aşağıda da aynı yanıt tabi ki yumurta.Canım iyi yapmışsın ben hiç yememden kesmedim hatta sütüm olsun diye fazla bile yedim ama benim bebeğim beni çok koşturdu ondan da verdim büyük ihtimal. Emzirmek de kilo verdirdi . 7 aylık oldu şimdi kilo vermek istediğim için artık yemeleri azalttım, yoksa süt olsun diye yemeklerden hiç kesmedim sütlü tatlılar da yedim hep . Ben nasılsa kilo veririm yeter ki sütüm olsun o doysun
ooo tebrikler 26 yıl
Sürpriz bebekten ben de çekiniyorum . Bi 7-8 yıl düşünmeyiz sanırımmisal bugün o kadar yoruldum ki yemek yemeye vakit bulamadım
Ben de 2 hafta sonra işe başlıyorum babaannesi bakacak . Ona alışsın diye bize geliyor artık. Yabancıladı , onu alıştırayım derken mızlanmalar oynamalar sızlanmalar pert etti beni.
malesef yemek de yapamadım
Güllaç getirmişti kv. Yemesem de olmaz yesem olmaz, ben severim diye yapmış bir hevesle geldi ki sormaben de bir dilim yedim . Sonra dedim diyetteyim diye . Şu saate kadar başka birşey yemedim ama yapacak halim de yok ne yicem ben !
Aaa chernobyl süperdi kesinlikle
Good place de güzel ben çerezlik izledim vaovv ben ne izledim olmuyorsun ama vakit geçiyor , bamileyken izlemiştim , yeni sezon yakın zamanda geldi hiç açmadım :)
Canım o kadar yoprgunum ki yine de 50 mekik yapmaya çalışıcam , gece yazarım menümle birlikte
Dizi takip etmek bazen yoruyor , ben bu ara filmlerden gidiyorum
Dayanamadım bu sabah tartıldım 100 gr eksik çıktım çok sevindim ama şu an ne yicem bilmiyorum yemek yapacak halim yok bir dilim güllaçla duruyorum
Aa eşim kolay gelsin ne zamana biter , yemek düzenin nasıl gidiyor
hahah yukarı kopya mesaj yazdım senden.Bu grupta bu sorunun cevabi tabi ki yu-mur-taa
sıkıldı ama yapacak bişey yok. son tarih 20 haziran dananın kuyruğu kopacak. sınavımız var o gün.Eyvah Eyvahhhhhh, yahu dersten sIkILmistir cocuklar, fena mi azcik hareket ederlerdi :))
Neler yptin canim bugun, cok yorulmussundur tahmin ederim..
B barga hosgeldinsistem aslında çok basit hergün akşam düzenli olarak yemiş olduğun öğünleri sabah öğle akşam şeklinde sıralayarak içtiğin su ve yaptığın sporları yazarak bizlerle paylaşıyorsun. tüm 4. takım senin menüne yorum yapabilir sende onlarınkileri takip ederek yorum yapmalısın. burası destekle kilo veren bir grup.
her pazartesi ve her cuma tartı günlerimiz sabahları aç karnııza tercihen wc sonrası tartılıp güncel kilomuzu paylaşıyoruz. pazartesi rakamsal yeterli ama cuma günleri mutlaka fotoğraflı kilo bildirimi yapmalısın. kilo bildirimini nasıl yapacağın 1. sayfada kurallar bölümünde var.
bazen spor yarışmalarımız oluyor puanlı onlara katılım önemli kilo vermek sporla desteklenince hızlı oluyor. başka öğrenmek istediğin bir şey olursa hem ben hemde tüm 4. takım sana yardımcı olacaktır.
