Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hiçte devede kulak değil. Emek emek veriyoruz resmen. Büyük başarı yaptığımız. Bende buraya gelmeden once 3 kilo verdim. Sanki 50 kilo olmuş gibi ikide bir zayıfladım ya ben diyorum. Eşim hani nerede diyor
Ya o 3 dört kiloyu da vermeseydik
Bende yıllarca kendi kendime yapmaya çalıştım.ama burası bana da çok iyi geldi ilk 4 gününde + ciksam da :) bu hafta iyi olacak insallah.
Zirvedeki yalnızlığı yaşarız insallah bu hafta sevgili eşim

Sonunda cezayı almışım:)

süreklilik haline getirmedim canım ben , bunu sürekli yapanlar hasta kişiler. onlar salata bile yeseler çıkartıyorlar . ben çok kalorili şeylerde ara ara yapıyorum . mesela 2 kare çikolata yedim ama kendimi hala tutamıyorsam 3.karede böyle yapıyorum gibi . karbonhidratlar ağızdan da emiliyor ama tamamen yutup aldığımız kaloriyle karşılaştırılamaz tabi .

vay be çok olmuş.
ceydoşum. o eksi gelecek biliyorum.
çok iyi valla bravo
Ay acaba zıplamak işe mi yaradı
Bilemedim
Menüm kötüydü çünkü baya

Ama yani şişliğimin azalmasını da hissediyorum regl şişliği gidiyor muhtemelen
Ay keşke 52-54 olsam

İnşallah bu hafta birinci oluruz

1 yt pilav çok olmuş buna 50 squat yada jumping cezası geldi.
böreğin 1 dilimine ceza geliyordu spor puanlarından yırttın.
sen birde toplamları gör daha da uçuk.
Tamam kaptanım Bugün halledeceğim ceza mı. Bu arada cezalar spor puanına eklenebiliyormu
Şükür iyiyiz kaptanım. Bayram için kayınvalideme geldik o yüzden biraz düzenimiz bozuldu
Ver tatlım sen de ceza ver Onlar benim için iyi canım
Canım puanlarınıda hesapla menün güzel ama çikolata için 50 zıplama vereyim.

İnşallah bir düzen oturtacağım canım şuan kayınvalidemlerdeyiz.. eve bir geçeyim

Cuma
Iftar
Ödül yaptım tahinli börek 3 dilim
Salata

Sahur
Yapmadım
Su 2 litre

Spor
100 bisiklet çevirme

Cumartesi
Iftar
Tavuk izgara
Salata
Şehriye çorba 1 hurma
2 kare çikolata

Su
2 litre
Spor
Yapmadım

Pazar
Menemen
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin salatalık domates
Akşam
2 dilim börek
K.fasulkye salata

Spor
Lesie3 mil

Şu 2 lt

Ay ne çok şey yemişim
Gelsin cezalar
Yawrukush CEYDOS mifihafa

yavas yavas yemek en doğrusu. Uzun çiğnemek. Katılıyorum. Ben de öyle sanıyordum.
Ağızdan emilmiyormus bitanem, varsa kaynak link gönder :) ben sabahtan beri epey yazdim aradim o yüzden diyorum.
Ağızda sindirim oluyormuş. Ama emilim ince bagirsaktaymis.
Sindirim ile emilimi karisitiriyoruz.

Simdi seninle yarismak istemem ama okuduklarimin yalancisiyim :) :)

Ben de bunu düşündüm canim. Bunu yapabilecek olmak bile insani yasak psikojinisinden kurtariyor ve irademe daha kolay hakim olabilirim
Emilim ile sindirimi karıştırıyoruz.
Akademik makalelerden de baktim canimm, karbonhidaratlarin sindirimi ağızda başlıyor, ince bağırsakta hem sindirim hem emilim oluyor.
Ağızda emilim diye birşey yok diyollllaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…