Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aşağıda da aynı yanıt tabi ki yumurta.
Bu grupta bu sorunun cevabi tabi ki yu-mur-taa
hahah yukarı kopya mesaj yazdım senden.
Eyvah Eyvahhhhhh, yahu dersten sIkILmistir cocuklar, fena mi azcik hareket ederlerdi :))

Neler yptin canim bugun, cok yorulmussundur tahmin ederim..
sıkıldı ama yapacak bişey yok. son tarih 20 haziran dananın kuyruğu kopacak. sınavımız var o gün.

B barga hosgeldin
+ ödül aldigin zaman sevinçle hemen yap benim gibi sona saklama

Amanin dun 2 kasik kisir mi yedin cen kaptanim, ben yemis gibi sevindim, nasildi cok mu guzeldi :)))
ah be canım nasıl anlatılır ki tadı aslında şöyle oldu bozulan soğanlar vardı. arkadaşımda öncesinde bahçeye çağırmıştı ondan çatalın ucu ile tattım. ama evde bozulan soğanları kurtarmak için bol acılı salçam hataydan bol nar ekşili ekşide hataydan doğal kısır yaptım evdekilere.tuzuna bakmak için bir kaşık aldım hımmmm anlamadım dedim yine baktım. aslında anlamıştım ama tadı cehennemde yanmama değerdi be. sonra koydum önlerine kabı bitirmeden sakın kalkmayın masadan emrini verdim ve bitti. bir anda çok ani.yok artık.

Eyvah Eyvahhhhhh, yahu dersten sIkILmistir cocuklar, fena mi azcik hareket ederlerdi :))

Neler yptin canim bugun, cok yorulmussundur tahmin ederim..
Canım babaanesine alışsın diye uğraştım biraz , oyun parkuru var orada oynadık olmadı mızmızlık yaptı biraz kucak gezintisi sonra yine babaannesine veridm biraz duruyor sonra beni istiyor. Mızmız olunca da susturmak için türlü oyunlar oynadık. Öğlen uykusunu da tam uyumadı . E uykusunu da alamayınca tutmak zor oldu , koşturdu peşinde . Yemek zamanında da normalde yiyen çocuk yok yemeye direniyor akla karayı seçtim yedirmek için. Bir de akşam banyosunu yaptırdım. Normalde eşim küvetini su kovasını taşırdı şimdi babaannesine de taşıtmadım ağır diye onu götür getir, banyosunu yaptır vs derken artık dedim ben gidiciyim. Yemek de yapamadım kara kara düşünüyorum. Kolumu kaldırcak halim yok

sıkıldı ama yapacak bişey yok. son tarih 20 haziran dananın kuyruğu kopacak. sınavımız var o gün.
Allah zihin acikligi versin, emeklerinin karsiligini alsin insallah kuzucuk, az kalmis Ceydos guzel haberlerinizi bekliyoruz canim....

Kitap gibi anlatmissin canim, bu cuma icin hain planlar yaptiriyorsun bana :))
Kisir gibi, borek gibi, eyvah eyvah:))

Canim her yeni sey bebislerin duzenini degistiriyor, babanneye alistirmaya calistigini hissetti muhtemelen..
Bebisler duzeni coook seviyor Banucum..
Uykusunu da alamadiysa huysuz olmasi normal..
Oyle o kadar cok gunum oldu ki benim, makarna haslayip, yumurta kirip yedik.
Hic dert etme bu gunler gececek..
Birde o ne kadar uyuyrsa uyusun gunduz uykusunda azcik da olsa sende dinlen gulum...
Inanilmaz iyi geliyor..

Daha hic yapmadim
Bu cuma dananin kuyrugu kopacak esim :)))

Bu grupta bu sorunun cevabi tabi ki yu-mur-taa
süpermiş benim yumurtasız bir günüm geçmez, sabah oğluma yaparken sarısını ona yediriyorum beyazı ben yiyorum bir de kendi tam yumurtamı yiyorum fix, kahvaltı masası asla yumurtası olmaz

Ben o zaman yağda yumurta yapayım teşekkürler
Yumurta diyeti mi ben kaçırdım mı

eveeeet o zaman yağda yumurta yapayım dedim
Sınavda başarılar dilerim kötü döneme denk gelmiş ya dilediği gibi geçer umarım

