Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet yediğimiz herşeyde karbonhidrat var . Karbonhidratlar bizim vücudumuzda enerji verici olan besin grupları.
Ben protein diyetlerine karşıyım. Ben aslında tek tip beslenmeye karşıyım, vücudunun ihtiyaçlarını belirli oranda vermek lazım. Sadece karbonhidrat veya sadece proteine yüklenmek hiç doğru değil.
Karbonhidrat olarak ekmeği sadece kahvaltıda tüketmeye çalışıyorum. Onun dışında ne kadar az karb. Tüketeyim desem de menümde yüzdelik olarak karb başı çekiyor.

Eki Görüntüle 2641939
bnnu Canim merhaba.
Seni haftalik es yarismasina dahil etmemisim yeni farkettim,simdi duzelttim,eşin Kozmogirl17

teşekkürler
CEYDOS yirttin kiz yine selam esim bnnu
Neler yapiyorsun
Ben bugun 200 ip atladim 50 de jj zor yaptim valla dizlerim cok acidi
Selam eşim, banu ben, 28 yaşındayım, 7 aylık oğlum var , gündüz onun koşturmacası akşam da ofis işleri yapıyorum. Mühendisim işlerimizi evden yürütüyoruz ama 2 hafta sonra benim için de mesai başlıyor . Öğlenleri yürüyüş yapmayı planlıyorum . Evdeyken spora vakit bulamıyorum malesef, ama senden gördüm ip atlamayı akşam ben de denicem . Böyle sen nasılsın neler yapıyorsun

bacaklarım hala aynı sadece zorluyorum boşlamak istemiyorum sporu sonra tekrardan başlamak zor gelir
Oldum olası böyleyim bekarken bi aile dostu yemeğe çağırdı meğer kadın balık çorbası balık ızgara yapıcakmış bende sevmiyorum demeye çekindim kokusunda nefret ede ede yardım ettim eve geldim üç gün yattım şiddetli baş ağrısı mide bulantısı ki sadece salata yedim kokusu bile mahvetmişti şimdi yeni yeni alışıyorum

Valla bravo.
Ben yapamazdim herhalde.
Ben de bir kac gun detoks gibi beslenmek istiyorum ama sirf su an buzdolabi dolu bozulacaklar diye kiyamiyorum.
Belki de dogrusu senin yaptigindir
Kiz biz sabittik ne ödulu
BEnde düşünüyorum kabak detox çok duydum ama kabakla aram yok
En iyisi evden çıkmamak var bugün de bizim orda 2 yaşında bi çocuk cesedi bulmuşlar poşete sarılı şekilde üzerine biraz toprak atmışlar Allah kahretsin bu canileri valla gerekten kendime gelemedim
Kanım çekildi resmen anneler çok dikkatli olmalı evlatlarımızı kimseye güvenip emanet edemiyoruz artık
Resmen nasıl bi devirdeyiz korkuyoruz dışarı çıkmaya
canım İnan eskiden daha fazlaydı sadede bilinmiyordu

afiyet olsun kaptanım baklavalar çok güzel görünüyo
Fat secret canım. Ayrıntılı rapor yapınca hepsi çıkıyor
bende o programı kullanıyorum memnunum ama bazı şeyler çıkmıyor

Canlar nasılsınız? Şu kız yüzünden gelemiyorum pek bu aralar pek huysuz. Hemen dünkü menümu yazayım
Sabah
Bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim ekmek, 5 dilim pastırma (3 dilim yedim once sonra dayanamadım 2 dilim daha yedim kayserili olunca böyle şeylere karşı koyamıyorum )

Öğlen
Bir kase ruseymli buğday gevreği bir bardatan biraz az sütle

Akşam
4 adet ızgara köfte, ızgara sebze(domates, biber, soğan) 1 bardak ayran, 4-5 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası

Su az oldu 1.5 litre

Spor ev işi 2 saat

Dünden kalan da bir sürü alıntım var hepsini yazicam inşallah ☺

CEYDOS Yawrukush asena87 Milana firuze

Fat secret canım. Ayrıntılı rapor yapınca hepsi çıkıyor
Ayni uygulama ben daha yeni kullanmaya basladim bugun gordum gunluk acinca cikiyormus
Yarar canım benimde yanlarım çok fazlaydı çok kötü bir görüntüm vardı ve şuan 12 cm civarı incelmiş
Darisi bana eteklerimi giymem lazim 1 er defa giydim artik geri giymek istiyorum

olmadı canım ikinci ödül cezai işlem uygulamalı eşin.
Yeni kaptana eski kaptandan ceza
Ya siz ne tatlışsınız
amaca giden her yol mübahtır. cezalandırılmam kamçı bile gerektirse şu 3 kiloyu vermeme yarayacaksa kabul.

Ay şu diyet yapıyorum diyimce ısrar edenler
Bak daha güzeli
ben çevredekileri de diyete sokuyorum
Şimdi onlar da girdi
Biri biraz cozuttu beni de bozdu ama olsun girdi yeniden
eskiden bende sokardım şimdi büyük kızımı sokabiliyorum sadece arada da eşim diyete niyetleniyor o kadar tek başımayım bu savaşta.
çok kötü berbat korkunç daha ne diyeyim.

yemek çok iştah açıcı olmuş ellerine sağlık.yumurta bitsin bende yapacağım bunları.bugün 3. günüm 5 güne uzatma kararını yarın alacağım.ara ölçümden sonra .birde idrar testi yaparım keto için sonuca göre.
evet bunu yazman iiyi oldu. Fedakarlik yapmadan kilo verilmiyor. YalniZ degilim sen de benim gibisin

Seni cok takdir ediyorum. Sağlıklı beslenme olayin harika.
kader yoldaşıyız canım hepimiz. sağlıklı beslendiğim pek söylenemez ama karbonhidratları reddettiğim doğrudur.çokta faydasını gördüm o diyetimde varken gram kilo veremezdim.
paylaş canım harika oluyor.bazen bende mi yapsam diyorum ama 3 öğün yumurta peynir paylaşmak yorucu çeşni yok.

Yazmamıştım ama ismim zinnet evet kız tatlım minnak bir Hüma Bilge m var
Teşekkürler cnm

karbonhidratı kes deyince zaten kesilmiyor tabloda da görülüyor yediğimiz bir çok gıdada karbonhidrat mevcut bunun fazlasını ve ekmek türevi işlenmiş karbo içeren besinleri tüvücudumuza almayalım diyoruz.birde eğer ben karbonhidrattan vazgeçmem diyorsan menülerini ayırman gerekir kilo vermek için. protein ve karboyu beraber almamalısın. sebze ile alabilirsin ama sen çok karma menüler uyguluyorsun. miktarını yüksek buluyorum.hemen menüne geçiyorum.
Dün yediklerim 868 kalori (yemek yemeye fırsat bulamadım )
Su: 1.5 lt
Spor: yine ev işleri kolturmacası 200 puan
Yawrukush CEYDOS Kozmogirl17

Eki Görüntüle 2642320
misal şehriye pilavı yoğurt ve kıyma. bu grupta kıymanın yanında ne yoğurt ne de pilav olmalı olması gereken salata.
o derece kötü oluyorsun aman ne kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…