Yeni uyelerimizden , dahada yeni olan uyelerimize harika tavsiyeler
ah be canım nasıl anlatılır ki tadı aslında şöyle oldu bozulan soğanlar vardı. arkadaşımda öncesinde bahçeye çağırmıştı ondan çatalın ucu ile tattım. ama evde bozulan soğanları kurtarmak için bol acılı salçam hataydan bol nar ekşili ekşide hataydan doğal kısır yaptım evdekilere.tuzuna bakmak için bir kaşık aldım hımmmm anlamadım dedim yine baktım. aslında anlamıştım ama tadı cehennemde yanmama değerdi be. sonra koydum önlerine kabı bitirmeden sakın kalkmayın masadan emrini verdim ve bitti. bir anda çok ani.yok artık.Amanin dun 2 kasik kisir mi yedin cen kaptanim, ben yemis gibi sevindim, nasildi cok mu guzeldi :)))
Canım babaanesine alışsın diye uğraştım biraz , oyun parkuru var orada oynadık olmadı mızmızlık yaptı biraz kucak gezintisi sonra yine babaannesine veridm biraz duruyor sonra beni istiyor. Mızmız olunca da susturmak için türlü oyunlar oynadık. Öğlen uykusunu da tam uyumadı . E uykusunu da alamayınca tutmak zor oldu , koşturdu peşinde . Yemek zamanında da normalde yiyen çocuk yok yemeye direniyor akla karayı seçtim yedirmek için. Bir de akşam banyosunu yaptırdım. Normalde eşim küvetini su kovasını taşırdı şimdi babaannesine de taşıtmadım ağır diye onu götür getir, banyosunu yaptır vs derken artık dedim ben gidiciyim. Yemek de yapamadım kara kara düşünüyorum. Kolumu kaldırcak halim yokEyvah Eyvahhhhhh, yahu dersten sIkILmistir cocuklar, fena mi azcik hareket ederlerdi :))
Neler yptin canim bugun, cok yorulmussundur tahmin ederim..
yani cuma günleri bir sevinçle ödüllere saldırmıyoruz değil mi?
Daha hic yapmadimyani cuma günleri bir sevinçle ödüllere saldırmıyoruz değil mi?
Allah zihin acikligi versin, emeklerinin karsiligini alsin insallah kuzucuk, az kalmis Ceydos guzel haberlerinizi bekliyoruz canim....aşağıda da aynı yanıt tabi ki yumurta.
hahah yukarı kopya mesaj yazdım senden.
sıkıldı ama yapacak bişey yok. son tarih 20 haziran dananın kuyruğu kopacak. sınavımız var o gün.
Kitap gibi anlatmissin canim, bu cuma icin hain planlar yaptiriyorsun bana :))ah be canım nasıl anlatılır ki tadı aslında şöyle oldu bozulan soğanlar vardı. arkadaşımda öncesinde bahçeye çağırmıştı ondan çatalın ucu ile tattım. ama evde bozulan soğanları kurtarmak için bol acılı salçam hataydan bol nar ekşili ekşide hataydan doğal kısır yaptım evdekilere.tuzuna bakmak için bir kaşık aldım hımmmm anlamadım dedim yine baktım. aslında anlamıştım ama tadı cehennemde yanmama değerdi be. sonra koydum önlerine kabı bitirmeden sakın kalkmayın masadan emrini verdim ve bitti. bir anda çok ani.yok artık.
Canim her yeni sey bebislerin duzenini degistiriyor, babanneye alistirmaya calistigini hissetti muhtemelen..Canım babaanesine alışsın diye uğraştım biraz , oyun parkuru var orada oynadık olmadı mızmızlık yaptı biraz kucak gezintisi sonra yine babaannesine veridm biraz duruyor sonra beni istiyor. Mızmız olunca da susturmak için türlü oyunlar oynadık. Öğlen uykusunu da tam uyumadı . E uykusunu da alamayınca tutmak zor oldu , koşturdu peşinde . Yemek zamanında da normalde yiyen çocuk yok yemeye direniyor akla karayı seçtim yedirmek için. Bir de akşam banyosunu yaptırdım. Normalde eşim küvetini su kovasını taşırdı şimdi babaannesine de taşıtmadım ağır diye onu götür getir, banyosunu yaptır vs derken artık dedim ben gidiciyim. Yemek de yapamadım kara kara düşünüyorum. Kolumu kaldırcak halim yok
Bu cuma dananin kuyrugu kopacak esim :)))Daha hic yapmadim
Bu grupta bu sorunun cevabi tabi ki yu-mur-taa
Yumurta diyeti mi ben kaçırdım mıben final yaptım hemen dün menümü ve bugünü paylaşayım
1 haziran 2020 geldi ve ben hala hedefe ulaşamadım.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 2 adet yumurtadan tereyağlı omlet
akşam : 2 kaşık kısır
su : çoktu 3 lt geçmiştir.
spor : ev işleri sadece
2 haziran 2020
12:00 : 3 yumurtadan tereyağlı omlet tadına varamadım çok kötüydü.
