- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Hiçte devede kulak değil. Emek emek veriyoruz resmen. Büyük başarı yaptığımız. Bende buraya gelmeden once 3 kilo verdim. Sanki 50 kilo olmuş gibi ikide bir zayıfladım ya ben diyorum. Eşim hani nerede diyorCuma 74.4
Bugun 74.6
Sanırım çok gec yedım ondan karnım şiş yattım belliydi artı çıkacağım ama panik yok cuma ya kadar umarım 73 u gorurum. Eger gorursem belkı 1 yıldır gormedıgım rakamı gorecegım. Bugun aralıklı oruca başlıyacagım. 12 ve 6 da yemek videolarda baya işe yarıyor diyorlar hem sağlıklıymış. Zaten sabah çok erken yemek yiyenlerden değilim. Kızlar Bayramımız mubarek olsun sız bana çok ıyı geldiniz. Hiç tanımayan kişilerin birbirine destek olup hiçbir karşılık beklemeden bunları yapması. Allah razı olsun. Bugun spora da başlıyacagım. 4 kılo çok farkettı giysiler de. 68 olsam ne kadar zayıf olacagım vee eşim hiç kılo muhabbeti yapmaz ama bence o da farkettı 4 kılo devede kulak ama benım için çok buyuk başarı. Sağolun
Sonunda cezayı almışım:)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe B Beklenen2 200IA Puuff CEYDOS ODUL fayfeyfiy ODUL 15 DK LESLIE @cokofesttt ODUL 15 DK LESLIE Yawrukush ODUL @Derya_the_queen 200IA SPOR? @erciyes111 ODUL asena87 10DK DANS M MaviFeslegen 250 IA @Tanssss 10DK A ODUL 10 DK DANS @Melegimkorusun 200IA 200IA mifihafa ODUL 200IA 100IA @Kozmogirl17 Aomine Daiki ODUL MUAF MUAF @Milana firuze A Aycaokurcan SPOR? @melek ada 15DK LESLIE @matilda34 fyzanur 200IA deniz diyette ODUL SPOR? 200 IA AppLesma @luges ODUL 10DK D 15DK LESLIE
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Akraba ziyaretleri bitse yapacağım da inşallah çabuk biterKuzum ödem o ödem
Yeşil çay falan içmeye çalış
İnşallah gider
Bir de müsaitse boşluk buldukça zıplayabilirsin
Cok ne kelime tam bir felaketvay be çok olmuş.
ceydoşum. o eksi gelecek biliyorum.
çok iyi valla bravo
Yasayan bilir. Ben de ayniyim seninle.
Kurabiye ve baklava icin çiğnedim attim yazmissin. Valla cok mantıklı. Sabahtir bunu arastirdim, canimiz yasak birsey isteyince yapilabilir. Bana birsey öğrettin tesekkur ederim dostum
O zararli seyi vucuduma almaktansa tadini alip atmak daha mantikli.
süreklilik haline getirmedim canım ben , bunu sürekli yapanlar hasta kişiler. onlar salata bile yeseler çıkartıyorlar . ben çok kalorili şeylerde ara ara yapıyorum . mesela 2 kare çikolata yedim ama kendimi hala tutamıyorsam 3.karede böyle yapıyorum gibi . karbonhidratlar ağızdan da emiliyor ama tamamen yutup aldığımız kaloriyle karşılaştırılamaz tabi .Kizlar bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Simdi canimiz cok baklava cekti, ama diyetteyiz. Tabiki en doğrusu hic yememek, ya da ölçülü yemek
Ama baklavayi çiğneyip tükürmek de bir yöntemmis. Dilin o tadi almasi icin.
ileri seviyesi hastalik oluyormus bulimia gibi
Peki derseniz ki, yiyecekler agizda da emilir mi?
Bunu bircok kaynaktan arastirdim. Agizda emilim olmuyor, sadece khlarin sindirimi oluyor. Yani kalori almis olmuyormuşuz.
Dip not:Bunu aliskanlik haline getirmek cok sakincaliymis. Yeme bozukluğuymus
Ay acaba zıplamak işe mi yaradıvay be çok olmuş.
çok iyi valla bravo
Kız korona korona nereye gidiyoeauuyynAkraba ziyaretleri bitse yapacağım da inşallah çabuk biter
Kuzum bak bugün bir de pazartesiCuma günü 86.700
Bugün 86.500
-200
Çok şükür biraz eksilecem herhalde .
Çok amin
CEYDOS Yawrukush A Aycaokurcan
Gelecek tabiiivay be çok olmuş.
