Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Patates çiçeklendimi? bildigmiz patatesli? Fotolardan cok anlamadim da.Karalahanama bakin
Bu da domatesim le kabagim
Ve ve tabi patatesim ciceklendi
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun. Güzel haberler alın inş
afiyet olsun
Ben o kadar erken kalkmıyorum. O arayı en iyi kahve içerek geçirebiliyorum
geçmiş olsun canım
Bozmaya niyetlendiginde hemen açıkmaya başlıyorsun
Direk yemek yeme sakin çok hafif ve doğal şeyler. Kaç gün oruç tuttuysan o kadar gün hafif hatta sulu şeyler tuketmen lazim. Yoksa hem miden çok feci olur hemde ödem tutarsin
Ya ne guzel. Bende balkona diktimKaralahanama bakin
masallah tansucum ne guzel organik dogal kendi emeginKaralahanama bakin
Menün güzel olmuş canım suyu uyuyana kadar biraz daha içebilirsinBugunku menum
Sabah 9.00
Aksam 19.00
Patateslerin birazini oglum yedi bende kizim makarnasindan bir catal aldim canim cekti
Su 8 bardak
Spor 8000 adim
CEYDOS Yawrukush @deniz diyette B Beklenen2 M MaviFeslegen
iyi gözlemle canım olmadı alerji testi yaptır ihmal etme.
bilmem mi canım sisteme aykırı çocuk olarak her gün okulda ceza köşesinde kendi başıma ceza yapardım kreşte. şimdi düşünüyorum da almanlara göre fazla yaramazmışım.burda yasak olmada bile herkes bir düzen içinde e turkiye'de bizimkiler öyle değil yasak olmasına rağmen yine durmuyorlar
hem okudum hemde izledim be yavrum ah jamie ah.Sam Heugan tavsiye olunur o zaman
Outlander izle canım, ama öyle aileyle filan izlenmez ilk sezonlar
diyelim ama 1-2 kiloyla kalsın lütfen çünkü hepimizin sonu o olacak.CEYDOS canim insallah bayram sonu kiloma masallah değil vah tuh demeyiz
maydanozu dene.Günaydın canım, akşam yemeğim bitti diye ağlamak istiyorum
Ne yapsam kereviz sapı mi kemirsem. Ağzım sevmiyor boş durmayı
iki kaşık galeta tüm köftede ketosise girmezsin endişe etme makrolarını hesapla öyle bak birde.karbo eksik kaldıysa hiç sıkıntı olmaz.Yaa kızlar ben akşama kürdan kebabı yaptım. Pişirirken köfteleri çok acımıştım 2 tane yedim. Neyse şimdi aklıma geldi ben köfteye 2 kaşık Galeta ünü koydum. Low carb bozulduakşama da yemek o acayip keyfim kaçtı zaten anlamadığım bir gerginlik huzurluk var üstümde. İyice Sinir oldum yaptığıma.
ay maşallah iyi dayandın.Iyi aksamlar kizlar
Birazdan su orucumu sonlandiriyorum
76 saat olacak
Aslinda iyiyim ama aciktim :)
Sabaha kadar veya yarin Öglene kadar dur dedim kendime ama menu engel oldu desem
ay çok güldüm valla
2 yumurtan eksik kalmış 6 olacak gün boyu omlet olarak dene birde tereyağ ve peynirli.Ve efsane menümü paylaşıyorum
Sabah
2 haslanmis yumurta
2 dilim.peynir
Ikındı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim.peynir
2 fincan nescafe
500ml maden suyu
2 litre su
Spor
15 lesli ceza
1 saat yürüyüş
Hayatımda en çok yumurta yediğim gündü
Sabah 9 gibi yedim. Ve ikindiye kadar hiç acikmama çok sevindim. Ama ikindi yedikten sonra bana bir bulantı geldi. Üzerine 2 kahve maden suyu ictim yine geçmedi. Uzun süre yumurta yemiyecem
Yawrukush
CEYDOS
ikinci tabakta önden yeniş bişey var o neydi ?Bugunku menum
Sabah 9.00
Aksam 19.00
Patateslerin birazini oglum yedi bende kizim makarnasindan bir catal aldim canim cekti
Su 8 bardak
Spor 8000 adim
CEYDOS Yawrukush @deniz diyette B Beklenen2 M MaviFeslegen
ne kadar güzel nazar değdireceksin haberin olsun.Karalahanama bakin
hani su ve spor yok mu canım?Sabah: 1.5 haşlanmış yumurta, 1 çk kaymak, 1/4 yufka.
Oglen: 1 tabak tavuk sote, 2 kasik karabuğday, 3/4 yufka.