18:00 : 3 yumurtadan tereyağlı omlet tadını çıkardım hatta tabağı yaladım.
su : 1500 ml devam
spor ev işi ve toplanma süreci devam.
aşağıda da aynı yanıt tabi ki yumurta.
hahah yukarı kopya mesaj yazdım senden.
sıkıldı ama yapacak bişey yok. son tarih 20 haziran dananın kuyruğu kopacak. sınavımız var o gün.
Hep köy yumurtası oldu bizde . Hatta kendi tavuklarimiz vardi. Asla market yumurtası yemem. Hatta gittiğin yerlerde de sorarım. Çünkü 3 numaralı yumurtalara karşı protesto yapıyorum. Anlattığım herkes gülüyor ama 3 numaralı yumurtaları almayın. Onlar makine gibi davranilan hayvanciklarin hiç yerinden kalkmasına izin verilmeden dar bir kafeste mahsur birakiliyor. Hazır alıyorsanız 1 alın yada 0 alın. Zaten her yerde köy market var artık. 3 numaralı yumurtalara talep azalsın ki o hayvancıklar mahsur kalmasinyumurta sevmeyenlerin ben şehir hayatında orginal yumurta yerine hep market yumurtaları yemiş öyle büyümüş insanlar olduğunu düşünüyorum. oysa bahçede gezen tavuk gıdakladığında gidip altından alınan yumurtayı yeseler bir daha marketten yiyebileceklerini düşünmüyorum ve seveceklerdir mutlaka.
Aslında yemiş sayılmazsın tadını çıkaramamışsınah be canım nasıl anlatılır ki tadı aslında şöyle oldu bozulan soğanlar vardı. arkadaşımda öncesinde bahçeye çağırmıştı ondan çatalın ucu ile tattım. ama evde bozulan soğanları kurtarmak için bol acılı salçam hataydan bol nar ekşili ekşide hataydan doğal kısır yaptım evdekilere.tuzuna bakmak için bir kaşık aldım hımmmm anlamadım dedim yine baktım. aslında anlamıştım ama tadı cehennemde yanmama değerdi be. sonra koydum önlerine kabı bitirmeden sakın kalkmayın masadan emrini verdim ve bitti. bir anda çok ani.yok artık.
Canım korkuyorum , ben işe gittiğimde nasıl olacak bilmiyorum umarım çabuk alışır yeni düzeneAllah zihin acikligi versin, emeklerinin karsiligini alsin insallah kuzucuk, az kalmis Ceydos guzel haberlerinizi bekliyoruz canim....
Kitap gibi anlatmissin canim, bu cuma icin hain planlar yaptiriyorsun bana :))
Kisir gibi, borek gibi, eyvah eyvah:))
Canim her yeni sey bebislerin duzenini degistiriyor, babanneye alistirmaya calistigini hissetti muhtemelen..
Bebisler duzeni coook seviyor Banucum..
Uykusunu da alamadiysa huysuz olmasi normal..
Oyle o kadar cok gunum oldu ki benim, makarna haslayip, yumurta kirip yedik.
Hic dert etme bu gunler gececek..
Birde o ne kadar uyuyrsa uyusun gunduz uykusunda azcik da olsa sende dinlen gulum...
Inanilmaz iyi geliyor..
