Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta güzel kilolar verelim eşim FitFiliz

Verelim canım, nasılsın bu arada? Bebiş nasıl? Kuzum cinsiyeti tahmin etmeye çalıştığım sendin di mi ☺☺? Kız mı peki? Bildim mi doğru
Bir de araya zaman girince unutuyorum canım, ismini yazanlardan mısın yoksa yazmamışmıydın?
Guzeeel bir hafta diliyorum ikimize de

Bence menün cuma menüsü olmasına rağmen harika , benimkini hiç sorma resmen
Bu hafta da motiveyim. Güzel eksiler göreceğiz inş. Bu arada ben de Aydınlıyım. Memleket havası ne iyi gelir insana. Ege de bol bol yesillik ye ne güzel miss
Aydın'da çalışmıştım (hatta ilk çalıştığım yer diyebilirim aslında) Nazilli'deydim. Aşırı sıcak bir şehir ☺☺ ama çok güzeldi turunç ağaçları yol kenarlarında, mis gibi

Bir de ben kokoreçe orda alıştım oncesinde yemezdim hiç. O yüzden cok özel bir yer

gunaydin kizlar dun menunu yazmamışım

sabah
4 kasik menemen
1 ymk kasigi tahin
1 dilim kepek ekmegi

ara 1 kase semizotlu yoğurt

öğlen
fırında pişmiş 1 but 3 kaşık patates

akşam
1tabak otlu bulgurlu yemek (annem yapmış degisik ama güzeldi valla adini bilmiyorum uydurur yapar annem kendi kendine
1 kase yogurtlu corba

ara elma cilek 4 tane
su 2 litre
spor leslie 20 dk 140 puan

Geçen hafta:63
Bu hafta:62,7
Fark:0,3
Yüzde: % 0,48
Gelecek hafta için hedef kilo: 62,5
Küçücük bebeğinle çok iyi canım

selam kızlar
Geçen hafta:72,5
Bu hafta:72,2
Fark:-300gram
Yüzde: 0,41 yanlış hesaplamadiysam
Gelecek hafta için hedef kilo:71,5
Eki Görüntüle 2641349
Sütler gelsin, kilolar gitsin masallah canım ☺

Eki Görüntüle 2641353
Geçen hafta 82.9
Bu hafta 82.4
Fark 0.5
Yuzde 0.60
Çok iyi canim tebrik ederim

Kaptanım menapozun etkisi bence ama kilon çok iyi

Merhaba hanımlar
Geçen cuma 65.65
Bu hafta 64.65
Fark 1
Yüzde 1.52
Yawrukush CEYDOS @mifihafa asena87
Yaa muhteşemsin canım ☺

Geçen cuma 86.700
Bugün 84.800
Taaammmm= 1.900
Yüzde: 2.19 sanirim.
Yawrukush
CEYDOS
A Aycaokurcan
Bu neeee harika

Bu hafta kaptanlar sabit haftaya gider fazlasıyla kaptanım

Aynen kuzum ya Şevval hem de kaza
Okul açılmadan bitireyim diye başladım
İnşallah tutabilirim
Günler çok uzamış
Allah kabul etsin canım ☺

Çok güzel canım
Çok teşekkür ederim canım benim ☺

Tebrik ederim

Kilo bildirimim
Geçen cuma : 55.6
Bugün : 55.4
Fark : -200
Yüzde : 0.3
Yawrukush CEYDOS erciyes111
Eki Görüntüle 2641516
Sabah şişkinliği gitmiş eşler değişti yine eş olmak dileğiyle canım ☺

Geldim geldim, once gecmisi okudum heyecanla, mesaj yazamadan :)
Kilo Bildirimim
Gecen Hafta: 68.9
Bugun:67.9
Fark:1
Yuzde:1.45
Eki Görüntüle 2641534
Kaptanım çok iyisin maşallah ❤

Geçen hafta: 87.4
Güncel kilo: 87
Fark : 400 gr
Yüzde : 0,45
@deniz diyette , CEYDOS , Yawrukush
Tebrik ederim canım ☺

cuma 73.2
Bugün 72.3
Fark -900 gr
Yüzde 1.22Eki Görüntüle 2641561
Harikasin canim

