if oldu bugün saat 12 saat 18 sadece beslenme.ara bol sulu kahveli.Evet zaten kilo aldiranda karbonhidrat gulum..
Cok guzel bir baslangic oldu bu senin icin..
Ohh harika, afiyet olsun kaptanim :))
Ay gözüm korktu şimdi biansakın burada gidecek kiloalr hırsını kaybetmeyeceksin herkese kapak olacak. gözüm üstünde.
kız tuğlacılar ne ben bilmem ki tekirdağı hiç yaşamadım orada. gurbetçi benimkiler dönüşlerinde edirneye yerleştiler. aile diğer fertleride edirneye gelmiş. kalanların düğünleri olursa günü birlik gidiliyor hemen dönülüyor. şimdi anlat tuğlacılar ne?
suyu arttır belki işe yarar rahat halledersin wc sorununu.
2 kaşıkla yırttım. onuda akşam menüsüne saydım.
tamam canım pardon bu rakamlar çok yakın birbirine ondan karıştırmışım geçirirken 67,2 baz aldım ona göre düzeltmelisin.
Ay bende tekirdağa yakın sayılırım bikaç saat uzaklıktayız. Ama ben aynı köylümle evlendim uzaklara açılamadımhayır vallahi bilmiyorum.tekirdağ bilgim köftesi ile sınırlı. bana sorsan edirne derim. 7 yaşımdan 23 yaşına kadar oradaydım. çok rahat huzurlu bir şehirdi. eşim antalyalı. trakya kızları trakyadan erkek almıyor. hepimiz dışarı evleniyoruz galiba.
5 buçuk yumurta yemissin proteyin gani olmuş sevgili eşim. Afiyet sifa olsun. Baya doyurucu menün if ve protein sayesinde bu haftaki eksini çok merak ediyorumPAZARTESI MENUM
SAAT 12DE (kiymali,biberli 2 yumurta,zeytin,peynir, domates,salatalik,ceviz-pestil)
Eki Görüntüle 2643240
Eki Görüntüle 2643239
Pestil ve cevizi bitiremedim...
SAAT 18.30DA (Biberli, domatesli,kasarli 3bucuk yumurta,salatalik,havuc,cilek,1 kasik sekersiz fistik ezmesi)
Eki Görüntüle 2643238
SU: 2 lt, 350 ml maden suyu,700ml filtre kahve
SPOR: 30 dk tempolu yuruyus, Leslie 1 mil, bolca ev isi
M MaviFeslegen ,CEYDOS , asena87
Insallah basgul yuzumuzu guldurur canim :))5 buçuk yumurta yemissin proteyin gani olmuş sevgili eşim. Afiyet sifa olsun. Baya doyurucu menün if ve protein sayesinde bu haftaki eksini çok merak ediyorum
Özcanlar canım Tekirdağda köfteci. Bir de meşhur acı sosu varKimmiş o ünlü olan bilelim gidersek tadına bakarız
Evet benimkiler de şu an dolapta lokma var. (Tuzlu olan) bence sushi tadabilirsin. Bir yerine ekle bu akşamki menünün canımSimdi ev ahalisine gozleme yaptim, oglende oglumdan istek var sushi istedi onu hazirlicam..
2 sinide acayip severim , oyy oyyy , bu ev ahalisi benim diyetime hep kostek arkadas...
Çay içiyorum şimdi içimde sular sallanır oynarsamHaydi bakalim oturmak yok kizlar, oturmaya mi geldik
Suan tamda bu sarkiyla dans ediyorum, haydi hep beraber.....
Simdi yapiyorum oglene hazir olsun Akina diye, kahvaltima 2 tane eklemek niyetindeyim bakalim :))Evet benimkiler de şu an dolapta lokma var. (Tuzlu olan) bence sushi tadabilirsin. Bir yerine ekle bu akşamki menünün canım
nehirin online dersi devam ediyor evde derin bir sessizlik hakimken ben unuttum bir açtım hepsi bana baktılar. hemen laptopun kapağını kapadım. çok kötüydü.Haydi bakalim oturmak yok kizlar, oturmaya mi geldik
Suan tamda bu sarkiyla dans ediyorum, haydi hep beraber.....
