Maşallah canım nasıl da büyümüşler
Tamam canim anlastik :)
Nasilsin peki, bugunde iyi hissediyor musun?
verdiğin kilolar hemen belinden göstermiş kendisini maşallah. çok fenayım ben durmuş seni inceliyorum.
Sen guzel gordugunden oyle gelmis Filizim, birde ben anlamaz miyim, bana kilo aldirip, sen rekabeti kazanacaksin :)))Maşallah canım nasıl da büyümüşlerafiyet bal şeker olsun küçük beylere
Senin yerinde olsam rejimle filan uğraşmam heralde bu ne güzellik
Bir de Amerika'da insanlar hep aşırı kilolu ( yani Tv'de gördüğüm üzere) bence sen onların arasında bir on kilo bile alsan yine de outstanding kalırsın canım kesin
(Tabi kötü arkadas olmayalım. Sağlık için yapıyoruz sonuçta kendimize yatırımdevam yani fıstık kaptiş )
Harika haber cok sevindim senin adina canim, belki bende birgun denerim..Baya iyiyim. Ve enerjik.
Hic beklemiyordum. Cunku is deli gibi yogun. 2 bardak su 1 kupa kahve icmeye anca vaktim oldu 7 den 15 e kadar
Ona ragmen bas agrisi, halsizlik yok.
Isten cikip birde sahile gittik 18de Eve gelip cocuklari yika Yemek yap. Yorgun olmam lazim :)
Siz nasilsiniz? Hersey yolunda mi. IF e mi basladin sende
Yerim seni hakkaten yanlarim ve gobegim gitti, 4 kilo gitti ceydos :))verdiğin kilolar hemen belinden göstermiş kendisini maşallah. çok fenayım ben durmuş seni inceliyorum.
Bende buna cok dikkat ediyorum esim, asla kafeste, antibiotik verilen yumurta almam..
Tadi, rengi, her seyi farkli oluyor, hayvanciklara da gunah
Fiyat farkida cok oluyor burada, eger gezen organik tavuk yumurtasi alayim dersen neredeyse digerlerinin 2 kati..
Canim benim alisacak endise etme, bunlar onu guclendirecek, hayatina giren her yeni sey onun hayata karsi gucunu, direncini arttiracak..
Hem bakacak kiside babannesi, emin ellerde olacak, sagolsun bak oda bakacak bebisine, benim annem ah kizim hayatta bakamam ben cocuk der..
Ancak kisa sureli ziyaretlere dayanabiliyor :))
Dinlenerek cok iyi yappiyorsun, bebisin 7 aylik gunde en az 2 kez uyur..
1. uykusunda dinlenirsin, 2. uykusunda islerini yapmaya calisirsin, oldugu kadar canim.
Bu donem herkesin boyle geciyor..
Gullac yediysen ekmegi pas gec canim ama gecemiyorsanda yarim dilim ye hic degilse..
Canim yolculuk bir kac gun sonra.asena87 nerelerdesin canim yolculuk bitti mi?
Alisacak canim merak etme, guzel olacak..kesinlikle , bakıcı hiç istemedim babaannesi sağolsun ben bakarım da dedi , bakar da... alışacak miniğim umarım çabuk alışır çok teşekkür ederim desteğin için
2 uykuya geçiş yaptık bazen güzel uyuyor bazen erken uyanıyor dinleniyorum artık o arada
Ekmeği pas geçtim canım, salata yaptım yerine :)
Aaa ben bugun yolculuk saniyordum..Canim yolculuk bir kac gun sonra.
Ben isyerinde ve evde isleri tamamliyorum, sehir disindan misafir de var.
Buzdolabi bosalmaya basladi bir yandan.
Internette el aliskanligiyla sayfayi yenileyince kkya girmis gibi gorunuyorum sanirim ama su an bitik durumdayim
yumurta orucu canım ketojenik diyet öncesi yumurta orucu yaparsan vücud daha hızlı adapte oluyor. if ve keto ortaya karışık yapıcam ben.
marketten almıyorum hiç canım ama almam gerekirse kesinlikle dikkat edicem.ben aldığım yerde en büyüklerini alıyorum ama onunkilerde gezen tavuk yumurtası hep.
hemde nasıl çıakrdım aylardır ben hiç ağzıma bu tip gıdalar sokmadım. bu bile yetti bana.
hayıııır olmaz güllaç yedi ekmeğini
Teşekkürler canım, ben özel sektördeyim benim evden çalışıp maaş almama fırsat tanıdıkları için pek izinli geçmedi günlerimUmarım yolunda gider canım. Haberlerde doğum izninin uzatıldığını söylediler ama sanırım etkilemiyor seni, biraz büyüktü diye hatırlıyorum bebiş
Hem için rahat olsun babaanne iyi bakacaktir, kendi canından sonuçta. Ben 3 aylikken bakıcıya vermek zorunda kalmıştım. Allah'tan iyi bir insana denk gelmişim. Nasıl cesaret ettiysem. Şimdi olsa yapamam büyük ihtimalle
At canim fotograf taze anne, bekliyoruz :))afiyet olsun
Bu arada yemedim ekmeği , salata yaptım yanına
Ooo keyifler bol olsun güzellik
Ben de dışarıda bir yürüyüş yaptığım sırada fotoğraf atayım
Teşekkürler canım, ben özel sektördeyim benim evden çalışıp maaş almama fırsat tanıdıkları için pek izinli geçmedi günlerim
İnsan mecbur kalınca bakıcıya da veriyor nasıl olsun başka yapacak birşey yok. Umarım kv dayanır ☺ Huysuz bir çocuk değil ama çocuk işte yoruyor
Hardal sarisi :))))Pro'lara bir soru:
Hangi temayı kullanıyorsunuz?
A- standart tema (yani lila)
B- kadınlar kulübü (kırmızılı pembeli)
C- hardal sarısı
D- Asos mavisi
Öyle , benimki de büyüyor bahçeye çıkarıp bir iki ağaç çiçek böcek gösterip geri çıkıyorum eveYaa Akin disarida siteden arkadaslarini gordu hooop cocuklar ya iste basladilar oynamaya..
Ana babalar biz endise ediyoruz ama aylardir ilkkez arkadas gordu yavrum, 4 ay oldu burada karantina
Ses etmedik oynuyor, nasil gunlerden geciyoruz kizlar...
AA ben deeHardal sarisi :))))
bu cuma baskül 62,9 gösterirse bunu şerefine bende öncesi sonrası yapacağım bakalım niyetim var haftalardır.Yerim seni hakkaten yanlarim ve gobegim gitti, 4 kilo gitti ceydos :))
hemen hardal sarısına güncelliyorum .AA ben dee
Ama bu rengi seçmemin akıllara zarar bir sebebi var
Böyle sarımsı turuncumsu renkler metabolizma hızlandırıyor, sindirime iyiTema da amaca uygun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?