Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin kaptanım

asena87 ooo kaptanım eş olmuşuz

Cuma

Sahur

2 yumurtadan salçalı omlet
Peynir zeytin kuzu kulağı otu
2 ince dilim ekmek

İftar
Tarhana çorbası
Tavuklu fasulye yemeği
Kuzu kulağı
Yarım lavaş(baya inceydi otu sardım)

Maalesef ki sonra
3 küçük turta
Bir dilim baklava
Bayram şekeri
3 adet sarma
Bir kare bitter
Bir hobby
(Allah beni ıslah etsin)
Karpuz
Türk kahvesi

Ödül değil +8352826 kilo almak için çabalamışım

Spor olarak da sadece cezamı yapabildim
200 zıp

Yawrukush
CEYDOS
asena87

Sahurda da annemin canı kötü şeyler çekti ama iftarla toparlayacağım inşallah

Canım benim sende enerjin ve kararliliginla bana sorumlu hissettirdin ve ikincilikle en çok senin payın var asıl ben sana teşekkür ederim

Yeni eşim matilda34 selam canım. Bu hafta ben sabit geldim inanıyorum ki önümüzdeki hafta güzel bir eksi gelecek ben ödül yapmıyorum. Bu hafta güzel sonuçlar alalım inş
Selam canım eminimki güzel bir sonuç alicaz bu hafta sen enerjini yüksek tut bu hafta kararlılıkla en iyisini yapmaya çalışalım hergun menunu yaz beni etiketle olur mu canım ben bu hafta memlekete gidiyorum ama senin için kendimi tutucam

Günaydın kızlar dün 8 de uyumuşum yine yorgunluktan
Menümü yazayım öğlen gibi dönerim
Toplam 915 kalori
Su:1.5 lt
Spor: ev işleri çocuk koşturması ( 1 dksı 3 puanmış ben hiç oturmadım ki ) ortalama 300 puan diyorum çünkü geçen günlere oranla ekstra işlerim de vardı

Canım geçen dışarı çıkarken 2013 yılında.aldigim 40 beden pantolonu giydim ne kadar mutlu oldum anlatamam o beni daha da hırslandı .
Sakin pes etme az ver ama burayı bırakma
Bende 2014 teki pantolonumu giyene kadar zayiflamak istiyorum ama pantolonu normalde giymiyorum artik sadece hedefim oldugu icin
Afiyet olsun canım bugün cuma yorum yok
Saol kaptanim diger gruplar bayrama yenik dusmus
kabul edilmistir. 2 öğün beslenme fikri onaylandı
Belki bende kacamaklardan kurtulurum boylece
MasAllah subhanallah

Bu hafta da motiveyim. Güzel eksiler göreceğiz inş. Bu arada ben de Aydınlıyım. Memleket havası ne iyi gelir insana. Ege de bol bol yesillik ye ne güzel miss

Birgaripanne
M MaviFeslegen kizllllarrrr selam naber nasilsiniz bakalim kahvaltilar edildi miii. Neler yediniz kahvaltida
Sabah 7.30 da uyandirdi oğlum beni. Limonlu su içtim 2 bardak
E bende madem yarış basladi durur muyum, 30 dakika Leslie +15 dakika evi toparlama yaptim hemen
Simdi yeşilçay içtim dinleniyorum.
Kocam uyuyor, kahvalti hazirlarim birazdan. Yediklerimi yazarim

Kızlar günaydın nasılsınız? hepimiz için güzel bir hafta sonu olsun inşallah ☺ dün benim kız hiç durmadı, girip çıkmak zorunda kaldım, yazamadım menümu. gece de kaç kere uyandığımı emzirdigimi hatırlamıyorum.
Cuma menü (bol kacamakli oldu)
Sabah (uzun zamandır böyle kahvaltı yapmamıştım)

2 yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir tk sürülen çikolata, iki dilim ekmek

Ara
Iki tane yeni dünya

Öğlen
Bir bardak sütlü kahve, biraz gofret ve birazcık fazla yulafli buskuvi

Akşam
Iki tane karnıyarık(patlıcanları fırında kozledim), salata, bir bardak ayran

Su 2.25 litre

CEYDOS Yawrukush asena87 Milana firuze

İyidir canim, ben de kahvalti hazırlayacağım da üşendim kanepede yayılıyorum.
Benim oğlan da bazen sık sık uyanıyor. Gün içinde bize basit gelen birsey, onlara sasirtici gelip gecesini etkileyebiliyor.
Size de güzel haftasonlari canim hemserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…