksam
Tartım anormal tarttığı için sevinemiyorum bile tam
Yawrukush
CEYDOS
asena87
FitFiliz
Evet kucuk çocuklar gibiydim.bende eşimle pilates yapmıştım insanı çok motive ediyor. o dağıldı ben devam ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?