Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm 892 kalori (az geldi )
Su: 1.5 lt
Spor: yok ( vakit bulamıyorum ki ev koşturmacası , akşam da ofis işleri mesaisi )

Erken uyandim ama asiri yogun bir is vardi detoksumu istedigim gibi yapamadim.bakalim sonuc verecek mi sut sisirir genelde ama.

15.30: 1 dilim kepek ekmek,3 kk peynir,1 kasik yogurt,1 haslanmis yumurta...

Sonrasinda 1 lt süt-yesil cay detoksu

Gun icinde:2.5 lt su,8 kupa cay,1 Turk kahvesi

Egzersiz:
5000 adim 250 puan
180 merdiven 54 puan
50 jj 150 puan.
Toplam 454
B Beklenen2 canim zip zip ne idi cezayi yapmadim bilmedigim icin ama yarin yapacagim anlatirsan
Yawrukush bugun ve yarin da yogunlugum olacak canim bilgine...

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta bol yeşillik
Öğle
1 kase salata
Akşam
5 yk yoğurt 2 salata ile cacık 1 çatal makarna

Ara
3 yeni dünya 2 bardak çay 1 bardak yeşil çay
Su 3lt
Spor
200 bisiklet 600 puan
45 dk leslie 315 puan
50 mekik 150 puan
Toplam 1015 ve başım çok ağrıyor ve halsizim anca 1 gün dayanabildim yarın yapamayacağım
CEYDOS Yawrukush asena87

Canim hiç yemek yememissin gerçi 1 lt süt varmış menün güzel olmuş canım inşallah yarın eksiyi görürüz. Zıp da bildiğin zıplama iste ıpsiz ip atlama gibi bisey

Bakarsa kayınvalidem bakacak.. başkada kimse yok.. olmazsa süt iznim bitmeden ücretsiz izne ayrılacağım.. süt iznim bittiğinde ayrılacağım zatende sadece 9 ay erken olur

Canim hiç yemek yememissin gerçi 1 lt süt varmış menün güzel olmuş canım inşallah yarın eksiyi görürüz. Zıp da bildiğin zıplama iste ıpsiz ip atlama gibi bisey
Guya detoksun amaci oydu.yesilcayli sut icmek tum gun.
Bu hafta zor gorunuyor ya benim.her gun daha arti gordum umarim yarin duzelir biraz olsun.

teşekkür ediyoruz sen ve senin gibi fedakar arkadaşlarımıza .
Ilk defa olmaaazzz sekersiz icmen lazim demeeyen biri
Çikolatayı bıraktım ben ya 1 küp şekerim de olsun dimi
kız diyetisyen değilim ne diyeyim çok ihtiyaç dahilindeyse ufacık olur.
harika olmuş canım neden spor puanlarını hesaplamıyorsun?
yarın o 55 listeye yazılacak.
çok güzel olmuş canım bugün aferini aldın benden.
İyi akşamlar kızlar bugünki menüm 892 kalori (az geldi )
Su: 1.5 lt
Spor: yok ( vakit bulamıyorum ki ev koşturmacası , akşam da ofis işleri mesaisi )

Eki Görüntüle 2641126
canım en yüksek değerinin karbonhidrat olduğunun farkında mısın bilmiyorum ama azaltman şart.
olsun detoksun faydasını göreceksin bence.
ilk gün hep zordur belki yarın daha iyi olur devam edersin.
Bakarsa kayınvalidem bakacak.. başkada kimse yok.. olmazsa süt iznim bitmeden ücretsiz izne ayrılacağım.. süt iznim bittiğinde ayrılacağım zatende sadece 9 ay erken olur
neyse en azından emin ellerde olacak canım.

İlk işe başlayış çok zor oluyor gerçekten allah kolaylık versin canım. Ben ücretsiz izne ayrılmıştım tekrar işe başladığımda oğlum 2,5 yaşındaydı o bile o kadar zor gelmişti ki. Ama onlar için çalıştığımızı düşünüp moralimizi bozmayacağız hersey onlar için . 23 Haziran’a da var daha belli olmaz o zamana kadar ne olacağı sen iyi düşün iyi olsun

Güzel gün olmuş canım yarın eksi gelir artık bas ağrın için de geçmiş olsun

İyi geceler kızlar
Annemlerde olduğum için yemek saatlerini ve yemekleri ayarlamak zor oluyor

Sabah 9.00: kavun, peynir, domates, salatalık

16.00: bir kase mantı, salata( kayserili ve malatyalı gelinlerimiz yaptı yemesem ayıp olacaktı)

20.00: bir parça tavuk, cacık

Ara: kavun, karpuz

Su:1,5 litre
Spor: 10.000 adım, 200 jj
Toplam= 1100
Birgaripanne
CEYDOS Yawrukush yarın kilo bildirimi yapamayacam maalesef annemlerin tartısı bozuk. Eve gidince yaparım.

Kızlar ben de menümü yazıp gideceğim geçmişe yarın bakarım çok kötü başım ağrıyor bugün 3 kere ağrı kesici aldım fayda etmedi

12:00
Biraz lor peyniri, low carb ekmekcik, tereyağında mantar sote biraz, domates, salatalık

16:00
8-10 fındık
2 kare %85 kakaolu bitter çikolata

20:30
Kıymalı kabak, yoğurt

Su: 2,5 lt
Spor: maalesef yok. Ağrıdan birsey yapamadım
Yawrukush CEYDOS asena87 Aomine Daiki

selam kizlar hayırlı aksamlar

sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
bol bol yesillik
2 yemek kaşığı tahin 1 cay kasigi pekmez

öğlen
1 kase corba
bol salata
1 haşlanmış yumurta

akşam
1 porsiyon ızgara tavuk
salata
1 dilim kepek ekmegi

su 3,5 litre
spor 30 dk leslie 210 P

dun yedigim bir kase tahinden sonra cok sukur bol bol sütüm geldi suyumuda en az 3 litre icmeye özen göstereceğim yarin tarti gunu bu haftadan cok ümitli degilim ama hayirlisi bakalim

Inanki onemli olan bebeginin sutu aylar gectikce zayiflarsin zaten kilolari bir anda almadikki bir anda verelim acele etme yavas verilen kilo daha faydali ahh ara sira kacamaklarim olmasa kilo kilo veririm ama ben acele etmek istemiyorum ayda 2 3 kilo versem yeter vucuda hissettirmeyeceksin kendi kendine eriyeceksin korumaya gecmemek lazim

Iyigeceler
Iki gundur cok basim agriyor ilacla bikac saat iyi gidiyor sonra yine basliyor
Pazartesi insaat basliyor evin icinde baya bi surucek ben cocuklarla kayinvalideme gecicem aksamdan aksama inip temizlik yapmayi planliyorum benim diyet yine tepetaklak gelicek ama dikkat edicem tabi

Bu arada yarin ki tarti beni cok motive edicek.

Gelelim persembe persembe ne yedigime

Sabah 11.00
1 dilim eksimaya ekmek
1 yumurta
2 3 catal kaşar
Sekersiz cay

Ara yok

Oglen 15.30
1 tbk etli nohut
2 ince dilim eksimaya ekmek

Ara yok
Aksam yok
Ara 21.30

3 4 dilim karpuz

Su 1.5 lt
Spor temizlik yaptim ama sayilmiyor

Harika menu canim gelsin yarin eksiler

Canım eşim harikasın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…