Olur canim takipteyim ozamn menulerine etiketlersen sevinirim canimyırtmayayım fahri eşin olayım sen beni cezalandır bu hafta. olmaz mı?
Gittim canim gitmemmi o donem spora yuklenince cok agrim olmustu diz kapagim kaymis bayada bi zedelenmis digerindede varmis ama sol kadar kotu degilmis vitamin verdi gencsin daha henuz bisey yapamam dedi bukme dizini dedi ama nerde cocuklarla hep yerlerde uzerindeyim canim bencede dikkjat et bazen bana bi geliyor agri felc gelmis gibi kutuk gibi oluyor bacagim.Sahi Özlemcim bir ara doktora da gitmiştin dizlerin için sen, sonrasinda ne oldu tedavi filan oldun mu ben yokken? Zorlama bence geçmiş olsun. Annem çok çekiyo dizlerinden. Bana da aman kızım diyor dizlerine iyi bakbiraz da o yüzden- psikolojik heralde -temkinliyim dizler konusunda.
Burda daha önce çalışmış sonra işten çıkmış sağlık çalışanlarına hak tanidilar geçenlerde. Yeniden işe dönebildiler ama diploması başka ülkeden olanları alıyorlar mı bilmiyorum. (Gerçi Suriyeli doktorlar filan var görev yapan, belki de alıyorlardır)
Yani şimdi covid var diye belki fırsat doğar Almanya'da da işe alıyor olabilirler burdan mezun olsan bile. Yani aslını bilemem tabi ama merak ettim araştırdin mi böyle birşey var mı diye canım?
Bir de ismin Melek mi?
1 bardak icebildim sadeceAfiyet olsun harika gorunuyor canim
Borek olmamis canim.
Su an haftalik kilo veriyor olarak gorunebilirsin ama hem alt kilolar daha zor gidiyor hem de duzene oturtamayinca alt kiloda sabit kalinmiyor.
Bu arada sabah yediklerini detayli yaz daha saglikli olur yorumlar☺
Adim sayin guzek masallah suyu da uyumadiysan ic iki bardak daha
Bu arada minik hatirlatma.
Kalori olarak az gorunse de karbonhidrat kilo verdirmez.
Protein diyetlerinde kalori cok olsa da verdiriyor misal
Cokelekliydi canim2 Tam börek
Börekler neliydi tansu
Cezan icin COOOOOOOOKKKKK TESEKKURLER HEMEN YAPIYORUM BUTUN CEZALARIMI SIMDICanim börek e dikkat etmemişim onun için sana ceza vereceğim 15 dk leslie veriyorum canım kızartmayi böreği hayatımızdan çıkaralım olmadi cuma günü ödül yap canım öyle yersin
Güzel olmus canim afiyet olsun. 10 000 adim harikaBugun ne yedim
Sabah
Peynir zeytin domates salatalik
3 d p kizartmasi
Oglen
Soguklukla yapilan eskili corba 1 kase
Aksam
2 borek el acmasi
2 bardak ayran
Spor 10000 adim
Su 6 bardak
Yawrukush CEYDOS asena87 deniz diyette M MaviFeslegen
Benim annem hem zayıf olayim ister, hem de yemem icin surekli birsey getirir. Ondan birsey olmaz,Ay şu diyet yapıyorum diyimce ısrar edenler
Bak daha güzeli
ben çevredekileri de diyete sokuyorum
Şimdi onlar da girdi
Biri biraz cozuttu beni de bozduama olsun girdi yeniden
Sahane menü olmus.Iyi aksamlar.