Kizlar bu hafta 2. olduk,hic beklemiyordum ama derece geldi, harikasiniz
Hepinizi tebrik ediyorum
Hepimizi tebrik ederim kızlar haftaya birinci olalım inşallah ☺

Geçen cuma 60.3
Bu cuma 59.8
Fark 0.5
Yüzde 0.83

Yawrukush
CEYDOS
asena87

Eki Görüntüle 2641604
Çok iyi canim tebrik ederim

Ellerine sağlık kaptanim

Yumurta günü olmuş,

Afiyet olsun canım dondurmalı irmik hmmm en sevdiklerimden

Canım geçen dışarı çıkarken 2013 yılında.aldigim 40 beden pantolonu giydim ne kadar mutlu oldum anlatamam o beni daha da hırslandı .
Sakin pes etme az ver ama burayı bırakma
Yaa o nasıl güzel bir mutluluk öyle dimi ben de bekletiyorum öyle bir kaç kıyafet o günler gelsin lütfen

erciyes111 merhaba yeni esim.
Güzel bi hafta geçiririz insallah.
Yeni eşim inşallah canım kilolar da aynı haydi bu hafta işi sıkı tutup 65 leri görelim ne dersin

Menün güzel canım afiyet olsun

Tamam canim bu hafta 65 görürüz insallah

Bende 6.30 da kalktim kecilerle ilgilen kahvalti hazirla balkonu yika evi supur bulasiklar makineye buyuk olanlar elde camasir ser isim anca bitti
Spor yapacak vakit bulamadim daha bahce supurulecek camasirlar katlanacak aynalar silinecek is cok firsatim olursa yapicam bende tarcinli kahve icmeyi planliyorum dun aksamki yaptigim cok hafif ve lezzetli olmustu
Bende istiyorum ama kahve deil kumsal deniz gunes

Tarçınlı kahveyi bende denedim sanki daha fazla tokluk verdi bana akşam saatlerinde tercih ediyorum o yüzden

Kızlar tartım beni nasıl mutlu etti anlatamam. Yazmadan edemedim. Dün 68.1 di. Bugün 67.5 bu 600 gr ne ödemiydi. Dün yatmadan beyaz çay içmiştim
matilda34
Çok sevindim canım beyaz çay baya etki etmiş ozaman.bu hafta güzel bir eksi gelcek senden darısı başıma

Kilo vermemiş ola bilirsin ama senin ne kadar çabaladığı görecek kadar dır burdayım.
canımsın nasıl moral oldu bana bu bilemezsin ilk açtım okuduğum ilk mesaj kendimi iyi hissettirdin bana.
Kolay gelsin kaptanım
kolay değil ama halledeceğim inşallah.
bolll ödüllerini kaydettim ödül hakkın bitmiştir.

Yazin ordayım canım kışın tekrar İzmir'e donucem
ben izmire gelicem sen kaçacaksın demek peki öyle olsun. bende 30 km uzaktan sana merhaba diye bağırırım.
Kaptan dan bir cevap bekliyorum canım bende götürsem çok yere taşımam gerekicek 1 tane yere gitsem neyse
haziran sonu temmuz başı gibi ceyda yollarda serüveni başlıyor bende de. baskülümü yanımda gezdirmeyi düşünüyorum.her yaz yanımda olmamasının acısını çektim kontrol olmadığı için kontrolsüz beslendim. bu yıl öyle olmayacak.
dikkat ediyormusun bilmiyorum en çok aldığın besin karbonhidrat gruplarından bunu düşürmelisin. aslında senin bu tablon bu programı kullanmayan arkadaşlarımıza örnek olmalı çünkü benim dediğimi ispatlıyor.yediğimiz herşeyde karbo var siz üstüne ekstra ekmekle takviye yapıyorsunuz diyordum işte kanıt.
Kızlar tartım beni nasıl mutlu etti anlatamam. Yazmadan edemedim. Dün 68.1 di. Bugün 67.5 bu 600 gr ne ödemiydi. Dün yatmadan beyaz çay içmiştim
matilda34
çok mutlu oldum canım senin için arada ödem atmak şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…