Bu cuma dananin kuyrugu kopacak esim :)))
Bende buna cok dikkat ediyorum esim, asla kafeste, antibiotik verilen yumurta almam..Hep köy yumurtası oldu bizde . Hatta kendi tavuklarimiz vardi. Asla market yumurtası yemem. Hatta gittiğin yerlerde de sorarım. Çünkü 3 numaralı yumurtalara karşı protesto yapıyorum. Anlattığım herkes gülüyor ama 3 numaralı yumurtaları almayın. Onlar makine gibi davranilan hayvanciklarin hiç yerinden kalkmasına izin verilmeden dar bir kafeste mahsur birakiliyor. Hazır alıyorsanız 1 alın yada 0 alın. Zaten her yerde köy market var artık. 3 numaralı yumurtalara talep azalsın ki o hayvancıklar mahsur kalmasin
Canim benim alisacak endise etme, bunlar onu guclendirecek, hayatina giren her yeni sey onun hayata karsi gucunu, direncini arttiracak..Canım korkuyorum , ben işe gittiğimde nasıl olacak bilmiyorum umarım çabuk alışır yeni düzene
Kesinlikle bebekler düzen sever rutinleri sever , kendilerini öyle güvende hissediyorlar. Bugün bir karışıklık yaşadı bunu da doğal olarak yansıttı. Hemen alışsın babaannesine mutlu olsun istiyorum bu iki hafta alışması için yeterli olur umarım
artık o uyurken dinleniyorum. Eskiden işimi yetiştirmeye çalışıyordum baktım kafayı yicem dinlenmeye başladım. Kitabımı okuyorum sakin kalıyorum zinde kalıyorum. Akşam o uyuyunca da koltuğa düşüp kalıyorum. Tabi işimi de yapmam lazım bu aradabiraz zor geçiyor günler
Gullac yediysen ekmegi pas gec canim ama gecemiyorsanda yarim dilim ye hic degilse..Peki ben yumurtaya bir dilim ekmek yiyebilir miyim yoksa ekmek hakkımı güllaç ile kayıp mı ettim
yumurta orucu canım ketojenik diyet öncesi yumurta orucu yaparsan vücud daha hızlı adapte oluyor. if ve keto ortaya karışık yapıcam ben.süpermiş benim yumurtasız bir günüm geçmez, sabah oğluma yaparken sarısını ona yediriyorum beyazı ben yiyorum bir de kendi tam yumurtamı yiyorum fix, kahvaltı masası asla yumurtası olmaz
Ben o zaman yağda yumurta yapayımteşekkürler
Yumurta diyeti mi ben kaçırdım mı
eveeeet o zaman yağda yumurta yapayım dedim
Sınavda başarılar dilerim kötü döneme denk gelmiş yadilediği gibi geçer umarım
marketten almıyorum hiç canım ama almam gerekirse kesinlikle dikkat edicem.ben aldığım yerde en büyüklerini alıyorum ama onunkilerde gezen tavuk yumurtası hep.Hep köy yumurtası oldu bizde . Hatta kendi tavuklarimiz vardi. Asla market yumurtası yemem. Hatta gittiğin yerlerde de sorarım. Çünkü 3 numaralı yumurtalara karşı protesto yapıyorum. Anlattığım herkes gülüyor ama 3 numaralı yumurtaları almayın. Onlar makine gibi davranilan hayvanciklarin hiç yerinden kalkmasına izin verilmeden dar bir kafeste mahsur birakiliyor. Hazır alıyorsanız 1 alın yada 0 alın. Zaten her yerde köy market var artık. 3 numaralı yumurtalara talep azalsın ki o hayvancıklar mahsur kalmasin
hemde nasıl çıakrdım aylardır ben hiç ağzıma bu tip gıdalar sokmadım. bu bile yetti bana.Aslında yemiş sayılmazsın tadını çıkaramamışsın
hayıııır olmaz güllaç yedi ekmeğiniPeki ben yumurtaya bir dilim ekmek yiyebilir miyim yoksa ekmek hakkımı güllaç ile kayıp mı ettim
Umarım yolunda gider canım. Haberlerde doğum izninin uzatıldığını söylediler ama sanırım etkilemiyor seni, biraz büyüktü diye hatırlıyorum bebişCanım korkuyorum , ben işe gittiğimde nasıl olacak bilmiyorum umarım çabuk alışır yeni düzene
Kesinlikle bebekler düzen sever rutinleri sever , kendilerini öyle güvende hissediyorlar. Bugün bir karışıklık yaşadı bunu da doğal olarak yansıttı. Hemen alışsın babaannesine mutlu olsun istiyorum bu iki hafta alışması için yeterli olur umarım
artık o uyurken dinleniyorum. Eskiden işimi yetiştirmeye çalışıyordum baktım kafayı yicem dinlenmeye başladım. Kitabımı okuyorum sakin kalıyorum zinde kalıyorum. Akşam o uyuyunca da koltuğa düşüp kalıyorum. Tabi işimi de yapmam lazım bu aradabiraz zor geçiyor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?