Ara: 8 kiraz, 1 erik, dut
balkonum bile yok bir sebze ekecek.Ya ne guzel. Bende balkona diktim
Domates salatalik ve cilek
pastaya ne desem bilemedim menün güzel ah o pasta olmasaydı.Bugün ki menüm
Sabah bir yumurta bi dilim peynir biraz lor 7 zeytin bir galeta maydonoz
Akşam 100 gram tavuk yarım patates
Ara bir fındık bir ceviz bir incir
Annem kızkardeşim gelmişti pasta almışlar 3 çatal aldım
3 litre su
Yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş ortalama 8 bin adım
Yawrukush CEYDOS asena87 A Aycaokurcan
ne güzel olmuş işte benzer menü olmuş akşamlarımız. ay az kaldı cumaya ne eksiler gelecek bakalım.Bugünküler:
12:00 iki domates, beyaz peynir, 6 zeytin, 1 wasa, çay
15:00 türk kahvesi, tuzsuz yer fıstığı (5-6 tane)
Sonra bir saat yürüyüş(240)+ azıcık market
17:00 dört küçük köfte + acı biber salçası (dünkü köfteci muhabbetimiz beni bu menüye itti Ceyda'cimCEYDOS ) , karpuzun kabuğuna yakın yerinden bi parça
18:30 iki fincan çay + bir kare bitter
Bugün akşam yemeğinden sonra gözüm doymadı ama idare ettim. Hiçbir şey yememiş gibi açtım
Su 3 lt (hatta belki daha fazla)
Yawrukush Aomine Daiki
Bu ara sürekli düşüncelere dalıyorum o düşünceli halimlede is yapmaya çalışıp berbat ediyorum tabi buda o anlardan biri.iyi gözlemle canım olmadı alerji testi yaptır ihmal etme.
bilmem mi canım sisteme aykırı çocuk olarak her gün okulda ceza köşesinde kendi başıma ceza yapardım kreşte. şimdi düşünüyorum da almanlara göre fazla yaramazmışım.
hem okudum hemde izledim be yavrum ah jamie ah.
diyelim ama 1-2 kiloyla kalsın lütfen çünkü hepimizin sonu o olacak.
maydanozu dene.
iki kaşık galeta tüm köftede ketosise girmezsin endişe etme makrolarını hesapla öyle bak birde.karbo eksik kaldıysa hiç sıkıntı olmaz.
ay maşallah iyi dayandın.
ay çok güldüm valla
2 yumurtan eksik kalmış 6 olacak gün boyu omlet olarak dene birde tereyağ ve peynirli.
ikinci tabakta önden yeniş bişey var o neydi ?
ne kadar güzel nazar değdireceksin haberin olsun.
hani su ve spor yok mu canım?
balkonum bile yok bir sebze ekecek.
pastaya ne desem bilemedim menün güzel ah o pasta olmasaydı.
Bakmam lazım canım dediğin gibi belkide geçmemiştir miktarı.iki kaşık galeta tüm köftede ketosise girmezsin endişe etme makrolarını hesapla öyle bak birde.karbo eksik kaldıysa hiç sıkıntı olmaz.
Evet sariyor toprak ve dibine muz yumurta kabugu koymayi unutmaKaralahana böyle sariyormu gerçekten. Ben marasta calisirke. Fidesini almıştım. Yaprak yaprak büyüdü sadecedolapta bir yarım lahana var onu dikeyim bende
Cuvalda patates varPatates çiçeklendimi? bildigmiz patatesli? Fotolardan cok anlamadim da.
MasAllah canim dibine kompos yap gubre olurYa ne guzel. Bende balkona diktim
Domates salatalik ve cilek
Eskiden hic merakli deildim simdi pintrestte ne gorsem yapiyorummasallah tansucum ne guzel organik dogal kendi emegin
Icicem bakalim canim sen nasilsinMenün güzel olmuş canım suyu uyuyana kadar biraz daha içebilirsin
Test icin koronanin gecmesini beklicem kaptanim su an iyiiyi gözlemle canım olmadı alerji testi yaptır ihmal etme.
bilmem mi canım sisteme aykırı çocuk olarak her gün okulda ceza köşesinde kendi başıma ceza yapardım kreşte. şimdi düşünüyorum da almanlara göre fazla yaramazmışım.
hem okudum hemde izledim be yavrum ah jamie ah.
diyelim ama 1-2 kiloyla kalsın lütfen çünkü hepimizin sonu o olacak.
maydanozu dene.
iki kaşık galeta tüm köftede ketosise girmezsin endişe etme makrolarını hesapla öyle bak birde.karbo eksik kaldıysa hiç sıkıntı olmaz.
ay maşallah iyi dayandın.
ay çok güldüm valla
2 yumurtan eksik kalmış 6 olacak gün boyu omlet olarak dene birde tereyağ ve peynirli.
ikinci tabakta önden yeniş bişey var o neydi ?
ne kadar güzel nazar değdireceksin haberin olsun.
hani su ve spor yok mu canım?
balkonum bile yok bir sebze ekecek.
pastaya ne desem bilemedim menün güzel ah o pasta olmasaydı.
derdini paylaşmak istersen gerek buradan gerekse özelden her zaman dinlerim canım sakın sıkılma olur mu?Bu ara sürekli düşüncelere dalıyorum o düşünceli halimlede is yapmaya çalışıp berbat ediyorum tabi buda o anlardan biri.
Su: 3.5
Spor: 100 mekik 100 suguat 100 bacak cekme, 2 dk plank, 10 dk dans, 6000 adim +ev işi.
Bakmam lazım canım dediğin gibi belkide geçmemiştir miktarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?