çok iyi valla bravo
İnşallah bu hafta birinci oluruzHiçte devede kulak değil. Emek emek veriyoruz resmen. Büyük başarı yaptığımız. Bende buraya gelmeden once 3 kilo verdim. Sanki 50 kilo olmuş gibi ikide bir zayıfladım ya ben diyorum. Eşim hani nerede diyor
Ya o 3 dört kiloyu da vermeseydik
Bende yıllarca kendi kendime yapmaya çalıştım.ama burası bana da çok iyi geldi ilk 4 gününde + ciksam da :) bu hafta iyi olacak insallah.
Zirvedeki yalnızlığı yaşarız insallah bu hafta sevgili eşim
zıplamak harika bişey devamAy acaba zıplamak işe mi yaradı
Bilemedim
Menüm kötüydü çünkü baya
Ama yani şişliğimin azalmasını da hissediyorum regl şişliği gidiyor muhtemelen
Ay keşke 52-54 olsam
Tamam kaptanım Bugün halledeceğim ceza mı. Bu arada cezalar spor puanına eklenebiliyormu1 yt pilav çok olmuş buna 50 squat yada jumping cezası geldi.
böreğin 1 dilimine ceza geliyordu spor puanlarından yırttın.
sen birde toplamları gör daha da uçuk.
Şükür iyiyiz kaptanım. Bayram için kayınvalideme geldik o yüzden biraz düzenimiz bozuldu2 gunde guzel olmus canim, nasilsin, bebisimiz nasil?
Sporlar cok guzel, borege kucuk bir ceza geliyor :)
Buna da sukur be gulum, bizden zor durumda olan insanlar var..
Menu cok bozulmus Feyzosum ama bayram biliyorum.Kacamak artik dun ile birlikte bitti , yeni bi sayfa actik bugun..
Allah zihin acikligi versin ,kolaylikla, verimli bir sekilde calis insallah canim..
Ver tatlım sen de ceza ver Onlar benim için iyi canımBen menünü beğendim canım tabi bulgur pilavı 1 yemek kaşığı ise☺CEYDOS ceza verdiği için başka ceza vermiycem
Tamam Kaptanım cezamı yaparım . Ama low carb da kalori hesabı yapılmadığı için krep, kek, pizza, gibi şeylere yasak yok yeterki onlarda low carb usulü olsun . Krebi yumurta, yoğurt, Hindistan cevizi ünü ve keten tohumu ünü ile yaptım, her seferinde böyle uzun yazmak zor geldiği için low carb Krep yazmıştım. Bilgi vermek istedim
Canım puanlarınıda hesapla12:30 dun mangal yaptik 3 parca kucuk et salata 2 kasik pilav 1 yufka yedim.
15:00 da gorumcelerim gelmisti cay kahve.
Ikramliklarim vardi bende 1 dilim katmer 1 kurabiye 1 cikolata yedim cezama hazirim.
Arada da: cilek yedim.
Spor gece yaptim: 100 suguat, 100 mekik cekip yuzuncide kalip hundret egzersizi yaptim, 5 dk plank 2.5-2.5 seklinde.
100 hamle.
@lugesYawrukush CEYDOS
Cok guzel canim menun aksam tahin recel var ama guzel menu bence
Evet canim biraz fazla kacmis gibi gecmis olsun vucut alisinca dikkat etmeye az bozunca diyeti dokunuyor evet
Pisi fazla olmus canim ama bayram gunu kacamak serbestti sanirim
Evet sporlarla kapatmis gibi ama bence arti gelirsin bugun bu beslenmeye canim
Oyyy oyyy oyyy bu nasil bi menu cok cokk kacamakli olmus
Canim ilk menun az olmus ikinci menunu begendim sen emziriyorsun daha fuzenli beslenmen lazim
yavas yavas yemek en doğrusu. Uzun çiğnemek. Katılıyorum. Ben de öyle sanıyordum.Kuzum ağızdan da emilim oluyor sindirilen karbonhidratların
Ama asıl emilim yeri ince bağırsaklar
Kan şekeri düşünce mesela hemen küp şeker atar şeker hastaları ağzına
Ağızdan da emiliyor çünkü(tabi küp şeker hızlı emiliyor)
Ben şunu fark ettim
Mesela bıraksan 10 dilim yerim
Ama 1 dilimi küçük küçük ısırarak ve uzunca çiğneyerek yiyorum
10 tane yiyeceğim saatte 1 tane yiyorum ve çok ile yarıyor
Tavsiye ederim
Ben de bunu düşündüm canim. Bunu yapabilecek olmak bile insani yasak psikojinisinden kurtariyor ve irademe daha kolay hakim olabilirimsüreklilik haline getirmedim canım ben , bunu sürekli yapanlar hasta kişiler. onlar salata bile yeseler çıkartıyorlar . ben çok kalorili şeylerde ara ara yapıyorum . mesela 2 kare çikolata yedim ama kendimi hala tutamıyorsam 3.karede böyle yapıyorum gibi . karbonhidratlar ağızdan da emiliyor ama tamamen yutup aldığımız kaloriyle karşılaştırılamaz tabi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?