Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay gözüm korktu şimdi bian gidecek bu kilolar kalıcı olmayacak (Amin allahım)
Ay bende tekirdağa yakın sayılırım bikaç saat uzaklıktayız. Ama ben aynı köylümle evlendim uzaklara açılamadım

5 buçuk yumurta yemissin proteyin gani olmuş sevgili eşim. Afiyet sifa olsun. Baya doyurucu menün if ve protein sayesinde bu haftaki eksini çok merak ediyorum

Simdi ev ahalisine gozleme yaptim, oglende oglumdan istek var sushi istedi onu hazirlicam..
2 sinide acayip severim , oyy oyyy , bu ev ahalisi benim diyetime hep kostek arkadas...
Evet benimkiler de şu an dolapta lokma var. (Tuzlu olan) bence sushi tadabilirsin. Bir yerine ekle bu akşamki menünün canım

Haydi bakalim oturmak yok kizlar, oturmaya mi geldik
Suan tamda bu sarkiyla dans ediyorum, haydi hep beraber.....
nehirin online dersi devam ediyor evde derin bir sessizlik hakimken ben unuttum bir açtım hepsi bana baktılar. hemen laptopun kapağını kapadım. çok kötüydü.

Canım iyi yapmışsın ben hiç yememden kesmedim hatta sütüm olsun diye fazla bile yedim ama benim bebeğim beni çok koşturdu ondan da verdim büyük ihtimal. Emzirmek de kilo verdirdi . 7 aylık oldu şimdi kilo vermek istediğim için artık yemeleri azalttım, yoksa süt olsun diye yemeklerden hiç kesmedim sütlü tatlılar da yedim hep . Ben nasılsa kilo veririm yeter ki sütüm olsun o doysun

ooo tebrikler 26 yıl
Sürpriz bebekten ben de çekiniyorum . Bi 7-8 yıl düşünmeyiz sanırım misal bugün o kadar yoruldum ki yemek yemeye vakit bulamadım
Ben de 2 hafta sonra işe başlıyorum babaannesi bakacak . Ona alışsın diye bize geliyor artık. Yabancıladı , onu alıştırayım derken mızlanmalar oynamalar sızlanmalar pert etti beni.
malesef yemek de yapamadım
Güllaç getirmişti kv. Yemesem de olmaz yesem olmaz, ben severim diye yapmış bir hevesle geldi ki sorma ben de bir dilim yedim . Sonra dedim diyetteyim diye . Şu saate kadar başka birşey yemedim ama yapacak halim de yok ne yicem ben !

Aaa chernobyl süperdi kesinlikle
Good place de güzel ben çerezlik izledim vaovv ben ne izledim olmuyorsun ama vakit geçiyor , bamileyken izlemiştim , yeni sezon yakın zamanda geldi hiç açmadım :)

Canım o kadar yoprgunum ki yine de 50 mekik yapmaya çalışıcam , gece yazarım menümle birlikte

Dizi takip etmek bazen yoruyor , ben bu ara filmlerden gidiyorum

Dayanamadım bu sabah tartıldım 100 gr eksik çıktım çok sevindim ama şu an ne yicem bilmiyorum yemek yapacak halim yok bir dilim güllaçla duruyorum

Evet canim icten birde tavsnlar kaplama olucak balkon cami kuculcek bakalim uzun biraz isler
Aa eşim kolay gelsin ne zamana biter , yemek düzenin nasıl gidiyor

Çay içiyorum şimdi içimde sular sallanır oynarsam bizim yerimize de bir iki figür yap kaptiş
Var ya Filiz al kutugu vur bana :))
Esim der ki ne olur dans etmeye calisma..
Dugun gunumde oz be oz halamin oglu, dans esnasinda yanimiza gelip esime dedi ki, ya abi sen bu kutukle niye evleniyorsun bak iyi dusun..
Boyle nam salmis biriyim ama yapayim bir iki ucan tekme figuru senin icin :))))

Bu grupta bu sorunun cevabi tabi ki yu-mur-taa

nehirin online dersi devam ediyor evde derin bir sessizlik hakimken ben unuttum bir açtım hepsi bana baktılar. hemen laptopun kapağını kapadım. çok kötüydü.
Eyvah Eyvahhhhhh, yahu dersten sIkILmistir cocuklar, fena mi azcik hareket ederlerdi :))

Neler yptin canim bugun, cok yorulmussundur tahmin ederim..

ben final yaptım hemen dün menümü ve bugünü paylaşayım

1 haziran 2020 geldi ve ben hala hedefe ulaşamadım.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 2 adet yumurtadan tereyağlı omlet
akşam : 2 kaşık kısır
su : çoktu 3 lt geçmiştir.
spor : ev işleri sadece

2 haziran 2020

12:00 : 3 yumurtadan tereyağlı omlet tadına varamadım çok kötüydü.
18:00 : 3 yumurtadan tereyağlı omlet tadını çıkardım hatta tabağı yaladım.
su : 1500 ml devam
spor ev işi ve toplanma süreci devam.

Amanin dun 2 kasik kisir mi yedin cen kaptanim, ben yemis gibi sevindim, nasildi cok mu guzeldi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…