Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sizler de böyle misiniz kizlar
Yeme bozukluğu duygusal yemek yemek...
Ya diyet yapiyorum ya kilo aliyorum
Bir gün cok yiyorum, diğer gün aç geziyorum. Yedim mi önünü alamiyorum, ama yemedigim de de gün boyu iradeli devam ediyorum....
Bir lokma yediğim de devamını yemeden birakmiyorum
illaki karnim sisecene kadar yiyeceğim

Evet ben mutsuzken cok yerim mesala
Duygusal bir bozukluk
Eşime aşık olduğumda üniversitedeydim 62 kiloydum. Ve o aşk havasından miidr nedir 55 kiloya kadar düşmüştüm :)
Sonra şehirler ayrıldı kpss sinir stres derken ben hoop 70 kilo oldum. Esim beni gormeye geldiginde sok olmuştu
Sonra alerji için kortizon tedavisi gördüm. 80 kilo oldum eşim yine bir şok yaşadı her gördüğünde 10 kilo aldim resmen
Ben ramazandan önce 89 'la diyete başladım. Bak kavga çıkarırsan beni mutsuz edersen diyeti bırakırım diye tehtit ediyorum

Napacaz gülüm, nasil gececek bu.
Diğer kardeslerimin hayatında diyet kavrami yok.
Çünkü hicbir zaman aşırı da yemiyorlar.
Ayni ana babadan, ayni kulturle buyuduk. Neden ben boyleyim
Biraz zor bir durum.. Sibel Can modeli gezicez sanırım, ki ben öyleyim ya kilolu ya zayıf. Şimdiye dek zayifkenki kilomu korumayı başaramadım. Hep bu sefer yapicam. İnsan gibi ölçülü yicem diyorum.
Denemeye devam napalim
Yeme bozukluğu için burdan bir arkadaş (kısa süre kalmıştı takımda) psikoloğa gidiyordu. Doktorun ona önerdiği sey "hafta içi diyet haftasonu (ya da haftada bir gün müydü emin değilim) ne istersen ye"

Ben de ayni, stress durumunda hunharca yemek yiyorum, ama böyle degil abarti.
Kalori sayma isini öğrenmek istiyorum. Hergun yediklerimin kalorisini takip etmek iyi gelir diye düşünüyorum bakalim.
Fayda gorursem soylerim

Sibel can modeli guzel tespitti
Takimdan ayrilmasam kilomu korurum ama yüzüm olmuyor bir muddet sonra yazilacak seyler yemeyince :))
Neyse yalniz olmadigimi gördüm. Zaten bizi cozse cozse psikolog çözer, diyetisyenlik degil durumumuz.

Özgecim kızılacak şeyler yapıyorum iki gündür.
Ama mutluyum bir yandan da
Eyvah eyvah neler yapiyorsun canim?
Benimde dun gece 10da geldi kargom, yiyemedim baklavami, aksam yemegimide tum hafta hayal ettim, midem kuculmus onuda yiyemedim, hic istedigim gibi olmadi Filizim..

Evet bana da olmuştu. Koruma dönemine geçince yazılamayacak menüler oluyor di mi
Psikoloğun çözeceğine inansam gider danışırım ama yine iş kendinde bitiyor insanın

Eyvah eyvah neler yapiyorsun canim?
Benimde dun gece 10da geldi kargom, yiyemedim baklavami, aksam yemegimide tum hafta hayal ettim, midem kuculmus onuda yiyemedim, hic istedigim gibi olmadi Filizim..
Üzüldüm kuzum ya ne kadar heyecanlı bekliyordun. Az miktarda da olsa ye bence nefsin körlensin tatlım benim

CUMA MENUM
SAAT 12DE
(1 tatli kasigi tereyag ile domatesli, biberli 2 yumurta, uzerine azicik kasar, salatalik ,cilek, zeytin, fistik ezmesi, peyniri yemedim cunku yumurtadaki peyniri unutup koymustum tabagima)

AKSAM 18DE (Tum hafta bu ogunu bekledim ama midem kuculmus , yiyemedigim icin resmen uzuldum :) Kalamar tava, deniz urunleri spagettisi, kucuk parca firin somon ve salata idi menum..Spagettileri agzima suremedim...

Yani odul yapmis olamadim :))

SU: 1.7 lt su, 350 ml maden suyu, 500ml filtre kahve
SPOR: 1 saat yuruyus + ev isleri

Emeklerine saglik kaptanim hemen guncelliyorum ilk sayfayi:)

Canim malesef oradaki tarti kilolarini baz alacagiz, cok farkedecegini sanmiyorum ama bir kaptan arkadasima daha danisacagim..

Menüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin salatalık domates
Ara 3 bebe bisküvisi çay
Akşam yoğurtlu kabak rende 1 dilim ekmek
Ara 3 hurma 3 fındık
Su 2.5lt
Egzersiz yapabildin mi canim dun?

Hayır hayır canim, asla hedefme ulaşmadan asla gitmem.
Tamam kuzum ozaman beraberiz, cok sevindim :)

Ellerine emeklerine saglik kaptanim.
Dereceye giren arkadaslarimi tebrik ediyorum. M MaviFeslegen , A Aycaokurcan

Kaptanim harikasin :)
M MaviFeslegen bu haftada 1. olacaksin ne guzel :)

Kızlar tartım beni nasıl mutlu etti anlatamam. Yazmadan edemedim. Dün 68.1 di. Bugün 67.5 bu 600 gr ne ödemiydi. Dün yatmadan beyaz çay içmiştim
matilda34
Cok sevindim ne guzel bir motivasyonla yeni haftaya basladin kuzum :)

Hic egzersiz, ev isi vs yaptin mi gulum?

Cok guzel birgun olmus Denizcim :)

ben uzun zamandır ailemle masaya bile oturmuyorum canım. onlar yedikçe can yani çekiyor.sadece haftada 1 gün özel yemek yapılıp yeniyor birlikte.
kalamar çekti canım bayılırım. makarna ile savaşına hayran kaldım. menün herşeyiyle güzel olmuş.

leblebi diyette pek önerilmez ve kuru üzümde çokça yemişsin canım. azaltmalısın.

Ceydosum paketim kapinin onunde izin varsa odulumu 12 ogununde yapayim.
Baklavadan bahsediyorum, boynu bukuk cocuklara dondum :))

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…