Sabah
Peynir 4 dilim
Salatalık domates
2 etimek
1 kayısı
Akşam
Kabak sote( kabağı spagetti gibi yapıp 1 kaşık zaytin yağı ile tavada soteliyorum. Tadı çok güzel)
Közlenmiş patlıcan yogurtladim 1 kase
Ara
2 kuru incir
Nescafe
2 litre su
Yatarak bisiklet egzersizi 250 tane
Yawrukush
CEYDOS
deniz diyette
Birgaripanne
Tam diyetisyenim bana yaZdığı gibi beslenmissin.30 mayıs menüm
sabah : sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
peynir
zeytin
ara : 1 incir
4 badem
öğlen: 8 kaşık yeşil fasulye yemeği (susuz)
1 kepçe yoğurt çorbası
ara : 1 kivi
akşam : 3 kaşık pilav üzerine 5 kaşık et haşlama
salata
yoğurt
ara : 3 ceviz
5 çiğ badem
1 kuru erik
1incir
su : 1.5 litre
spor : yok (dün işte çok yorulmuşum ayaklarım ağrıyordu )
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Bu pis istahimiz açıldı mi durdurulamiyorben hiç aç gezemiyorum ya , hele stresliysem o hafta oooo sürekli yiyorum ve asla doymuyorum . bir gün yesem bir gün yemesem yine telafi eder , ben hep yiyorum . bu ara yine çok bunalımdayım sürekli yiyesim var
Günaydın canim kaptanimGunaydin guzel arkadaslarim, mutlu bir pazar gunu gecirmenizi diliyorum.
Bugun itibariyle kacamak defterini kapattik , saglikli menulerle yolumuza devam ediyoruz :)
evet bunu yazman iiyi oldu. Fedakarlik yapmadan kilo verilmiyor. YalniZ degilim sen de benim gibisinben uzun zamandır ailemle masaya bile oturmuyorum canım. onlar yedikçe can yani çekiyor.sadece haftada 1 gün özel yemek yapılıp yeniyor birlikte.
kalamar çekti canım bayılırım. makarna ile savaşına hayran kaldım. menün herşeyiyle güzel olmuş.
Gunaydin Denizcim , gunun guzel gecsin canim..Günaydın canim kaptanim
Meditasyon yapmayı düşünüyorum 21 gün.Evet bana da olmuştu. Koruma dönemine geçince yazılamayacak menüler oluyor di mi
Psikoloğun çözeceğine inansam gider danışırım ama yine iş kendinde bitiyor insanın
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | |||||||
|
| |||||||
|
| ODUL | ||||||
| @fmad | ODUL | 10DK A | 200IA | ||||
|
| |||||||
|
| ODUL | ||||||
| @Derya_the_queen | |||||||
|
| ODUL SPOR? | ||||||
|
| ODUL | ||||||
| M MaviFeslegen | |||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| |||||||
|
| ODUL | 100IA | 100IA | ||||
|
| ODUL | ||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| ODUL | ||||||
| A Aycaokurcan | |||||||
|
| ODUL | 50S | |||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| ODUL 50S | ||||||
|
|
Yediklerimin fotografini cekip paylasmak yazmaktan kolay geliyor o yuzden fotoluyorum, yoksa tek tek yazmaya calistigimda hemen sIkIliyorum devam ettiremiyorum Ceydos , kendimce boyle bir yontem buldum..yok yok 2. siparişe dayanmış insanım ben karşımda kızarmış duruyordu. hayaline mi dayanamayacağım aşk olsun. sen ye ben yemiş kadar oluyorum.
Bugun insallah hicbir seyin kalmadan uyanirsin canim...Canim sagol tam belim degilsol bacagim kalcada sanirim zorladim biraz dinlendireyim agri kremi surerim gerekirse
Insanlar iyice akillarini yitirdi..En iyisi evden çıkmamak var bugün de bizim orda 2 yaşında bi çocuk cesedi bulmuşlar poşete sarılı şekilde üzerine biraz toprak atmışlar Allah kahretsin bu canileri valla gerekten kendime gelemedim
Afiyet olsun kaptanim umarim hepsini bitirmedinCUMARTESI MENUM
SAAT 12.30DA (Domatesli,biberli,az kasarli 2 yumurta.Baklavalar odul)
Eki Görüntüle 2642311
AKSAM 19.15TE (Malesef cocuklari yika,yedir derken yemek saatim gecti..Firinda kabak-patlican-domates-biber ve soganli kofte yaptim)
Eki Görüntüle 2642312
Sari renkliler kabak,patates yok yemekte...
Eki Görüntüle 2642310
SU:1.5 lt, 500ml filtre kahve
SPOR:Cocuklari esim uyuttu bende tam 1 saat tempolu yurudum,cocuklarin saclarini kestim,yikadim,yemek yaptim,bulasik,ev toplama,yer silme,tum gun yemekten yemege oturdum desem yeri.. M MaviFeslegen
Tabagimdakilerin hepsini yedim gulum..Afiyet olsun kaptanim umarim hepsini bitirmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?