Hep köy yumurtası oldu bizde . Hatta kendi tavuklarimiz vardi. Asla market yumurtası yemem. Hatta gittiğin yerlerde de sorarım. Çünkü 3 numaralı yumurtalara karşı protesto yapıyorum. Anlattığım herkes gülüyor ama 3 numaralı yumurtaları almayın. Onlar makine gibi davranilan hayvanciklarin hiç yerinden kalkmasına izin verilmeden dar bir kafeste mahsur birakiliyor. Hazır alıyorsanız 1 alın yada 0 alın. Zaten her yerde köy market var artık. 3 numaralı yumurtalara talep azalsın ki o hayvancıklar mahsur kalmasin

Aslında yemiş sayılmazsın tadını çıkaramamışsın

Canım korkuyorum , ben işe gittiğimde nasıl olacak bilmiyorum umarım çabuk alışır yeni düzene
Kesinlikle bebekler düzen sever rutinleri sever , kendilerini öyle güvende hissediyorlar. Bugün bir karışıklık yaşadı bunu da doğal olarak yansıttı. Hemen alışsın babaannesine mutlu olsun istiyorum bu iki hafta alışması için yeterli olur umarım

artık o uyurken dinleniyorum. Eskiden işimi yetiştirmeye çalışıyordum baktım kafayı yicem dinlenmeye başladım. Kitabımı okuyorum sakin kalıyorum zinde kalıyorum. Akşam o uyuyunca da koltuğa düşüp kalıyorum. Tabi işimi de yapmam lazım bu arada biraz zor geçiyor günler

Bende buna cok dikkat ediyorum esim, asla kafeste, antibiotik verilen yumurta almam..
Tadi, rengi, her seyi farkli oluyor, hayvanciklara da gunah
Fiyat farkida cok oluyor burada, eger gezen organik tavuk yumurtasi alayim dersen neredeyse digerlerinin 2 kati..

Canim benim alisacak endise etme, bunlar onu guclendirecek, hayatina giren her yeni sey onun hayata karsi gucunu, direncini arttiracak..
Hem bakacak kiside babannesi, emin ellerde olacak, sagolsun bak oda bakacak bebisine, benim annem ah kizim hayatta bakamam ben cocuk der..
Ancak kisa sureli ziyaretlere dayanabiliyor :))
Dinlenerek cok iyi yappiyorsun, bebisin 7 aylik gunde en az 2 kez uyur..
1. uykusunda dinlenirsin, 2. uykusunda islerini yapmaya calisirsin, oldugu kadar canim.
Bu donem herkesin boyle geciyor..

Peki ben yumurtaya bir dilim ekmek yiyebilir miyim yoksa ekmek hakkımı güllaç ile kayıp mı ettim
Gullac yediysen ekmegi pas gec canim ama gecemiyorsanda yarim dilim ye hic degilse..

Sabah saat 9.30 olmak uzere burada, saat 6da kalktim bugun, esim uyuyor, ben kuzularimi alip site icinde bisiklet ,scooter surdurmeye cikariyorum..
Banada yuruyus ve kosturma olacak..
Simdilik sizleri opuyorum, sonrasinda da Akinin odevlerine yardim edecegim, ilerleyen saatlerde gorusmek uzere.

yumurta orucu canım ketojenik diyet öncesi yumurta orucu yaparsan vücud daha hızlı adapte oluyor. if ve keto ortaya karışık yapıcam ben.
marketten almıyorum hiç canım ama almam gerekirse kesinlikle dikkat edicem.ben aldığım yerde en büyüklerini alıyorum ama onunkilerde gezen tavuk yumurtası hep.
Aslında yemiş sayılmazsın tadını çıkaramamışsın
hemde nasıl çıakrdım aylardır ben hiç ağzıma bu tip gıdalar sokmadım. bu bile yetti bana.
Peki ben yumurtaya bir dilim ekmek yiyebilir miyim yoksa ekmek hakkımı güllaç ile kayıp mı ettim
hayıııır olmaz güllaç yedi ekmeğini

Umarım yolunda gider canım. Haberlerde doğum izninin uzatıldığını söylediler ama sanırım etkilemiyor seni, biraz büyüktü diye hatırlıyorum bebiş
Hem için rahat olsun babaanne iyi bakacaktir, kendi canından sonuçta. Ben 3 aylikken bakıcıya vermek zorunda kalmıştım. Allah'tan iyi bir insana denk gelmişim. Nasıl cesaret ettiysem. Şimdi olsa yapamam büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…