Saol canım inş Cuma da güzel bir eksi gelir
Harikasin canim.
Nazilli’de çok güzel büyük baya hersey var hiç ilçe gibi değil. Hatta Nazilli’ler hiç Aydınlıyım demez direk Nazilli derlerAydın'da çalışmıştım (hatta ilk çalıştığım yer diyebilirim aslında) Nazilli'deydim. Aşırı sıcak bir şehir ☺☺ ama çok güzeldi turunç ağaçları yol kenarlarında, mis gibi
Bir de ben kokoreçe orda alıştımoncesinde yemezdim hiç. O yüzden cok özel bir yer
Tariflerden anlamıştım yurt dışı olduğunu canım, hangi şehirdesin peki?
Valla anlamadım sanırım beyaz çaydanÇok sevindim canım beyaz çay baya etki etmiş ozaman.bu hafta güzel bir eksi gelcek senden darısı başıma
EVet malesefYaa çokta uzaktaymissin canım benim ailemde Aydın merkezde
Canım benim kapım her zaman açık çıkın çıkın gelinBende 6.30 da kalktim kecilerle ilgilen kahvalti hazirla balkonu yika evi supur bulasiklar makineye buyuk olanlar elde camasir ser isim anca bitti
Spor yapacak vakit bulamadim daha bahce supurulecek camasirlar katlanacak aynalar silinecek is cok firsatim olursa yapicam bende tarcinli kahve icmeyi planliyorum dun aksamki yaptigim cok hafif ve lezzetli olmustu
Bende istiyorum ama kahve deil kumsal deniz gunes
Canım bence guzel ama kaptanlar bulgur pilavına kızıyor bende o yuzden bıraktım sana bir sey demezlerse bende koyayım diyetime.Dünkü menüm
Sabah menemen bi dilim ekmek 8 zeytin bir dilim peynir bol limonlu maydonoz
Ara bir Türk kahvesi 8 badem 1 ceviz iki kare bitter
Akşam bi tabak tavuklu mantar 3 kalık bulgur pilavı salata iki kaşık yoğurt
3 litre su
Spor yok
@YawrukushCEYDOS asena87 A Aycaokurcan
iki dilim ekmeğe izin veriyorum canım. 1 dilim sabah yemiş, akşam yemeğinde sadece 3 kaşık bulgur yemiş o yüzden sesim çıkmadı + bu menü cuma menüsü o günü yorumsuz bırakıyorum.Canım bence guzel ama kaptanlar bulgur pilavına kızıyor bende o yuzden bıraktım sana bir sey demezlerse bende koyayım diyetime.
Eki Görüntüle 2641939
bnnu Canim merhaba.
Seni haftalik es yarismasina dahil etmemisim yeni farkettim,simdi duzelttim,eşinKozmogirl17
Dun gece paylasmistim detaylari oradan okursun
Birgaripanne
M MaviFeslegen kizllllarrrr selam naber nasilsiniz bakalimkahvaltilar edildi miii. Neler yediniz kahvaltida
Sabah 7.30 da uyandirdi oğlum beni. Limonlu su içtim 2 bardak
E bende madem yarış basladi durur muyum, 30 dakika Leslie +15 dakika evi toparlama yaptim hemen
Simdi yeşilçay içtim dinleniyorum.
Kocam uyuyor, kahvalti hazirlarim birazdan. Yediklerimi yazarim
canım 3 kaşık pilav bir dilim ekmeğe eşdeğer genelde akşamları ekmek yemiyorum düne özeldiCanım bence guzel ama kaptanlar bulgur pilavına kızıyor bende o yuzden bıraktım sana bir sey demezlerse bende koyayım diyetime.
Zaten yerken bile seni düşünüyorumiki dilim ekmeğe izin veriyorum canım. 1 dilim sabah yemiş, akşam yemeğinde sadece 3 kaşık bulgur yemiş o yüzden sesim çıkmadı + bu menü cuma menüsü o günü yorumsuz bırakıyorum.
Canim cekti o yuzden ama yapamadim onun yerine biraz uyudumTarçınlı kahveyi bende denedim sanki daha fazla tokluk verdi bana akşam saatlerinde tercih ediyorum o yüzden
Mesleginiz ne acaba yurtdiisina atama yapiliyor muSaol canım inş Cuma da güzel bir eksi gelir
Nazilli’de çok güzel büyük baya hersey var hiç ilçe gibi değil. Hatta Nazilli’ler hiç Aydınlıyım demez direk Nazilli derlerben hiç Aydın’da kokoreç yemedim . İlk İzmir Bornova’da yemiştim valiliğin oradaydı sanırım enfess.
