Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anneme gosterdim cok hosuna gitti canim gunes almamis yada toprak yetersiz gelmis
Ama basarili
Kendi uzadıkça saksısı küçük gelmeye başladı tabi. Güneşi de sabahları 2 saat alıyordu. Ben bir ara pencereden çıkıp apartman boyu gidecek sandim
Sabah okula giderken suluyordum ikindi geldiğimde susuzluktan bayılıyordu
Annemin fidesi yarim metre ancak oldu ve tuttu

Kaptanlar kizmaz umarim bahce topigine cevirdik pardon cevirdim
hiç olur mu öyle şey sadece kilo vermekle hayat mı geçer muhabbet onun üstüne kurulursa bir süre sonra sıkılıyor insan. renklenelim sevinçlerimizi hüzünlerimizi paylaşalım. ne mutlu böyle paylaşımlar yapabiliyoruz.

Bende baya abarta abarta yaptım 65gr çıktı. Gerçi ben ketojenik diyet yapmıyorum Benim için 100gr geçmemesi yeterli. Ben günlük 50-100gr tutmaya çalışıyorum

Patateste dikmeni oneririm

Balkona boyle uzunlamasi olan saksiya Olur mu?
Kuzukulagi aldim onu ekecegim. Cok severim

M MaviFeslegen ya uzuldum. Bende hergun suluyorum yoksa sønuk kaliyor. Balkonum da baya gunes aciyor. Biri baya cicek acti. Cileklerimde oyle.
Salatalik ve obur domates sadece buyuyor

derdini paylaşmak istersen gerek buradan gerekse özelden her zaman dinlerim canım sakın sıkılma olur mu?
Canım benim ya aslında çok bir derdim yok, sadice eşimi ozledim biraz,
O kadar. geri kalan çoğu sey her zamankinden bile iyi hata ama şimdi virus yizunden ayri kalmaya devam etmek zorundayiz.

Benim.cok hoşuma gidiyordu domatesim.
Arkadaşlarım.gormeye geliyordu bazan
Kök.almak istiyor bulamayinca Saksıda bol bol uzayıp çiçek veriyor..

Maydonoz iyi fikir sabah kahvaltısına uyarmış gibi gelirdi bana da akşam açlık bastırmaya kurtarıcı olur haklısın
Ayrıca yine haklısın ah Jamie ah

Maşallah canim benim hic sabrım yok böyle seylere çiçek bile yetistiremiyorum.
Bahçemiz var kocaman onada elimi bile surmoyorum kv ne yapsa o! Zaten zamanımda yok malum çocuklarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…