selam kızlar nasılsınız bakalım...
karçiçeği tebrikler canım çok güzel vermişsin maşallahaman dikkat ette geri alma bu hafta birinci olcaz bu gidişle
gizemcim demek bugün tavuk yicen bol bol afiyet olsun canım o kadar kaçamaktan bişi olmaz yaw korkma canım
prensescim selam nasılsın canım
bu arada aramıza yeni bir arkadaş gelmiş hoşgelmiş :93:
:78:
nasılsın cnm nasıl gidioo bu hafta
annacım bana slm vermek yok mu
Bugünkü menüm:kızlar...
Sabah:1 bardak portakal-limon suyu, 5-6 çilek
Kahvaltı:1 dilim t.b ekmek, peynir, domates salatalık, 2 zeytin
Ara:1 kase çilek
Öğle:pırasa yemeği, yeşil mercimekli salata, yoğurt, 1 ceviz
Akşam:Fırında balık, peynirli salata
Ara:1 elma
3 lt su, yeşilçay, 2 saat yürüyüş, yarım saat çeşitli egzersiz
200 gr artıdayım ama gitcek hepsi bugün inş
afiyet olsun canim,
yesil mercimek salatasini nasil yapiyosun,güzel oluyomu evde bi kavonoz yesil mercimek var ama ne ypacam bilemiyorum haha
teşekkürler canım
ay açıkçası bende bilmiyorum şöyle oldu annem benim için (çok proteinli olduğunu duymuş ) yemeğini yapıcaktı haşladı mercimekleri bende haşlamışken alıp salatanın içine kattım 5 kaşık kadar çok da güzel oldu valla kesinlikle tavsiye ederim cnaım
haşla ve soğuduktan sonra salatanın içine kat patates salatası gibi aynı tek farkı içinde emrcimek var
anladim canim tesekür ederim,kusandan sonra denerim
rica ederim cnaım tamam kolay gelsin sana bu arada kuşhanda inş verirsin canım
Sayın arkadaşlarım geldim önce sizin sayfaya paylaşım herhalde zor olacak ben zaten iradesizim ve
ortak yenilecekler listesi zaten olamaz değil mi çünkü herkesin bünyesi farklı ben çök özür diliyorum hani bugün gün içinde de fazla kaçırdım.Nasıl anlıycaz kiilo verdiğimizi bizi tartan o cetvel neye göre işliyo bilgi mi girilecek ben sizin takıma kalabalık olmaktan açıkçası çekiniyorum dedimya tamamen irade sıfır çikolata gördümmü dayanamayan hani liste falan olsa hep beraber yedik ,yiyoruz falan derim nolur beni bağışlayın ama ben sizi geriden takip ederim eğer takım olarak ortak hareket edebilsek daha iyi madem herkes sabahtan burda bir sonraki günün menüsü belirlenir aşağı yukarı bütün diyet yemek içecekleri aynı işte beraber haraket ederiz bir gün önceden alınacakları hazırlarız ve kaçamak ve sürpriz yiyecekler olmaz diğer türlü kafa karışır gibi...
Belki hiçbir konu hakkımda bilgim de yok ama beni bağışlayın hani takım hep aynı yer aynı içer mesela ton balıklı salata atıyorum öğlen bileyim ki arkadaşlarım da şu an ton balıklı salata yiyor vb. işte bana nolur kızmayın ama eğer aynı yemeyeceksek ben sizleri uzaktan takip edeyim....
sevgilerimle
Allah hepimize güzel günler göstersin
suan vermis durumdayim canim,ins devam eder diyorum
ben oglumu almaya gidiyorum kizlar,aksamada sporum var spordan sonra gelirim,takim cok sessiz azcik harelketlilik geitrin takima bu ne ya
hypatiayi bi kac kere gördüm asagida ama yazmadi yogun heralde..
Sayın arkadaşlarım geldim önce sizin sayfaya paylaşım herhalde zor olacak ben zaten iradesizim ve
ortak yenilecekler listesi zaten olamaz değil mi çünkü herkesin bünyesi farklı ben çök özür diliyorum hani bugün gün içinde de fazla kaçırdım.Nasıl anlıycaz kiilo verdiğimizi bizi tartan o cetvel neye göre işliyo bilgi mi girilecek ben sizin takıma kalabalık olmaktan açıkçası çekiniyorum dedimya tamamen irade sıfır çikolata gördümmü dayanamayan hani liste falan olsa hep beraber yedik ,yiyoruz falan derim nolur beni bağışlayın ama ben sizi geriden takip ederim eğer takım olarak ortak hareket edebilsek daha iyi madem herkes sabahtan burda bir sonraki günün menüsü belirlenir aşağı yukarı bütün diyet yemek içecekleri aynı işte beraber haraket ederiz bir gün önceden alınacakları hazırlarız ve kaçamak ve sürpriz yiyecekler olmaz diğer türlü kafa karışır gibi...
Belki hiçbir konu hakkımda bilgim de yok ama beni bağışlayın hani takım hep aynı yer aynı içer mesela ton balıklı salata atıyorum öğlen bileyim ki arkadaşlarım da şu an ton balıklı salata yiyor vb. işte bana nolur kızmayın ama eğer aynı yemeyeceksek ben sizleri uzaktan takip edeyim....
sevgilerimle
Allah hepimize güzel günler göstersin
kızlar bu alet işe yararmı A101 e geliomuş yarın 39tl ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?