Canım iyi yapmışsın ben hiç yememden kesmedim hatta sütüm olsun diye fazla bile yedim ama benim bebeğim beni çok koşturdu ondan da verdim büyük ihtimal. Emzirmek de kilo verdirdi . 7 aylık oldu şimdi kilo vermek istediğim için artık yemeleri azalttım, yoksa süt olsun diye yemeklerden hiç kesmedim sütlü tatlılar da yedim hep . Ben nasılsa kilo veririm yeter ki sütüm olsun o doysunOy maşallah allah güzel ömür versin. Azmine de hayran kaldım valla. Ben sütüm azdı depresyona girdim. Yedim de yedim içtim de içtim. Kolilerce süt arttırmak için bebek mağazalarında satılan o kutu şeylerden
Emzirince kilo veriliyo diyolar hala emziriyorum ama ıı-ıh olmuyobelki de oluyoda ben tutamıyorum kendimi .
benimki dıyabilir sıkıntı yok 26 yıldan sonra cıvıyorsun. ah ah ne hoş adam yada bana en çok güldüğü lafım ederi var diyorsun sonra dönüp allah sahibine bağışlasın dediğinde sorunsuz adama bayılmaya devam ediyorsun. 3 dişinin yanında tek kalınca susmak zorunda kalıyor.
2. sürpriz bebek benim o yüzden bişey yapamadım. yoksa hayalim tek çocuktu.
suyu daha fazla karbonhidratı daha az menüler bekliyorum senden canım.
Canim duzenli kullanirsan illaki etkisini, faydasini gorursun.
Ilk baslarda agir gelebilir, pes etme Filizim..
Canim cok guzel birgun olmus bayildim...
Tamam gulum islememis miyim, hata varsa hemen duzeltiyorum.
Bahce islerinin ne zor oldugunu biliyorum, ter akar her yerinden..
Kucucuk bir bahcem var, temizler, yabani otlari ayikla, agaclari-cicekleri sula, buda, copu vs vs ellerine saglik canim..
Cok guzel bir gun olmus Tansucum , cok iyi gidiyorsun bu hafta..
Sagol Filizim ne guzel bir dostsun sen...
Biz California Silikon Vadisindeyiz canim..
Sagol canim benim, tum iyi dilek ve dualarina amin diyorum, iyi ki varsin..
Yok be gulum askolsun, herkesin derdi buyuk..
Cok uzuldum senin durumuna, haksizliga, adaletsizlige hic gelemem, dualarimdasin Feyzos, umarim is yerinde durumlar guzel bir sekilde cozulur canim...
Chernobyl var Filizim kisa bir dizi..
The good place var komedi , friendship dizisi..
Mom var komedi.
Shitt Creek var komedi..
West world var biliyorsundur..
Jessica Jones var birde..
Aklima gelenler bunlar canim, daha yazarim..
Sporda olsa super olurmus Banucum, 50 mekik yap bugun olur mu, sporu telafi etsin..
Guzel birgun olmus bir tanem..
Yagmurcum aramiza hosgeldin ben Ozge, 32 yasindayim ,evliyim, 2 oglum var, beraber zayiflayip, citir olalim canim :)
Brokoli graten cok hosuma gitti, brokoli alip yapacagim bende canim :)
Cok guzel bir gun olmus yine..
Masallah kizlarina, kiz evlat ayri guzel oluyor, elleri dert gormesin..
Sanada afiyet olsun , Allah kabul etsin..
Ahh Denizim tahin pekmeze kadar ne guzel gidiyorduk :)
15 dk leslie yapip bugun telafi etmye calis canim olur mu..
Yagmurcum aksam kizartma ,yogurt, corbanin eristesi, bezelye ve pilav hepsi karbonhidrat olmus..
1 sebze yemegi ,biraz yogurt yiyebilirsin aksam mesela.
Bir et yemegi salata ya da corba salata seklinde saglikli menuler yapabilirsin..
Hic hareket ediyor musun, egzersiz yapabiliyor musun canim?
Hicbir sey yememissin gulum, bu kadar az yemen iyi degil..
Vucudun kitlik var sanip, hepsini depolar en az gunluk 1200 kalori almaya calis..
Selam canim Firnge izlemiştim ben, güzeldi bence de. Aslında çok dizi izleyen biriydim de önce yoğunluktan sonra da coronada odaklanamamaktan izleyemiyodum son zamanlarda.