Nürnberg deyim
Valla anlamadım sanırım beyaz çaydanCuma’ya güzel eksi olur inş olmasa bile bu sonuç benim keyfimi yerine getirdi Cuma çok canım sıkılmıştı çünkü o kadar dikkat edip sonuç alamamak çok sinir bozucu
EVet malesefilk izmire atanmıştım ben çok mutlu olmuştum Aydın’a yakın diye. Şimdi hiç aklımda olmayan yerlere geldim Eşimin işi nedeniyle önce İstanbul sonra Almanya.
Ahhh ahhh nerdeCanım benim kapım her zaman açık çıkın çıkın gelin
Ben hemşireyim . Maalesef ben istifa edip geldim 9 yıl devlette çalıştıktan sonra. suan çalışmıyorumMesleginiz ne acaba yurtdiisina atama yapiliyor mu
Bu arada beyaz cayi bende arastirayim
Anladim canim sende atandin sandimBen hemşireyim . Maalesef ben istifa edip geldim 9 yıl devlette çalıştıktan sonra. suan çalışmıyorum
Gecmis olsun canim, bel ağrısı cok zordur, arkadasimdan biliyorum.Bugün çok geç uyandim ben. Normalde sabah uyanınca yarim saat ac karnına fitness yapıyordum. Bence bu çok etkili oluyor.. bel ağrısı nüksetti. O yüzden zıplamalı kardiyo hareketler yapamayacam. Yürüyüş ve yavaş leslie yapmayı planlıyorum bir süre.
Öğle yemek yemeden önce bende limonlu su içiyordum.bazan. bide akşamdan unutmazsam 2 tane cevizi bir bardak suya isliyorum. Sabah uyanınca ilk onu icip yiyorum. Bence cevizli suyu deneyin mide çok rahat ediyor.
günlerin koşturmakla geciyorBende 6.30 da kalktim kecilerle ilgilen kahvalti hazirla balkonu yika evi supur bulasiklar makineye buyuk olanlar elde camasir ser isim anca bitti
Spor yapacak vakit bulamadim daha bahce supurulecek camasirlar katlanacak aynalar silinecek is cok firsatim olursa yapicam bende tarcinli kahve icmeyi planliyorum dun aksamki yaptigim cok hafif ve lezzetli olmustu
Bende istiyorum ama kahve deil kumsal deniz gunes
Tokluk veriyor mu cok değil bir nebze bence ama sindirime iyi geliyor baya. Diyet yaparken en zoru bu bence. Bide yağ yakimi hızlandırıyor gebelikte ve emzirme döneminde çok kilo almayı engelliyor diye okumuştum. Genelde bu dönemlerde hiçbir şey önermezler ama cevizli su faydalı demekki.Gecmis olsun canim, bel ağrısı cok zordur, arkadasimdan biliyorum.
Cevizlisu istah kesiyor mu.
Benim problemim tikanircasina yemek yemek.
Cok istahliyim. Ama artik karnim tok, yalanini hayatima gecirdim. Diyet yapıyorum deyince millet bozmaya çalışıyor ay al, bir tane tadina bak .......
simdi karnim tok, acikmadim diyorum, kimse israr etmiyor
Ben hemşireyim . Maalesef ben istifa edip geldim 9 yıl devlette çalıştıktan sonra. suan çalışmıyorum
Ben de arastirma yaptim, bizimki yeme bozukluğuymus .ya hep ya hicTokluk veriyor mu cok değil bir nebze bence ama sindirime iyi geliyor baya. Diyet yaparken en zoru bu bence. Bide yağ yakimi hızlandırıyor gebelikte ve emzirme döneminde çok kilo almayı engelliyor diye okumuştum. Genelde bu dönemlerde hiçbir şey önermezler ama cevizli su faydalı demekki.
Bende bazan kapsül olsada yutsam yemek yemesem derim.. Bazan da niye doyma diye birsey var ben daha yemek istiyorum.deSrim.. dengeAsiz beslenmek benimde sorunum. Oruç olsan asla yiyemiyecegin şeyi şimdi olurcesine istemek niye diye düşünüyorum.
Evet bir rahatsızlık malesefBen de arastirma yaptim, bizimki yeme bozukluğuymus .ya hep ya hicortasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?