Şimdi yeniden başladım gece kızları uyutunca izliyorum. Masum diye bi dizisi var haluk bilginlerin kısa diye ona başladım son iki bölüm kaldı. Şahsiyet kadar zevk vermedi gerçi.
Şu sıra dizilerin bir iki bölümünü izleyip sevmezsem bırakıyorum. Ondan sordum bari tavsiye dizi izleyeyim diye
Ann with an e 'yi de begendim son baktiklarimdan ama çocuk dizisi gibi geldi bıraktım sonra.
Unorthodox a gelince kesinlikle izlemelisin
Erzincanlı sanmıştım ceydos seni. Topraam çıktın Trakyalımnerelisin??
Cuma gününe hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım mı?
01.04.2020
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK @AppLesma 64,7 65,7 -1,0 FitFiliz 67,2 68,0 -0,8 @Tanssss 79,9 80,4 -0,5 @deniz diyette 59,0 59,5 -0,5 asena87 59,8 59,9 -0,1 @esmeriiim 66,0 66,1 -0,1 @Aomine Daiki 62,7 62,8 -0,1 aydingelini 73,0 73,0 0,0 @Meyyal Hayyal 71,5 71,5 0,0 bnnu 65,8 65,8 0,0 CEYDOS 63,5 63,5 0,0 @cokofesttt 62,6 62,6 0,0 @fyzanur 55,4 55,4 0,0 @barga 82,0 82,0 0,0 M MaviFeslegen 84,8 84,7 0,1 @Beklenen2 72,3 72,2 0,1 fayfeyfiy 59,8 59,6 0,2 @matilda34 82,4 82,2 0,2 @Milana firuze 66,9 66,7 0,2 @luges 72,2 71,9 0,3 Yawrukush 67,9 67,5 0,4 @Aycaokurcan 74,5 74,0 0,5 @erciyes111 66,7 66,2 0,5 @mifihafa 70,6 70,0 0,6 @Melegimkorusun 68,1 67,5 0,6
@AppLesmaFitFiliz @Tanssss @deniz diyette asena87 @esmeriiim @Aomine Daiki Kızlar dikkat kırmızı çizgiler geçilmiş + kilolar gelmiş.
aydingelini @Meyyal Hayyal bnnu CEYDOS @cokofesttt @fyzanur @barga biraz dikkatle başaramayacağınız bir şey yok. ceydoşşşşş en çok sana diyom yerinde sayıyorsun.
M MaviFeslegen @Beklenen2fayfeyfiy @matilda34 @Milana firuze @luges Yawrukush @Aycaokurcan @erciyes111
@mifihafa @Melegimkorusun harikasınız kızlar cizginizi bozmadan devam edin cumaya çok güzel eksiler bizim olacak.
Aa eşim kolay gelsin ne zamana biter , yemek düzenin nasıl gidiyorEvet canim icten birde tavsnlar kaplama olucak balkon cami kuculcek bakalim uzun biraz isler
Var ya Filiz al kutugu vur bana :))Çay içiyorum şimdi içimde sular sallanır oynarsambizim yerimize de bir iki figür yap kaptiş
Bu grupta bu sorunun cevabi tabi ki yu-mur-taaCanım iyi yapmışsın ben hiç yememden kesmedim hatta sütüm olsun diye fazla bile yedim ama benim bebeğim beni çok koşturdu ondan da verdim büyük ihtimal. Emzirmek de kilo verdirdi . 7 aylık oldu şimdi kilo vermek istediğim için artık yemeleri azalttım, yoksa süt olsun diye yemeklerden hiç kesmedim sütlü tatlılar da yedim hep . Ben nasılsa kilo veririm yeter ki sütüm olsun o doysun
ooo tebrikler 26 yıl
Sürpriz bebekten ben de çekiniyorum . Bi 7-8 yıl düşünmeyiz sanırımmisal bugün o kadar yoruldum ki yemek yemeye vakit bulamadım
Ben de 2 hafta sonra işe başlıyorum babaannesi bakacak . Ona alışsın diye bize geliyor artık. Yabancıladı , onu alıştırayım derken mızlanmalar oynamalar sızlanmalar pert etti beni.
malesef yemek de yapamadım
Güllaç getirmişti kv. Yemesem de olmaz yesem olmaz, ben severim diye yapmış bir hevesle geldi ki sormaben de bir dilim yedim . Sonra dedim diyetteyim diye . Şu saate kadar başka birşey yemedim ama yapacak halim de yok ne yicem ben !
Aaa chernobyl süperdi kesinlikle
Good place de güzel ben çerezlik izledim vaovv ben ne izledim olmuyorsun ama vakit geçiyor , bamileyken izlemiştim , yeni sezon yakın zamanda geldi hiç açmadım :)
Canım o kadar yoprgunum ki yine de 50 mekik yapmaya çalışıcam , gece yazarım menümle birlikte
Dizi takip etmek bazen yoruyor , ben bu ara filmlerden gidiyorum
Dayanamadım bu sabah tartıldım 100 gr eksik çıktım çok sevindim ama şu an ne yicem bilmiyorum yemek yapacak halim yok bir dilim güllaçla duruyorum
Aa eşim kolay gelsin ne zamana biter , yemek düzenin nasıl gidiyor
Eyvah Eyvahhhhhh, yahu dersten sIkILmistir cocuklar, fena mi azcik hareket ederlerdi :))nehirin online dersi devam ediyor evde derin bir sessizlik hakimken ben unuttum bir açtım hepsi bana baktılar. hemen laptopun kapağını kapadım. çok kötüydü.
Neler yptin canim bugun, cok yorulmussundur tahmin ederim..Canım iyi yapmışsın ben hiç yememden kesmedim hatta sütüm olsun diye fazla bile yedim ama benim bebeğim beni çok koşturdu ondan da verdim büyük ihtimal. Emzirmek de kilo verdirdi . 7 aylık oldu şimdi kilo vermek istediğim için artık yemeleri azalttım, yoksa süt olsun diye yemeklerden hiç kesmedim sütlü tatlılar da yedim hep . Ben nasılsa kilo veririm yeter ki sütüm olsun o doysun
ooo tebrikler 26 yıl
Sürpriz bebekten ben de çekiniyorum . Bi 7-8 yıl düşünmeyiz sanırımmisal bugün o kadar yoruldum ki yemek yemeye vakit bulamadım
Ben de 2 hafta sonra işe başlıyorum babaannesi bakacak . Ona alışsın diye bize geliyor artık. Yabancıladı , onu alıştırayım derken mızlanmalar oynamalar sızlanmalar pert etti beni.
malesef yemek de yapamadım
Güllaç getirmişti kv. Yemesem de olmaz yesem olmaz, ben severim diye yapmış bir hevesle geldi ki sormaben de bir dilim yedim . Sonra dedim diyetteyim diye . Şu saate kadar başka birşey yemedim ama yapacak halim de yok ne yicem ben !
Aaa chernobyl süperdi kesinlikle
Good place de güzel ben çerezlik izledim vaovv ben ne izledim olmuyorsun ama vakit geçiyor , bamileyken izlemiştim , yeni sezon yakın zamanda geldi hiç açmadım :)
Canım o kadar yoprgunum ki yine de 50 mekik yapmaya çalışıcam , gece yazarım menümle birlikte
Dizi takip etmek bazen yoruyor , ben bu ara filmlerden gidiyorum
Dayanamadım bu sabah tartıldım 100 gr eksik çıktım çok sevindim ama şu an ne yicem bilmiyorum yemek yapacak halim yok bir dilim güllaçla duruyorum
Aa eşim kolay gelsin ne zamana biter , yemek düzenin nasıl gidiyor
Eyvahnehirin online dersi devam ediyor evde derin bir sessizlik hakimken ben unuttum bir açtım hepsi bana baktılar. hemen laptopun kapağını kapadım. çok kötüydü.
Amanin dun 2 kasik kisir mi yedin cen kaptanim, ben yemis gibi sevindim, nasildi cok mu guzeldi :)))ben final yaptım hemen dün menümü ve bugünü paylaşayım
1 haziran 2020 geldi ve ben hala hedefe ulaşamadım.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 2 adet yumurtadan tereyağlı omlet
akşam : 2 kaşık kısır
su : çoktu 3 lt geçmiştir.
spor : ev işleri sadece
2 haziran 2020
12:00 : 3 yumurtadan tereyağlı omlet tadına varamadım çok kötüydü.
18:00 : 3 yumurtadan tereyağlı omlet tadını çıkardım hatta tabağı yaladım.
su : 1500 ml devam
spor ev işi ve toplanma süreci devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?